Всичко, което трябва да знаете за MasterHack – пълна обиколка на клуба [Видео]

Запази за по-късно

Още ли се чудите дали да влезете в Мастърхак…?

Или вече сте вътре и искате да вземете максимума от клуба?

За да ви помогна да вземете по-информиран избор, направих подробен видео тур, в който ще ви покажа абсолютно всичко, което се крие в клуба!

Ще ви разходя из основните менюта, ще ви покажа ресурсите, новостите, профилната страница, секретната група, мобилната версия на сайта – навсякъде, където може да се възползвате от полезните и практични неща, които създаваме.

За тези от вас, които още се колебаете – имате възможност да надникнете отблизо какво се крие зад завесата на фабриката за най-полезното съдържание на български:


Тайминг Видео:

Основно меню на сайта[00:35 – 04:05]

Меню Мастърхак: абонамент, ресурси, FB група – [04:05 – 11:30]

Профилът в Мастърхак[11:30 – 16:20]

Мобилна версия на сайта[16:20 – 18:20]

Заключена част на премиум статии[18:20 – 20:20]


🚨 ВАЖНО: Ако сте от хората, които внимателно подбират информацията си, ако сте сред малцината с критична мисъл, предпочитащи приложимото знание, пред гръмките думи и празни обещания, ако искате ежедневно да разполагате с най-полезната и актуална информация за маркетинг, бизнес, лидерство, психология, навици и продуктивност – каня ви! Присъединете се към нас. Влезте в клуба

 • 111
 •  
 •  
 • Какво да кажа, попаднах на златна мина … абе всичко има даже намирам и неща за които и не подозирах че може да има. А да не казвам колко пари съм похарчил за разпилени идиотщини 🙂

  • Благодаря ти за оценката Кирил! Продължаваме да добавяме още и още яки неща 🙂

 • Таня Катева каза:

  Това действително е “ фабриката за най-полезното съдържание на български“! Поздравление за това, което правиш! Спестяваш ни стотици часове в търсене и отсяване на стойностни ресурси!

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  ==========

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  💰 По-изгоден абонамент

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >