15 супер полезни Facebook трика, с които да оборудвате и оптимизирате профила си

Запази за по-късно
 

Събрахме малко популярни, но супер полезни трикове и инструменти за Facebook профила ви, с които да го подобрите и подсигурите!

За едни Фейсбук е инструмент за клюкарстване и воайорство, за други пък е средство за създаване на маркетингови кампании и бизнес комуникация.

В полза на тези 2 групи потребители събрахме на едно място някои от най-полезните фейсбук трикове, настройки и инструменти, които сме тествали и приложили.

Целта: да направим престоя ви във Фейса по-приятен, удобен и полезен, независимо дали там прекарвате свободното си време или просто си вършите работата.

📝 Бележка: Към настоящия момент всички „трикове“ за facebook са тествани и функционират както е описано. Ако попаднете на някой, който вече не работи, ще ви бъда безкрайно благодарен ако споделите това в коментарите, за да го отстраним или обновим. Благодаря ви!

🔥 Ако рекламирате във Фейсбук вижте тези 15 идеи, съвета и трикове за много по-ефективна Фейсбук реклама, които може да приложите веднага >>


#1. Как да не виждат, че сте прочели съобщението им

Всеки, който има приятели или клиенти във Facebook, несъмнено комуникира с тях през Messenger. По подразбиране, веднага щом прочетете тяхно съобщениe, те моментално разбират за това – отворите ли го, изписва им се Seen (видяно).

За много хора тази нотификация предизвиква стрес и напрежение, защото се чувстват ангажирани да отговорят колкото се може по-бързо.

Дори и да не са в състояние да направят това веднага, започва да ги човърка, че човека отсреща сигурно очаква тяхната моментална реакция и отговор.

Затова и въпроса тук е: как да направим така, че хем да прочетем съобщението, хем да не ни видят, че сме го направили?

Да, Фейсбук не позволява да изключим функцията Seen, но има трик!

Всъщност, има инструменти, които ще направят така, че отсрещния човек изобщо да не разбере кога или дали сме прочели съобщението му. Нещо повече:

Ще скрие дори индикатора, който показва на отсрещната страна, че пишете!

За целта препоръчваме да си инсталирате едно от трите най-добри разширения за Google Chrome, с които да си подсигурите анонимността във Facebook Messenger.

Това са:

Най-хубавото е, че може да ги включвате и изключвате, когато си поискате и така да управлявате анонимността си при четенето на съобщения от Фейсбук чата.

🤖 Messenger чат бот: 5 сценария, които да приложите – видео ръководства >>

#2. Как да махнете безинтересните за вас фен страници, за да добавите нови, които искате да следите [See First]

Подбирате ли си източниците на информация?

Фейсбук е сложил ограничение на броя страници, които активно можем да следим чрез опцията See First. С други думи: има лимит от 30 страници, които можем да изберем да виждаме най-напред във фийда, и от които да получаваме нотификации.

Настроил съм си новинарския поток така, че да ми излизат с приоритет любими Фейсбук страници чрез опцията See First, но се оказа, че съм си изчерпал лимита.

Сега варианта ми е да махна някои от настоящите, за да добавя нови.

В това видео ще ви покажа защо този трик може да ви бъде наистина полезен, особено ако внимателно си подбирате източниците на информация.


📝 Бележка: Ако не искате да изпуснете най-новото от lifehack.bg отворете FB страницата ни и активирайте опцията See First, както показахме във видеото.

💡 Съвет: ако искате отново да върнете фийда да ви показва само най-новите постове, то като го отворите кликнете на менюто с точките на иконката News Feed!

🔥 Знаете ли, че най-полезното съдържание на български език се прави ето тук?

#3. Как да си направите списъци с избрани приятели и страници, за да филтрирате това, което споделяте и консумирате

Със съвсем малко усилия може напълно да контролирате видимостта на информацията, която споделяте във Фейсбук. С други думи: може да направите така, че всеки един пост да се вижда от различна група ваши контакти.

За целта просто си направете списъци според нуждите. Например:

 • списък само с членове на семейството ви,
 • списък само с колегите и шефове,
 • списък само с най-близките ви приятели,
 • списък с най-големите досадници,
 • списък с конкурентите ви и т.н.

Когато искате да ограничите видимостта на постовете в личния ви Фейсбук профил по този начин ще може да добавяте или изключвате (филтрирате) тези хора.

Ето и как да си направите списъците:

Когато пускате пост в личния си профил от опциите за поверителност изберете Custom. Така ще може да изберете списък, за който да е видим или не статуса.

💡 Полезно: Ако кликнете на някой конкретен списък на стената ви ще се появи новинарски фийд от постове само на тази група от хора ил истраници. Така освен да филтрирате видимост, може да филтрирате и информация от групи хора и още по-ценното – може да си правите ваши собствени фийдове с различни FB страници.

📝 Вижте още и: Как да манипулирате информацията в своя полза – и в бизнеса и в живота [специализирани практически техники]

#4. Как да изтеглите цял албум със снимки на някой, който харесвате или следвате във Фейсбук

Единственият начин да запазите цял фото албум на някой, който следите или харесвате във Фейсбук е като изтеглите всяка отделна снимка – една по една.

Разбира се, това е вариант ако ви се губи време или не четете lifehack.bg 😎

Има разширение за Chrome, с което може да изтеглите цял албум със снимки, от който си поискате Фейсбук профил и то само с няколко клика!

🔮 Ето как става цялата магия:


 • Инсталирайте си DownAlbum for Chrome.
 • Влезте във Facebook фото албума, който искате да изтеглите
 • Кликнете на иконката на разширението – горе вдясно на браузъра.
 • След което кликнете на “Normal”.
 • Ще се зареди нова страница с всички снимки от албума
 • Натиснете комбинацията Ctrl + S, за да запазите страницата
 • Така ще изтеглите папка с всички снимки от албума

💡Вижте и: 10 трика за изображения, които многократно ще подсилят посланието ви!

#5. Как да разберем дали някой ви е влизал в профила

Представете си…

Логвате се в профила си и след малко излизате от него.

Но за зла участ използвате браузър като Chrome, при който сте си запазили автоматичното попълване на пароли за сайтове като Фейсбук, за пощата и т.н. Мислите си, че след като паролата е скрита зад ******* не може да се види?

Помислете пак!

Има много лесен трик, с който може да видите паролата зад звездичките!

И след като ви я вземат по този начин могат да се логнат в профила ви, от където си поискат, особено ако са ви по-близки хора като партньор, съпруг или съпруга.

Така може да станете жертва на кибер тормоз, изнудване или злоупотреба с чувствителна лична информация като провокативни снимки, политически убеждения, религия и др.

Ако станете обект на подобен социален инженеринг или имате съмнения, че някой друг ви е влизал в акаунта (вече е по-трудно, но не и невъзможно), то проверете!

В това видео ще ви покажа как. Гледайте:

📝 Вижте още и: Съжаляваме, но да си добър е слабост!

#6. Как да излезете от общия чат ако не искате да слушате повече

Ако сте участвали в групов чат във Фейсбук с няколко човека, вероятно ще оцените този трик. По подразбиране Messenger ще ви изпраща досадни нотификации, веднага щом някой пише в общата чат група. Това може да бъде наистина вбесяващо!

Как да го заглушите? Ето го и трика:

Разбира се, винаги може да напуснете груповия чат, а не просто да го заглушите.

Това означава, че няма да може да следите новите мнения в него, а чрез заглушаването ще можете да четете и да отговаряте на съобщенията ако се наложи.

#7. Как да скриете пост от конкретен човек или списък от хора

Понякога ни се иска да споделим нещо, но не бихме искали всички да го видят.

Може да не е подходящо за очите на колегите ни, може да не е ок да го види съпругата или съпруга ни, може да искаме да не разбират близките, приятели и т.н.

Много лесно можем да скрием пост от Фейсбук профила ни за когото си поискаме.

Тук вариантите са два: да ограничите изцяло статусите си за отделен профил или група от хора или да го правите избирателно всеки път, когато се налага.

Генералната забрана да виждат постовете ви определени хора може да настроите като влезете в профила си и от менюто горе в дясно изберете:

Settings >> Privacy >> Your Activity >> Who can see your future posts

От тук може да изберете генерална настройка кой индивидуален човек или група от хора да не виждат постовете ви всеки път, когато публикувате нещо.

Ако искате да ограничите само конкретен пост то при самото споделяне на поста изберете синия бутон Public, за да ви се отворят и останалите опции:

📝 Бележка: имайте предвид, че ако в случая изберете опция различна от Public, следващият път, когато пускате пост той ще е запазил последните настройки. Затова ако променяте нещо след това отново прегледайте поста си дали е публичен или не.

📝 Вижте още и: Триковете, които използват гигантите в онлайн бизнеса, за да те накарат да се пристрастиш към тях – [практическо ръководство]

#8. Как да се отървете от Facebook групите, които ви досаждат

Дразни ли ви, когато постоянно някой ви натиква в някоя Фейсбук група, без вашето съгласие? А, когато сте вътре пожелание и самата група вече става досадна?

Можем много лесно да се отървем. Става лесно!

Докато сте в самия нюз фийд, погледнете долу в ляво – там ще намерите линк, който ще ви отведе в секция, от която може да видите всички групи, в които членувате.

Ако пък знаете името на групата може директно да я намерите през търсачката.

Тук отново в ляво може да видите всички, в които членувате.

Намерете досадната и я отворете:

Ако искате да създадете качествена Фейсбук група за вашия бизнес, вижте тук.

📝 Бележка: ако имате активен абонамент за клуб MasterHack, може да се присъедините към нашата секретна група директно от този линк >>

#9. Отървете от известията, които затрупват пощата ви

Facebook акаунтите обикновено са свързани с любимия ни и най-често използван имейл адрес. Това значи, че ако сте оставили настройките за нотификациите по подразбиране то за всяка нотификация ще получавате имейл. Това си е излишен спам.

Ако са ви таг-нали в снимка, ако някой е коментирал статуса ви, ако са пуснали съобщение в група, в която членувате – изобщо всичко, което правите ще ви се праща на имейла. Така само за ден може да натрупате десетки безполезни писма.

Можем бързо да се отървем от тази нежелана поща като леко пипнем настройките в профила. За да ги спрете, просто направете следното:

 1. Влезте в профила си
 2. От падащото меню горе вдясно изберете Settings >> Notification
 3. Отворете падащото меню за всяка една активност
 4. Където е опцията за имейл просто я изключете
 5. Оставете само тези, които са ви важни

Тук се сещам, за два материала, които могат да ви бъдат супер полезни ако Gmail ви е най-удобен за лична и служебна поща:

#10. Разберете как изглежда Фейсбук профила ви за останалите

Възможността да знаете как изглеждате в очите на външни хора (проучват ви за работа или обмислят да ви свалят), никак не е за подценяване.

Може да проверите това чрез опцията → View As…

Така ще знаете какви промени в поверителността на данните си да направите, за да не се окаже, че се виждат постове и снимки, които не бива да са видими за външни хора.

#11. Как да изтеглите видео от Фейсбук на десктопа си

Често ми се случва да искам да изтегля видео от Фесйбук, което съм качил през телефона си, но ми трябва и за други цели. Или просто ми харесва клип на някой друг и искам да си го дръпна. Този трик става много лесно. Просто ви трябва правилния инструмент.

За целта използвам разширеинето за Chrome – Social Video Downloader, с което супер лесно може да си изтеглите видео от Фейсбук.

Дори ще ви даде опция да свалите клипа в HD качество, ако е налично.

💥 Полезно: ако търсите начин да изтеглите видео от YouTube, вижте тук >>

#12. Как да разкарате „приятели“ от фийда си, които не харесвате, без да ги разприятелявате

Няма как да нямате сред Фейсбук контактите си хора, които постоянно пускат нещо дразнещо – ту мъдър цитат или глупава картинка за добро утро. Или пък такива, на които така им липсва внимание, че не спират да занимават света с личната си драма.

Време е да се отървем от тия досадници! Нямаме нужда от подобно „творчество“.

Следващият път, когато попаднете на досадника в новинарския поток, кликнете на падащото меню към публикацията му и просто изберете Unfollow:

Систематичното прилагане на този трик много бързо ще разчисти фийда ви!

Естествено, досадни могат да бъдат и фен страници и приложения, като за тях важат същите настройки. И ако нашата е сред тях, май току-що сами си се набутахме…

#13. Как да блокирате и отблокирате някой във Фейсбук

Не знам за вашия, но моят списък е дълъг!

Доста неприятни младежи и девойки съм сложил в т.нар. „шит листа“.

Ако и на вас някой ви досажда, тормози или просто ви е изключително неприятен може да го блокирате и така да се отървете от него или нея завинаги.

Ето как да го направите:

Сори Ванка…

И все пак, ако размислите може да приложите най-благородния жест познат на човечеството – вълшебната сила на прощаването.

С други думи: да разблокирате бедната душа.

За да го направите влезте в настройките на профила си: SettingsBlocking и за човека, който искате да разблокирате кликнете на Unblock.

📝 Вижте още и: Как да постигнеш желязан самоувереност, за да постигнеш 100% нещата, които желаеш – практическо ръководство.

#14. Как да си запазите постове и линкове за четене по-късно

Това е любимата ми опция, която използвам най-често във Фейсбук!

Обичайният сценарий е следния: докато набързо скролирате през фийда, преди работния ден да ви е хванал или докато сте сутрин в тоалетната, попадате на 2-3 интересни линка, които искате да прочетете, но точно сега нямате време.

Но как да ги намерите отново, когато потънат в дигиталната бездна?

Отговорът: като си ги запазите за по-късно! Ето как става:

 • Кликнете на менюто към поста, който искате да си запазите за после
 • Изберете  Save Link
 • За да го намерите отворете фийда си и долу в ляво ще намерите менюто Saved.
 • Кликнете, за да ви се отворят всички линкове, които сте си запазвали
 • Или просто влезте на този адрес >> https://facebook.com/saved

Веднъж след като започнете да си запазвате линкове, а това ще се случи, защото е удобно, особено през телефон – може да поискате да си ги организирате по папки. За щастие от Фейсбук са помислили за такава опция.

Ще я видите във видеото по-долу. Гледайте:


📝 Вижте още и: Как да извличате нови умения и полезна информация от мозъка си

#15. Как да разберете дали някой ви е блокирал във Фейсбук

Изведнъж той или тя изчезват! Профилът го няма…

Какво се случва?

Най-вероятно са ви блокирали. Но как да разберете дали е така?

Първо трябва да определите дали сте блокирани или разприятелени. За целта използвайте търсачката на Фейсбук. Потърсете името на човека, в който се съмнявате, че ви е отрязал. Под търсачката ще намерите опции – превключете на People.

Ако сте блокирани профилът, който търсите няма да се покаже. Ако сте разприятелени вероятно ще го намерите и ще видите, че вече не сте приятели.

Ако намерите същия профил сред приятелите на ваши общи приятели, можете да си отдъхнете – не са ви блокирали, вероятно просто са ви разкарали или са деактивирали своя Фейсбук профил. Вече доста хората го правят [вижте защо].

Ако се опитвате да достъпите до профил, който смятате, че ви е блокирал, за да му пишете, то ако отворите Messenger и намерите стари съобщения от него и кликнете върху профилната му снимка, ще видите, че не може да достъпите профила.

Изпращането на съобщение също няма да бъде възможно.

📝 Вижте още и: Защо не можете да задържите промяната, която така силно желаете


🔥 4 инструмента за създаване на супер Фейсбук постове

Какво му трябва на човек, за да направи ефектен пост, който да привлече много споделяния и коментари?  Бърз инструмент за иконки, удобен текстов редактор, източник на красиви и атрактивни безплатни снимки, най-добрите трикове за създаване на магнетични Фейсбук изображения. Това е всичко!

Ето и какво точно използваме ние:

 • За емотиконки използваме това
 • За бързо писане на статуси и постове това
 • За теглене на безплатни снимки използваме това
 • За правене на ефектни визии четем това ръководство
 • За бърза и удобна редакция на изображения това

😍 А поствате ли в Инстаграм? Ако да разгледайте това ръководство, в което ще намерите най-бързите и лесни начини да публикувате в тази социална мрежа >>


Това беше нашият списък с Фейсбук трикове, приложими изцяло в новите условия на Facebook. Тази статия отне много време и усилия, но съм убеден, че ще ви бъде полезна.  Затова и ще съм ви безкрайно благодарен ако ни подкрепите:

Споделете материала и във вашия Фейсбук профил.

Ако пък и вие имате любим трик, разкажете ни за него в коментарите по-долу.

💡А сега още няколко Фейсбук трика, които може да приложите:

Как да си направите Фейсбук магазин?

Продавайте директно във Фейсбук с безплатната опция за онлайн магазин. Вижте нашето ръководство, в което ще научите стъпка по стъпка как да си го направите..

Продавайте повече

 • 333
 •  
 •  
 • Здравейте , не виждам публикации на мои приятели дори като им отворя профилите без да са пипали никакви настройки и на тези които не виждам нищо ако ме тагнат на снимка пак не ми излиза.

 • Невена каза:

  Здравейте,погрешка тагнах приятел в чужда снимка,която е част от албум в публична група.Как мога да махна тага?

 • Владимир Петров каза:

  Здравейте , как мога да направя мой подпис , който да излиза във всеки мой коментар и във фейсбук и навсякъде другаде , в сайтове за новини и изобщо навсякъде? Също и като представяне под името ми ми във фейсбук профил , као може да ми кажете , как да излезе???

 • Кремена каза:

  бях отбелязана на снимка, след това без да искам махнах отбелязването, искам да го върна, как?

 • Севдалина каза:

  Съдържанието не достъпно в момента какво значи

 • Румяна Цветанова Мичева каза:

  Здравейте, приятел ме е блокирал, а аз съм лайкнала и коментирала негови снимки и публикациии.Името ми излиза винаги на първо място на харесвания.Може ли вместо името ми да излиза и още 1 и коментара черно съобщение без да си деактивирам акаунта.Благодар

 • Борис каза:

  Всичко за триковете е много интересно . Има ли и такъв чрез който да се инсталира линк в картинка -на фейсбук ? И при кликане върху фотоса да те отвежда на определен сайт да кажем .

  • Emiliya Shishkova каза:

   Ами, направете си бизнес страница. Не знам достъпна ли е тази функция през личен профил.

 • Т. Н каза:

  Здравейте, имам много голям проблем с една страница.
  Надявам се поне вие да можете да ми помогнете.
  Историята е следната: Детето ми е с много рядко заболяване и трябваше да направим кампания за събиране на средства за операцията му.
  Исках да създам страница и група с благотворителен базар, но организатора на кампанията, настоя той да ги направи тези неща, аз само да му изпращам файловете с документи.
  Не знам, защо настояване толкова, но в дадения момент, не расъждавах, защото мислех само за детето.
  Ние сме родителите на детето.

  Той ни направи админи и в двете, и в страницата и в групата.
  За съжаление в последствие, исках да правя побликации, да пускам снимки на детето в страницата, но той ми забрани, в противен случай, щял да изтрие страницата и групата.
  Мина доста време от тогава, той контролираше и продължава и сега да го прави, макар че му казахме, че не искаме да ни се меси повече, но все още този човек е в страницата и групата, защото той ги създаде и все още се бърка във всичко, като ни звъни по телефона да ни заплашва, че ще ни ги изтрие.
  Ние не искаме да се изтрие нито страницата на детето, нито групата, защото кампанията е още активна, правим всичко по силите си.
  Въпроса ми е, как мога да премахна този човек от страницата и групата?
  Въобще възможно ли е това?
  Ако стигнем до някакъв консенсус, има ли опция той вече да не е админ, макар че той е създал групата и страницата?
  Моля ви, помогнете ми!
  Какво мога, да направя?
  Как да се оправим с такова нещо?
  Благодаря ви предварително, за отговора.

 • Аделина Иванова каза:

  Здравейте, без да искам си изтрих снимката от фейсбука си, исках да изтрия един албум и тя беше в него и като го изтрих, изтрих и снимката с все албума. Как мога да си възстановя албума и снимката? Помощ моля!

 • Красимир каза:

  Как да разбера снимката която е качена от друг профил на кого е

 • Благой каза:

  Здравейте
  имам група на кояо съм администратор но при дискусия не ми се показва под името ми че съм администратор. При страница знам как става таз отметка но при група не зная как .Може ли малко помощ

 • Ирена Илиева каза:

  Здравейте искам малко помощ от вас направих група във фейсбук и аз съм администратор и модератор как мога да направя още някой такъв в същата тази група!

 • Пламен Василев каза:

  Не мога да качвам нищо от два дни…клип, новина…нищо! Помощ!

 • Д. С. каза:

  Аз съм в група във фейсбук на едно сдружение. От вчера 21 август не е активна. Как да разберем от кой член е спряна и възможно ли е да я възстановим. Благодаря!

 • Melissa1 каза:

  Моля ви, кажете има ли опция за заключване на коментарите под пост на личната ни стена?

 • Сиска Георгиева каза:

  Здравейте.Появи се следният проблем във фейсбук страницата ми.Под представителната корица на страницата се намира опцията за писане на нов пост.По някакъв начин разширеното падащо меню с всичките му опции (14 на брой) стоят закачени най-горе и като скролвам надолу,новите публикации и снимки се скриват зад това меню.Не знам по какъв по-опростен начин да го обясня.Няма възможност тук да прикача снимка.Рових във всевъзможни настройки,правих какво ли не-не се маха.Някой ако ме разбира и се е сблъсквал с този проблем,моля да помогне.Ще бъда много благодарна!

 • Георги Янакиев каза:

  Здравейте, как мога да публикувам в един пост снимки и видео? От личния ми профил мога, но от страницата не ми разрешава. Благодаря предварително.

 • Галина каза:

  Здравейте ,как да направя тел ми номер да се вижда само от от мен ,а не от всички абонати във месенджер от айфон?

 • Asen Karamfilov каза:

  Определено частта,в която се предлага възможност за отблокирване на някой по благородни причини,не ми хареса—някой,който публично решил „да ми е*е мамата” и виждате ли аз трябва да проявявам благородство?!?…….Няма как да стане-Човек за едната чест и име живее и ако не може да ги съхрани,по-добре „да се постарае да се издигне в очите на слепите,а глухонемите да разнасят славата му по света”……Моля да бъда извинен за нецензурния тон в коментара си..

 • Asen Karamfilov каза:

  Съжалявам,но по независещи от мен причина,всичко,което написах,изчезна преди публикацията-накратко…..Възхитен съм от публикацията за „фейсбуктриковете”,но т.к.избягвам ползването на компютър,основни функции не откривам на мобилното у-ство…….Ако има възможност за присъединяване към lifehack.bg, ще се възползвам от функцията в максимален размер……Много здраве и ползотворен дълъг живот на автора от мен…….

 • Магдалена каза:

  Здравейте, имам въпрос?
  Има ли опция, когато блокирам някой да виждам кога последно е бил на линия?

  • block каза:

   „като блокирам някоГО“… Не, блокирате ли някого, не виждате повече никакви следи от него

 • Ива каза:

  Здравейте, администратор съм на страница във фейсбук, която е насочена към майки, бебета, раждане и теми, свързани с майчинството. Направихме си регистрация за попълване на анкети в Surveymonkey. След създаването на анкетата пуснахме снимка във фейсбук отгоре, на която сложихме линка към анкетата. В описанието освен линка написахме, че ако хората попълнят анкетата под публикацията, трябва да напишат „Участвам“, така може да спечелят подарък от нас. Написахме, че победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Тръгна много добре, но вечерта постът от фейсбук беше изтрит. Правим подобна анкета и игра за трети път. Първия път нямаше проблем. Втория път отново беше изтрита, но я качихме отново и нямаше проблем. Вчера направихме третата анкета и вечерта вече я нямаше. Ако постът е докладван, ще получим ли известие от Фейсбук? И каква според вас може да е причината постът да липсва? Благодаря предварително.

 • Денислав Петров каза:

  Здравейте! Статията е чудесна и включва наистина много полезни съвети. За съжаление не намирам в нея отговорът, който търся. Бихте ли могъл да ми кажете има ли инструмент, който ще ми помогне да си генерирам списък с всички хора, който са харесали, коментирали или споделили моя публикация ? Благодаря предварително !

 • Здравейте! Интересува ме как хора извън списъка ми с приятели могат да ме следват, при положение, че такава опция в дневника ми липсва. Бих била благодарна, ако ми предложите отговори по въпроса. Поздрави!

  • Магдалена каза:

   Да има такава опция, да забраните да ви следват. Намира се в настройките. Влизате в настройки на акаунта, след това намирате иконата с надпис обществени публикации. Кликвате на нея и ви дава няколко възможности за действия, които искате да направите

 • Здравейте!
  Отворих си face страница на булчинския салон, обаче в търсачката не излиза?! Мога да кача снимки и да публикувам в нея обаче в търсачката никой неможе да ме наери?!

 • Веси каза:

  Здравейте, как мога да проследявам кога приятел си влиза в профила

 • Петя каза:

  Прекрасна статия,ще ми помогне доста.Моят въпрос е за телеграфа в десния горен ъгъл.Изчезна ми и немога да си го върна.Какво трябва да направя за да го виждам отново? Ще бъда благодарна ако получа някакъв отговор!!!

 • Марчела каза:

  Здравейте. Имам следният въпрос, мой приятел ми беше предложил покана за приятелство във фейсбук, която без да исках отказах. От тогава при него опцията да ме добави като приятел изчезна. Минаха доста месеци от тогава и нищо не се променя, опцията не се появява. Знаете ли на какво се дължи и как мога да го поправя ?

  • Asen Karamfilov каза:

   Имате възможност чрез личния му профил Вие да му предложите приятелство,но ако междувременно се е обидил,може и има право да Ви отхвърли поканата……При фабричен рестарт на телефона ми се случва редовно да пращам покани на приятелите си,с което станах пословичен……Дано съм бил полезен……Добро приключване на седмицата с приятели……

 • Боби каза:

  Здравейте, имам проблем със страниците, които управлявам. От известно време не ме допускат да променям снимките на корицата, а преди съм го правила, администратор съм. Днес дори изтрих снимката, сега фирмата е без снимка на корицата. Можете ли да помогнете. Курсона на мишката в горния ляв ъгъл не се променя.

  Благодаря

 • Таня каза:

  Здравейте , профилът във фейсбук ми е заключен защото изчаква верификация на лични документи 4 дена изчаквам това да се случи а отговор няма . Въпросът ми е има ли някакъв начин това да се случи по бързо и да се отключи ?
  Благодаря ви

  • емил каза:

   Здравей ,колко време им отне и въобще върнаха ли ти акаунта?Благодаря

 • Славка каза:

  Здравей, има ли начин хората, които не са ми приятели във FB да не виждат моите публикации и снимки в профила ми? Благодаря!

 • Илиана Минева каза:

  Привет! Лаишки въпрос: направих публикация, снимката към която се налага да променя. При редакция на публикацията ми позволява само текста да коригирам. А как да сменя снимката?

 • иван каза:

  здравеите искам да попитам дали мога да публикувам снимка кочто вече имам в фб но без да исчезват харесваниата и коментарите ? благодаря предварително.

 • Милен Станчев каза:

  Здавейте! Имам проблем и ще се радвам ако ми помогнете! Наскоро без да искам изключих съобщенията за конкретен абонат и сега прозорчето ‘съобщения’ изобщо го няма. Мисля, че направих следното: от съобщения, влязох в опции и оттам вместо заглушаване на разговора за определен интервал зададох block messages. Kакво трябва да направя, за да върна функцията получаване и изпращане на съобщения от и до съответния човек?

  Благодаря предварително!

 • Stasi каза:

  Здравейте, имам следния въпрос. Как мога да видя поименно всички хора, които са харесали страницата ми, като списък. Фейсбук има ли такава опция. Благодаря!

 • Ценка Петкова каза:

  Статията много ми хареса, особено в частта за безплатните инструменти 🙂

 • Деяна Илиева каза:

  Здравейте,
  Статията е стара, но има работещи неща.
  Услугата http://manageyourlikes.com/ обаче вече не работи и домейнът е паркиран.
  Поздрави.

 • Валерия каза:

  Аз имам следния въпрос, за който не открих отговор в материал, който е изключително полезен: човек от приятелите ми е направил така, че профилът му е недостъпен за мен. Не мога да разбера дали ме е блокирал. В търсачката на Фейсбук изобщо не излиза човек с такова име- все едно такъв профил не съществува, а в търсачката на Гугъл- да, но когато се опитам да вляза в профила, получавам съобщение, че това е страница, до която не съм оторизирана да имам достъп или нещо подобно. Има ли начин, изключвам варианта през друг профил и компютър, да следя профила?

  • Валерия каза:

   Всъщност, открих отговор на въпроса си. Не е нужно да ми давате съвет. 🙂

  • Татяна Андонова каза:

   Радвам се ,че Ви открих !! Цялата информация е много полезна. Благодаря Ви !!!!

 • Аня каза:

  здравейте , как мога да изтрия своя страница

 • Милена каза:

  Здравейте,
  По погрешка натиснах See fewer posts like this и сега се скриват много важна за мен информация от стената ми. има ли как да се „върне“ това- искам да виждам цялата активност и постове от приятелите ми
  благодаря!

 • Afeliq каза:

  Здравейте, итересувам се дали бихте могли да ми помогнете със съвет или изпитан метод, как да си възвъра вече изтрити съобщения от facebook?

 • Стоянова каза:

  Не съм чела нещо по-полезно за Facebook!!!
  Благодаря Ви!!!

 • Анелия Кирилова каза:

  Здравейте! Моля кажете как да спра споделянията в моя затворена група.Бл
  агодаря!

 • Иван каза:

  Здравейте! Някои има ли идея как може приятелите ми да НЕ виждат определени страници които съм харесал? Примерно харесал съм обществена личност която не искам да се вижда от моите приятели задал съм настройка обществените личности да ги виждам само аз но това означава че и останалите страници които са общ.личности също няма да могат да се виждат от приятелите ми! Просто искам определената страница да може да се вижда само от мен че съм я харесал!
  Ако някои има идеии да предлага!!!
  Благодаря много предварително!!!

 • Здравейте! Имам едно запитване към вас. Има един човек, който когато поства статус във фейсбук и всеки път на мен ми излиза като известие. Е, това нещо ми се иска да го няма вече, тъй като този човек вече няма толкова голямо значение в моя живот. Направил съм и скрийншот да видите за какво става дума: http://prikachi.com/images/857/8610857Q.jpg Виждате, излиза едно зелено човече и ми излиза като известие. Как мога да го премахна? Не помня да съм правил нещо специално, че да започне да ми излиза всеки път като известие – с нищо не е по-различен този човек от останалите (приятели + последване)? Благодаря предварително!

  • Блу каза:

   Ако си добавил човека в „най-добри приятели“, ФБ ще те уведомява за всеки негов статус. Виж как си групирал приятелите си (семейство и т.н.) и дали човекът не ти е в „най-добрите приятели“.

 • Галя каза:

  Здравейте! Не зная как попаднах тук, но се радвам. Искам да Ви попитам, как мога да задържа поста си на по-горна позиция по-дълго време. Трябва ли да се инсталира някаква програма. Не съм на ясно, но съм чувала за „плъгини“ /извинете ме ако не се изразявам правилно/. Ако е така какъв компютърен специалист трябва да търся. Благодаря Ви предварително! Надявам се да ми отговорите.

 • Иваножа каза:

  Като публикувам снимки в Албум, снимката ми отива най-долу в албума, а не най-отгоре ( да е първа).

  Как мога последните публикувани снимки да са ми първи в Албума? Благодаря

 • ivan_0000000 каза:

  Здрасти,искам да попитам как мога да заключа коментарите,никой да не може да коментира

 • МИЛЕНА ГИГОВА каза:

  ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЕ ПОВТАРЯМ, НО МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ СЪОБЩЕНИЯ ОТ ПРЕМАХНАТ ПРИЯТЕЛ?

 • Боби каза:

  Привет! как да направя профилната си снимка видима единствено за приятели и да махна публичния профил както от нея, така и от кавър фотото? Благодаря предварително!

 • Genka Gospodinova каза:

  Как мога да забраня, на приятел от Фейсбук, да не ми изпраща картички?

 • Atina Bojilova каза:

  как в една страница на която съм редактор да се направя главен админ?

  • Калина каза:

   Логично е, че няма как сама да се направите администратор !!!
   Трябва съществуващият админ. да ви направи втори такъв !!!

   и хора, не е лошо малко повече да се постараете да помислите по даден казус, преди да търсите готовите отговори …..
   Доста тъпи въпроси се задават !!!

 • Кристиян Марио Михайлов каза:

  Искам да попитам , как може да се възтанови чат с човек който те е блокирал

  • Калина каза:

   Като те е блокирал, що му се натискаш?!?!
   Явно не желае да си контактува с теб!!!

 • Иво каза:

  Здравейте имам създадена група но не мога да подредя албумите със снимки,които съм публикувал хронологически,това може да се направи в профилът ми без проблем но в групата не знам как да го направя.Имам в предвид това че съм ги озаглавявал с година ,месец и дата в началото и бих желал те да се подреждат така.Благодаря предварително

 • Нанич каза:

  Как мога да добавя местата, които съм посещавала?
  Благодаря Ви!

 • Вики каза:

  Здравейте,искам да попитам,възможно ли е да се получават фб съобщения на телефон ,ако няма интернет връзка?

 • Здравейте, искам да попитам как може когато харесвам дадени снимки това да не излиза на даден човек. Имам на предвид да не му показва че съм харесал дадената снимка от страницата на някой друг? :/

 • Людмил Илийчев каза:

  Kak da naprava taka che kato vleza ot dryg profil v moq da pishe sledi se ot edisi kolko xora ?

 • цвети каза:

  Здравейте!Много Ви моля за помощ,създадох си проблем с профила като не можах да си променя паролата и други….наложи се да си създам нов,но в момента съществува и стария ми профил,но не мога да влезна,как мога да си го възстановя?

 • Kaloqn Hadjiiski каза:

  kak da sleda priqteli koti se kriqt i kakvo pravqt

 • Маргарита каза:

  Здравейте много хубави уроци дадохте но и така не засегнах те моят проблем а той е че искам са си извадя на всички приятели във Facebook телефоните номера защото някои си ги пишат а на мен ми трябват.Някой знаели как и дали това е възможно?Благодарят ви предварително.

 • poli moli каза:

  здравейте имам въпрос искам да знам понеже списъка ми с блокираните абонати е голям искам да ги изчистя от за да не ми се виждат блокиранията понеже ползваме общ фейсбук но незнам как става казаха ми че имало опция но немогат да ми я обеснят в стъпки затова моля някой по компетентен да ми помогне

  • Искаш да нямаш/те повече достъп до списъка с блокирани в собствения си профил?

 • Светла каза:

  Здравейте и от мен 🙂 . Бих искала да разбера как мога да си оправя проблема и той е ………от както имам фейсбук никога не сами се е показвали чат приятелите и си мислих,че е нормално . Но от няколко дена когато видях на една приятелка фейсбука ,че нейните приятели се виждат . и си викам защо при мен не се виждат ???? Къде ми е проблема ???

 • Борислава каза:

  Здравейте има ли как с приложение да видя броя съобщения в общ час-дискусия

 • Dominik каза:

  Как мога да направя така, че когато аз пиша, на отсрещния да не му излиза, че му пиша ?

  • Жоро каза:

   :д звучи много тъпо това твое искане….
   но… просто си отвори word документ ,напиши каквото искаш да напишеш и след това го копирай в съобщението…

 • Петя Георгиева каза:

  Защо не мога не мога да харесвам страници? А не съм блокирана.Дава ми този отговор
  Неуспешно добавяне на почитател

  Вашият опит да станете почитател не е успешен. Моля, опитайте пак.
  Ако си мислите, че виждате това погрешка, моля уведомете ни.

 • Димитър каза:

  Как мога да използвам стара снимка която съм качил,за профилна,но със същите коментари ?

  • Борислава каза:

   Ами влизаш във снимката от албума с профилни снимки,избираш я и я слагаш.Харесванията и коментарите се запазват 🙂

 • Amani M. Said каза:

  Iskam da popitam kak moga da procheta mnogo staro suobshtenie to ne e iztrito no mnogo sme si pisali i ne mi se sedi cqla nosht da se vrushtam nazad dali ima dr nachin otnovo da go procheta po lesno ? 😀

 • Николай Иванов каза:

  и това за кво служи тоя урок :Д

 • Darina Yotova каза:

  как да сложа бутона за следвания на “ Моята страница“

 • Капка каза:

  Моля за помощ – как да върна в чата изключени вече приятели! Предварително благодаря!

 • Laisi каза:

  Ако,някой е постнал снимка на стената ми,как мога да променя нейната дата и дадената снимка вместо от 2014 да се премести в 2013 година? 🙂

 • Vanya каза:

  Здравейте..незная какво натиснах,но ми изчезнаха всички коментари на Фейсбук страницата,ще съм благодарна, ако ми се обясни по-подробно,тъй като не съм много добра с компютъра …Благодаря 🙂

 • Дона каза:

  Здравейте, какво означава съобщението, че фейсбук извършва подобрения в базата данни, в които е съхранен акаунта ми. Поради това не мога да вляза в профила си

 • пламен каза:

  здравейтеискам да попитам как мога да махна пощите с който съм влизал в фейса. Сега като чукна с мишката на имейл още когато влизам и ми излизат всички пощи с които съм влизал. как мога да махна това

  • Изчистете целият кеш и цялата история за влизане на браузъра и ще се махнат!

  • Sema Sali Ali каза:

   nemoga dasi vida profila nata slimka napritelite slimki

 • Tsonka Mincheva каза:

  Здравейте, има ли възможност албумите ми от профила да бъдат прехвърлени като албуми на фейсбук страницата, но със запазване на коментарите и лайковете? Благодаря предварително.

 • Melisa Dimitrova каза:

  Здравейте, искам да попитам нещо свързано с отбелязването на моята страница.
  Имам страница във фейсбук, но когато сложа някаква снимка от моя личен профил и искам да отбележа страницата ми, тя не излиза!!! Все едно не съществува и не може да бъде отбелязана в нито една снимка.
  До колкото разбирам от настройки, в настройките на страницата не съм забранявам отбелязване или т.н.
  Моля Ви ако някой знае как може да започне да излиза за отбелязване да ми помогне/обясни !!!
  Благодаря много предварително 🙂 🙂 🙂

  • Опитайте като пуснете статуса, след което го редактирайте и тогава се опитайте да отбележите страницата си, а не при самото създаване на статуса. Поздрави

   • Melisa Dimitrova каза:

    Да така се получава, Благодаря.
    Но за съжаление Наши клиенти, които са харесали страницата не могат да я отбележат в тяхна снимка 🙁

 • ayka151 . каза:

  Здравейте, не съм много на ти със фейсбук и мисля,че имам нужда от помощ 😀 питам се възможно ли е да поискам от фейсбук да изтрият профила на гаджето ми и ако е да как може да стане много благодаря

 • Юлия каза:

  Здравейте! Искам нещо да попитам,дълго време комуникирахме с човек,който ми беше близък и този човек винаги стоеше на най-първата позиция в чата,независимо на линия или не. В един момент се скарахме и от тогава той се намира под линия „още приятели“ на най-последна позиция и когато не е на линия не го виждам,въпроса ми е каква точно настройка е направил,за да се получи така

  • ваня каза:

   Излизал ти е най-отгоре по 2 причини:
   1. Писали сте си много
   2. Гледала си му профила доста често

 • Мирослава Иванова каза:

  Интересна информация! Аз искам да знам, дали има опция, когато си редактирал снимките, тази редакция да я виждаш само ти, а да не се вижда от всички, които виждат снимката? Благодаря! 🙂

  • Станислав каза:

   Не, защото има хора, които са лайквали и коментирали оригиналната публикация, а редактираната версия може да е нещо съвсем различно.

 • Nataliq Nikolova каза:

  kak da moga napravq edno syobshtenie koeto sam pisala na chovek da ne mu izliza ?? Съобщението вече не е налично, защото беше отбелязано като неуместно или спам. <– e tva da mu izliza kak se pravi ot kade ?? 🙂 probvah kato natiskam na spam ama neshty ne see poluchava .. plss pomognetee 🙂 🙂 : )

 • Калина каза:

  Здравейте , имам въпрос , защо броят на приятелите ми във фейсбук е различен реално са 13 , а ми показва 14 ,откъде идва разликата и защо

 • Илияна Цветанова каза:

  Здравейте!Искам да кача клип, в който към снимките, разбира се съм прикачила песен( иначе би било доста скучно просто да се въртят някакви снимки).Искам да попитам дали ще има проблем, тъй като прочетох, че има случаи, в които фейсбук давал забрана заради песента, а не ми се иска да качвам клипа в You tube или на друго място. Благодаря предварително 🙂

 • Здравейте, от стената ми изчезна функцията „редактиране“ на текст към снимката или нов статус.писах за помощта към фейсбук, но никакъв резултат. това хакване ли е и как да се премахне? благодаря Ви предварително.

 • iriss каза:

  Забелязали ли сте как напоследък някои от клиповете на „стената“ се пускат автоматично ?
  Интересно ми е как се прави това защото когато качвам клип в моята страница го няма този ефект

 • Brujita каза:

  Imam nuzda ot pomo6t…edna li4nost me blokira ot priqtelite si vav facebook,no prez den dva me otblokirva i razglezda profila mi sled koeto otnovo me blokira…kakvo bih mogla da napravq za da se ottarva ot tazi li4nost pri polozenie 4e na men ne mi izliza za da go blokiram i az…Bllagodarq predvaritelno i s netarpenie 6te o4akvam odgovor!

  • Станислав каза:

   След като те отблокира, поне 48 часа не може да те блокира пак. Използвай този момент да го блокираш. 😉

 • Ангел Петков каза:

  Чудя се, защо не ми позволява да добавя работно място? В момента работя на две места и искам да впиша това в профила, но не мога. Има ли някакъв начин?

 • radinslavov . каза:

  Може ли да ми кажете как да изтрия житейско събитие от профила си, благодаря.

 • Evgeni каза:

  nemoga da pisha na kirilica sujalqvam…. no imam edin vupros moje li pri moi haresvaniq na stranici snimki i tem podobni neshta da nese vijdat na obshtata stena a da se znaqt samo ot men?

 • миха каза:

  Здравейте.
  Преди 2 дни срещнах едно момиче. Струваше ми се познато, но ме беше срам да попитам за името й . Сега знам само как изглежда и че живее в Благоевград. Моля ви кажете ми как да я открия в Фейсбук. Ако трябва ще проверя всички потребители, които живеят там само ми кажете как. Моля ви !!

 • Как мога да качвам новиснимки без това да се разгласява

 • ани каза:

  как мога да скрия съобщението което е в горния десен ъгъл,за да не ми пишат който не са ми приятели.има ли такава опция

 • ани каза:

  как мога да си огранича съобщенията в фейса.В смисъл да не ми пишат хора който ги нямам в приятели? Благодаря предварително

  • като намерите профилите на тези хора и ги добавите в списъка с блокирани потребители

 • Blagovest Jordanov каза:

  Питам, защото има една програма, чрез която може да се разбере дали, някой е влизал в профила ни.

 • Blagovest Jordanov каза:

  Здравейте. Бих искал да Ви попитам. Как мога да влизам в други профили във Facebook без потребителят на профила да знае?

  • Няма как да правито подобно нещо, нито да виждате кой ви е гледал профила!

   • Carllto Luciano каза:

    Има но не съм сигурен дали отчита наистина вярно правите си регистър в Quiente.net след което можете да разглеждате кои ви е разглеждал профилът или жи е блокирал и тн..

 • Velican Korkmaz каза:

  Как мога да видя снимки на приятел ,който си ги е защитил само някой да ги вижда или лично той ?

 • Hootsuite и Buffer освен да публикуват статуси в зададен момент могат ли да правят същото и със снимки ?

 • има ли такъв вариант изобщо,моля ви ако няма пак ми пишете да знам

 • Здравейте,
  Искам да си изтрия от Тимелайн-Дневника дата на присъединяване към фейсбук.Сега сам я изтрила да не се показва в дневника ми,но когата го разглеждам дневника като публик,си стои датата на присъединяване.Т.е това е публично.
  Ако знаете как да се изтрие да не се вижда от никого го пишете!
  Това е важно и много хора ги интересува!
  Благодаря предварително

  • Здрасти,

   виждаш го, тъй като го гледаш от собствения си профил!

   Начинът, който знам аз е вероятно този, който си приложила.

   Отиваш на датата, на която си се присъединила и от иконката с моливчето избираш Hide from Timeline

   Прилагам и снимка facebook

   Относно това, че мн хора ги интересува това, честно казано доста се съмнявам, но това не е толкова важно.

   Дано да съм бил полезен

   Поздрави
   Христо

 • Габриела каза:

  Мога ли по някакъв начин да оправя „забранен“ фейсбук акаунт? И ако да- какъв е той?
  И мога ли да се оттърва от досадните кодове за въвеждане, които излизат понякога /при мен-много често-за всяко харесване на страница/ ?

  • За първия въпрос не знам какво точно имаш предвид, а за втория това с кодовете ще спре по някое време да ти излиза!

 • Niksinka каза:

  Здравейте! Искам да попитам нещо, относно снимките във фейсбук 🙂 Има ли опция,чрез която да забраня някой да ми сваля снимките?

  • здравейте, доколкото аз знам няма такава опция, но има опция да изберете кой да не ги вижда от настройките на албума! Поздрави

 • zwetka каза:

  Здравейте, искам да си добавя цифри към профила във фейсбук, но на редактиране не ми позволява. Как мога да го направя? Предварително благодаря за отговора.

  P.S. Ето искам така да ми излиза във фейсбук името на профила – Иван Иванов ₁₉₁₄

  • Здравейте, не ви позволява, защото не е позволено от Фейсбук да използвате такива символи!

 • Little Mechtatel каза:

  Ами проблемът който имам аз е сериозен.Всички обичаме да гледаме клипове, и се случва да останем впечатлени.На мен ми бяха харесали едни трейлъри на филми, и реших да си ги дръпна и да си ги пусна във фейсбук и си ги качих, и един музикален клип на филм.Мина известно време.Аз си направих мой клип и исках да го кача и ето го ПРОБЛЕМА!Открих съобщение,че възможността за качване на клипове е изключена!Правих много опити да реша проблема,но без успех!Това найстина е ГАДНО!!!Сега като си правя клипове, не мога да ги качвам, поради „нарушени“ авторси права,като ще уточня, че клиповете не бяха обект на злоупотреба от моя страна! Нямат мотив да постъпват така!!! Единственото,което са написали като източник за повече информация е „help page“,което изобщо не помогна!Въпросът ми е , дали тази санкция е временна или завинаги??? И ако има решение на проблема,какво е то??Моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ! 🙂

  • Здравей,

   временна е санкцията, но защо не качваш видеото независимо дали е твое или на друг първо в youtube, след което просто да го слагаш във фейсбук. Много малко хора качват директно видео от компютъра си в социалката

   Поздрави

 • Здравейте!По едно време отстрани ми излизаше „Виж какъв е бил статуса ти на днешния ден миналата година“.сега вече няма такава опция.Има ли начин да четеш старите си статуси без да се налага да преминеш назад пред всички публикации?

  • Здравейте, подобен начин в момента не знам да има с новия дизайн, може да има подобно приложение.

   Но това, което аз бих направил е да вляза в менюто Activity Log, точно под голямата ви профилна снимка и от там по-бързо да превъртя до желаната дата.

   Поздрави 🙂

 • За точка 5 – как да разглеждаме снимките в старият им вид има по – лесен начин – като се отвори снимката натискаш F 5 и тя се зарежда по старият начин :)).
  Някои други неща от статията ги знаех , особено това за IMO.IM – светнала съм доста от колегите ми в офиса за него, но научих и много полезни неща.
  Благодаря

 • Въпросът ми се отнася до следното.
  Харесал съм голям брой фейсбук страници- да кажем 100.

  Не видях в горните съвети такъв, който да показва може ли тези страници да се подредят в списъци, като например:
  -страници на медии
  -страници на социални мрежи
  -страници за спорт
  -страници за бизнес
  -страници за новини и т.н

  Благодаря.

  • Здравей Пламене,

   много е лесно това, за което питаш.

   Правиш си списъци с имена като тези, които си изброил.

   и когато отвориш списъка и избереш опцията за добавяне, вместо Friends, от падащото меню избираш Pages.

   Така вместо контактите, ще ти се появят страниците, които си харесал и по този начин много лесно можеш да си ги групираш както искаш.

   Поздрави
   Христо

  • Миро каза:

   Здравей! Имам глупав въпрос…Не искам да блокирам даден човек ( но дори и да го блокирам) да не мога да го отблокирам или да го намеря в търсачката или в блокираните абонати :/ Има ли шанс? Накратко да залича някой от феисбоока ми тотално!

 • станимир иванов каза:

  здравеи бих искал да попитам дали има някои трик за slotomania в facebook мерси предварително 🙂

  • здравей, страхувам се, че не съм използвал това приложение

   Поздрави 🙂

 • Здравейте! Искам да попитам има ли опция, която да забрани да се вижда какво съм харесвала (като снимки, клипове и т.н.)? Горе в дясно полето, което винаги изписва кой какво харесва е много досадно.

 • Илона Димчева каза:

  Здравейте, това е така, но по старите настройки, а по новите как можем да си скрием информацията?

 • Veselina Petrova каза:

  Добър ден!
  Моят въпрос към Вас е:
  Мога ли да скрия някои от приятелите си/не всички/от списъка ми с приятели?
  Благодаря Ви предварително!

  • Добър ден! доколкото знам можеш да скриеш публикациите си за специфичен човек, но да скриеш специфичен човек от останалите честно казано не съм наясно как се прави. Поздрави 🙂

 • Здравейте! Дали е възможно в една html страница да има 2 или повече бутона Like т.е. за всеки от клиповете в страницата? Видях, че е възможно в системите за съдържание, но за html страница не намирам. Т.е. когато за всеки от клиповете НЯМА създадена отделна страница. Опитах с различни bokmarks адреси – не става.

  • здравей Ганчо, за съжаление отговорът на този въпрос все още не ми е от компетенциите 🙁 и каквото и да ти кажа може да те объркам

 • Жана, специално за теб ти прилагам снимка как супер бързо можеш да се скриеш 🙂

  • Nataliq Petrova каза:

   Един въпрос: Бях блокирала едни потребители и като ги отблокирах наново, разговорите с тях изчезнаха. Възможно ли е да се върнат пак или няма такава вероятност? Ако да – кажете как става, моля ви?

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  ==========

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  💰 По-изгоден абонамент

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >