10 трика за изображения, които многократно ще подсилят посланието на текста ти 📝

Искаш ли правилно да подбираш снимки и изображения, които многократно да подсилят посланието на текста ти? Чети до край и разбери как точно да изпълниш това свое желание.


Всички сме го чували: "Една картина означава хиляди думи". Факт, не можем да отречем магията, която изображението може да предаде на един текст.

Картините имат силата да привличат, да убеждават и да продават.

Това е и един от нашите най-мощни инструменти!

За да ни "проговори" едно изображение обаче, то трябва да носи емоция, да има настроение, да придава идеи и послания. Така възприемаме по-лесно съдържането, а образите влизат директно в нашето съзнание.

Ето го и големия въпрос!

Защо една снимка, пасва идеално на даден текст, а друга не?

Защото обработваме образа от нея с невероятна бързина и точност.  За части от секундата анализираме нейния смисъл, след което в нас се е заражда определена емоция.

Хората си спомнят 10% от това, което са чули, 20% от това, което са прочели и цели 80% от това, което са видели! Това е "Ефектът на превъзходството на картината".

По-важното за нас обаче е следното:

Изображенията са способни да оказват силно влиянието върху възприятията на клиентите и продажбите. Правилно подбрани те могат да направят бизнеса ти успешен.

Но как да ги избираме така, че да повишим ефекта от използването им?

Точно за това ще говорим в следващите редове...


Сподели 😍

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top