За идеята и за Христо Стоянов – създател на платформата lifehack.bg и учредител на фондация “Лайфхак”

Христо Стоянов

Аз съм Христо Стоянов…

…и преди повече от 8 години започнах проекта lifehack.bg с идеята да бъда полезен на хората като им споделям най-полезното и интересното от света на успеха, бизнеса, маркетинга, психологията и софтуера.

Целта: Да вдъхновя хората да подобрят живота си!

Резултатът?

След безброй часове упорита работа днес lifehack.bg е най-полезната, авторитетна и посещавана медия за бизнес и личностно развитие у нас, която също като нашите читатели – не спира да се развива.Какво ще намериш в lifehack?

В lifehack.bg се срещат хиляди хора с много и различен житейски опит.  От нашите над 1200 материала очаквам да харесаш не повече от 200 – 300, да се влюбиш в не повече от 60 – 70 и да намериш около 20, които може би ще променят живота ти. Забавното е, че тези 800 – 900, които не харесаш ще бъдат онези, които ще помогнат на някой друг.

Животът би бил скучен ако всички следвахме едни и същи правила, нали?  И ти и аз, всеки иска да избере и да следва своите собствени! Затова и lifehack.bg се променя заедно с теб. Не стоим на едно място. С течение на времето живота се разгръща, развива се и нещата, които първоначално са ти се изплъзвали, защото може би си бил разсеян, след време могат да станат много важни. Надявам се, че всеки път, когато отвориш този сайт ще намериш нещо, което да те грабне, нещо, което ще потвърди опасенията на интуицията ти или ще поправи курса на живота ти. Тук със сигурност ще откриеш целия спектър от човешки емоции и преживяания – от щастието, успеха до провала и смъртта. Заповядай да го прочетеш…

Как подбирам съдържанието: 

Използвам най-добрите източници, книги и ресурси, на които може да попаднеш в интернет, като се старая да селектирам само това, което е актуално, работещо, приложимо и ефективно.


За Христо

Христо е експерт социални медии в голяма немска компания, но е по-известен в онлайн пространството като автор и създател на lifehack.bg и kingsman.bg

Стреми се да оползотворява максимално всеки възможен момент, в който може да бъде с дъщеря си, която обожава.

Едно от любимите му неща е да помага чрез сайта си, нетърпелив да сподели с аудиторията си всичко полезно, до което се докопа.


Facebook
  |  Instagram  |  Linkedin

62
Остави коментар

avatar
30 Comment authors
ХристоТаняАтанасоваАлександърdgany.63Анонимен Recent comment authors
antonio741
VIP абонат
antonio741

Уникален сайт, ама уникален просто. След като се абонирах, не съжалявам изобщо!!! Последно време се чувствах като в капан (имах чувството, че не мога да открия нищо съществено като информация, независимо от темата). Надеждата ми се върна след едно много дълго отсъствие. Умишлено се изразявам по – необосновано. Христо – Благодаря ти от сърце братле и моля те, не спирай да твориш. Пожелавам ти весело прекарване на празниците! :)))

ТаняАтанасова
Гост
ТаняАтанасова

Привет!Поздрави да сайта!Винаги има какво да научи човек тук.Иска ми се да се абонирам ,за да научавам повече неща, а и да мога да си прочитам статиите докрай .Но пък ми се ще да хвърля един бърз поглед на съдържанието за 3м абонамент и на 6м абонамент,та се питах–няма ли възможност за опция преди абонамент да можеш в памките на 5 мин да погледнеш за *какво иде реч* за да решиш да колко време са платиш?

Александър
Гост
Александър

Здравейте имам странен проблем имам фейсбук страница с цел продажби хората ми се оплакват че няма лайк бутон а само могат да я следват как да разреша проблема никъде по настройките не намирам решение мерси

dgany.63
VIP абонат
dgany.63

Написах го и в фейсбук групата на Мастърхак!
Интересувам се, с кой инструмент или програма може да се направи такава анимация с подобни картинки! Правят го и „Не бъди посредствен“ , в своите видеа. И как мога да се науча да анимирам клипчета?
Линка е на руски
https://www.youtube.com/watch?v=t8kwZHBOQBM

Анонимен
Гост
Анонимен

Не мога да намеря профил на общ познат даже и в общите ни приятели в фейсбук? Може и да ме е блокирал, но възможно ли е да не го виждам и в общите ни приятели?..

Светла Христова
Гост
Светла Христова

Здравейте, случаино попаднах на вашата страница. От доста време търся решение на един проблем. Дъщеря ми почина преди 4 години много бих искала профилът и във феисбук да се затвори но незнам парола и поща. Може ли да се направи нещо по този въпрос?

vanko57
Гост
vanko57

Привет, от доста време ползвам съветите ви относно софтуера и съм мн благодарен за огромния труд който сте положили.
Търсих форма за контакт и понеже не открих ща ви попитам тук. Ако сметнете за необходимо, отговорете на мейла:
– Какво е мнението ви за TotalAV?
Търсейки Avast Free, попаднах на този сайт https://www.top10bestantivirus.com/best-free-antivirus в който Avast е на 4 място.
Аз лично съм мн доволен от Avast, но бих желал да знам вашето мнение по въпроса.
С уважение и огромна благодарност
vanko57

Момчил
Гост
Момчил

Христо е явление, торнадо, омитащо неглижето, невежеството в битието и след пустошта останала сетне, мир и знание да сетне! Дали ще лайкфваме хака или ще хакваме живота, той баща, той майка 🙂

Иван
Гост
Иван

Преди малко зададох тези въпроси в една статия,ще чакам с нетърпение Христо Стоянов да пробва да ми отговори 🙂
1, По какви признаци бихте определили при среща с клиент дали ще работи с вас ?
2. Ако имате търговски представител ,който работи само със съществуващи клиенти и не желае да търси нови,как ще постъпите и как ще проверите дали тази информация е вярна ?

Таня Катева
Гост
Таня Катева

Преди три години Случаят, този невидим наш съмишленик, ме доведе тук. И понеже нищо случайно не съществува, точно днес нещо ме подтикна да вляза на сайта. Исках да погледна кои са най-новите инструменти за работа с Уорд прес, а както винаги, почнах да чета. Три часа : ) Прекланям се пред таланта ти, Христо! Това е Дар Божи! А най-хубавото от всичко е, че си оценил този Дар и сега го отдаваш на всеки от нас, влезлите тук, уж нещо да потърсят, да прочетат. Влезеш ли тук веднъж, оставаш! За часове, дни, месеци ,години… При теб е като Чистилище! Дори… Виж още »

Ани
Гост
Ани

Здрасти. Сайтът Ви предлага страхотни неща и редовно го следя. Но единствения минус е, че няма търсачка на сайта. Защо така? Поздрави.

Снежана Спасова
Гост
Снежана Спасова

Мисля, че попаднах на сайта в подходящия за мен момент. За това от няколко дни не мога да се откъсна от него-чета, препрочитам, водя си записки, замислям се, въодушевявам се, приземявам се, споделям и ентусиазирано разказвам и насочвам приятелите си към сайта. Благодаря ви , че ви има!

Валерия
Гост
Валерия

Благодаря! Не мога да спра да чета. Била съм тук и преди и добре, че си отворих, от доста време,забравената поща ,че да видя статиите от абонамента си. Браво за труда и съм много щастлива от факта, че има толкова съзнателни хора. Въпреки трудното време в България и плача по терминалите на София, все още има надежда за младежта. Аз самата за съжаление заминавам, но се надявам някой ден да се върна и да имам силата и надеждата да се боря като теб- За себе си!

Валерия
Гост
Валерия

Евала Христо. Успех извън страната. ЧАО

Таня Катева
Гост
Таня Катева

Не случайно е казано, че който търси, намира. За първи път съм тук, но явно е ,че ще е за дълго. И няма как да е другояче, защото на сайт, който уж е по-скоро с технологична насоченост, намирам толкова човешки неща. Христо, респектиращо е това, което си създал, моите поздравления! Намирам тук куп полезни неща и то казани и направени от сърце и душа! Предполагам, че няма да се засегнеш, че започнах да общувам на „ти“. Има страхотно проучване на тази тема- обръщението на „ти“ ни сближава, на „вие“, твърде често – противопоставя. И ако всеки от нас се замисли,… Виж още »

Georgi Stefanov
Гост
Georgi Stefanov

В духа на сайта искам да споделя една притча, която много ми харесва: Веднъж един мъж бил поканен да посети и рая, и ада. Първо отишъл в ада, където всички измъчвани души стояли на маси, отрупани с храна,но не можели да ядат и крещели от глад. Всички имали лъжица,но лъжиците били толкова дълги,че не можели да ядат с тях. Тяхното раздразнение е било тяхното мъчение. А в рая?- За свое учудване в рая човекът видял душите на благословените да седят на същите отрупани с храна маси, но всички били нахранени и доволни. Всеки имал лъжица и лъжиците били дълги като… Виж още »

Анна Милкова
Гост
Анна Милкова

Здравейте,
отдавна съм абонирана и дори и не съм се замисляла, че ще ми потрябва безплатната е-книга за фейсбук. Но след като явно хората от „фейса“ са решили принудително да ми лепната новата версия – или каквото там се нарича, аз имам спешна нужда от тази книга – да се поровя малко да видя за какво иде реч. Но незнайно защо никъде не я намирам в мейла, от който съм се абонирала за вашата страница.
Всъщност благодаря за това което правиш, страхотно е … толкова често използвам статиите ти в лекционните ми курсове по предприемчивост…Благодаря!?

Златин Златев
Гост
Златин Златев

Здравейте, много ми харесва вашия сайт , добри четива и анализи,
но искам да те питам с коя програма правиш самия сайт?
къде го качваш и ако имаш време и желаеш всичко свързано с това ще ми е от полза
… Преди години направих този сайт който съм ти посочил , но определено той не изглежда така както аз желая , на мен по принцип ми трябва сайт-магазин, но всякаква инфо която дадеш ми е от полза

Лек ден, поздрави!

Borislav Gichev
Гост
Borislav Gichev

Здравейте,
искам да кажа, е сайте е страхотен и много полезен, с удоволствие си го чета и разглеждам редовно – софтуера също е много полезен, благодаря!
Имам и един въпрос за PopUpDomination, че никъде нямат съпорт, но може би трябва да го задам в е-маил към Вас? Моля кажете как да се свържа с Вас.

Благодаря предварително!

GARVANA
Гост
GARVANA

Здравейте отново, но таи като не знаех къде да пиша искам да попитам за тая програма,/IDI Spell Checker 2.41.2/ ако може де.
Са инсталирах я както си трябва, работи както си му е редът, но когато я изключа и после пак искам да я ползвам трябва пак да я инсталирам наново, няма иконка, с която да я стартирам пак, вместо да я инсталирам винаги когато ми трябва. Та да те питам дали и при тебе е така, или аз нещо бъркам./ ако може де.

