Аз съм Христо Стоянов…

…и преди повече от 7 години започнах проекта lifehack.bg с идеята да бъда полезен на хората като им споделям най-полезното и интересното от света на успеха, бизнеса, маркетинга, психологията и софтуера.

Целта: Да вдъхновя хората да променят живота си!

Резултатът?

След безброй часове упорита работа днес lifehack.bg е най-полезната, авторитетна и посещавана медия за бизнес и личностно развитие у нас, която също като нашите читатели – не спира да се развива.

 

Какво ще намериш в lifehack?

Целта ми не е създаването на статии за убиване на времето!

Идеята ми е да те вдъхновя ментално и да те подкрепя инструментално – с приложение, процес, методология, софтуер и т.н., неща, които да подобрят живота ти. И най-важното:

Този сайт ще ти помогне да откриеш пътя към това, което вече притежаваш, това, което отдавна е вътре в теб – още от както си се родил. Аз просто ще ти напомня как да стигнеш до него и как да го използваш рационално, за да постигнеш така желаното щастие!

Как подбирам съдържанието: 

Използвам най-добрите книги и ресурси, на които може да попаднеш в интернет, като се старая да селектирам само това, което е актуално, работещо, приложимо и ефективно.


За Христо

Христо е експерт социални медии в голяма немска компания, но е по-известен в онлайн пространството като автор и създател на lifehack.bg и kingsman.bg

Стреми се да оползотворява максимално всеки възможен момент, в който може да бъде с дъщеря си, която обожава.

Едно от любимите му неща е да помага чрез сайта си, нетърпелив да сподели с аудиторията си всичко полезно, до което се докопа.

Не се колебайте да му пишете (форма за контакт / Facebook профил)!