GARVANA
Гост
GARVANA

Мерси за бързият отговор. За покера просто така си го написах, пак и мисля, че тука има доста статии, които могат да ми помогнат, във всяко начинание. Пак и мисля да се опитам да се науча да чета бързо и да запомням по добре нещата, пак така може и английския да науча по бързо:}}Абе сайта е страхотен, вместо да търся нещата наляво и надясно тука е събрано всичко накуп. Продължавай в тоя дух. А и между другото програмата за правописни грешки е страхотна мерси
Успех

GARVANA
Гост
GARVANA

Страшно много ми хареса сайта,и мисля доста да поостана тука :}}
Таи като аз се интересувам от покера,няма ли да има нещо и по тази тема.
Пак и ако има някоя безплатна програма за покера като да кажем например HoldemManager или нещо подобно.
Маи това беше прекалено от моя страна.Таи като сам доста зле с англиския нямали нещо като програма за превод бързо и направо върху текста.А също и да си направя телефона на видеокамера.Маи наистина прекалих с исканията.
Няма значение.Пускаите си добри статии и това е.Пожелавам ви успех.
И извинявайте за многото правописни грешки маи доста сам изпуснал в училище.

Апостол Апостолов
Гост
Апостол Апостолов

Браво! Чудесна идея, чудесно начинание! Успех!

Яна
Гост
Яна

Исках да кажа, Хубави дни:)

Яна
Гост
Яна

Искрено благодаря за упътването за ландинг страниците във Фейсбук, дълго се рових, търсих, и молих някой да ми помогне, но вместо неволята, намерих Вас и сама си свърших работата. Поздрави и продължавайте в същия дух, препоръчвам Ви на всички свои приятели, защото освен плявата, която ни залива, в Интернет има и хубави неща. Хубави дени от мен!

Катя
Гост
Катя

Много се радвам, че в шантавия ни свят има млади хора с такива идеи и отношение към нещата в живота. Пожелавам ви да имате около себе си все достатъчно голям кръг от хора с подобни на вашите разбирания и нагласа, с които да се подкрепяте, вдъхновявате и развивате и да въздействате положително върху света.

Vlado
Гост
Vlado

Точно това ми трябваше – МЕРСИ, ще поразгледам и пак ще пиша нещо със сигурност :))))

Теди
Гост
Теди

Добър ден!:)
Допада ми концепцията на това място, ще поостана тук и ще попрочета 🙂 Статиите предизвикват приятното усещане , че живота е хубав (в което аз съм напълно убедена! ;))! Поздравления! Очаквам интересни новости и Ви желая успех…
С пожелания за слънчев и усмихнат ден!
Теди :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=rdVwkQuGVnw&feature=related

admin
Гост
admin

Теди благодаря ти за добрите думи. Надявам се не просто да поостанеш, да се задържиш доста дълго при нас, за което и ние ще се постараем. Приятен престой при нас и всичко добро.

Поздрави
Христо

Daniela
Гост
Daniela

Интересно, богато, яко и различно! Обичам денят ми започва с вас!

admin
Гост
admin

мн готино определение, може да го ползваме за описание на сайта, ако позволиш 🙂 надявам се да не те разочароваме Дани 🙂 Поздрави

Martin Panayotov
Гост
Martin Panayotov

Страхотен сайт. БРАВО.
Единствено ви моля да инсталирате wptouch плъгина за wordpress за да мога да го чета през андроида си. Просто нямам време да чета от лаптопа а ми е трудно със зуум през телефона. Сигурен съм че има много посетители от моб. Телефони. Погледнете аналитикс-а.

Лазарина
VIP абонат
Лазарина

 Благодаря ви за изключително полезната дейност, с която сте се заели! Благодаря ви, че ви има! В сайта има много полезни и ценни материали!

Joress
Гост
Joress

Благодаря на себе си че открих сайт, който се поддържа от себеподобни!?!

Творете и мотивирайте,защото много хора по Земята имат нужда точно от Вас!?!

Tsvetavasi
Гост
Tsvetavasi

Благодаря Ви, млади хора, за това което споделяте и за това, което сте! На мен лично много ми харесват публикациите Ви. Продължавайте напред и ставайте все по-качествени и добри! Обичам Ви!

Profiler
Гост
Profiler

Поздравления за идеята и отличната работа!
Пожелавам ви успех и занапред все така да влагате ума, сърцето и душата си!

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg