Как създавам съдържание – моята система, алгоритъм, инструменти, трикове, шаблони

В това ръководство ще ти споделя моя опит, ноу-хау и специален алгоритъм как създавам най-качественото съдържание на български. Ще ти покажа как да пишеш текстове, които мотивират действия – за повече трафик или за продажби, текстове, които читателите ще четат и споделят. 

Ще ти споделя и моите работни файлове и шаблони, точните ми процеси на работа и инструментите, които ползвам.

Основната цел на всяко мое изречение в този сайт, е да поиска читателят да прочете следващото! – Христо Стоянов

Предстои да ти споделя нещо уникално!

Нещо, което не съм споделял с никой друг!

Ще ти разкрия моята лична система за създаване на супер съдържание, такова, което ангажира, такова, което носи трафик и продажби, такова, което превърна този сайт в най-добрия в своята ниша!

Днес lifehack™ е българска марка (да, запазена марка е), превърнала се в символ на полезна информация благодарение не само на постоянството, с което работим по сайта, но най-вече на своето уникално съдържание.

Всъщност, когато говоря за това се сещам за нещо любопитно…

Не минава и седмица, в която да не се намери някой, който услужливо да ми пише колко дълги били статиите ни, как нямало кой да ги чете, как никой няма да отдели време да се занимава, как трябвало да пиша по-кратко (в новинарски стил) и така вече 9 години.

Ако бях послушал хората, когато ми казваха какво точно искат, сега нямаше да произвеждам автомобили, а щях да развъждам просто по-бързи коне. – Форд

Никога не се вслушах в този съвет…

Ако си бях казал: “Добре, щом читателя иска по-кратки статии ще му ги дам.”, то сега щях да приличам на всички останали, вече несъществуващи, сайтове, които се опитаха да ни подражават.

Въпреки, че понякога (само понякога) е добре да се вслушваш в своите потребители или читатели, винаги избирай своята уникална посока.

Създавай своя син океан, своята лилава крава (както искаш го наречи) и няма да сгрешиш. Или поне няма да бъдеш като всички останали, което е по-лошо от това да се провалиш. Вярвам в това!


Преди да ти разкрия моят стратегически план и начина, по който се работи в lifehack.bg, бих искал да ти предложа един съвет:

Не пиши, за да впечатляваш! Пиши да споделиш чувство!

Не винаги успявам, но се опитвам да следвам това правило.

Ще разделя материала на няколко части:

  • Първо, ще ти разкрия стратегическия ми план – моят супер шаблон за проучване, таргетиране и писане.
  • Второ, ще ти покажа стъпките ми при създаването на всяка статия.
  • Трето, ще ти отворя моята кутия с трикове и инструменти, от която да си вземеш “копирайтинг отверка”, която ще ти свърши работа
  • Накрая, ще ти подаря и 7 специални шаблона, които да използваш при създаването на своето съдържание (супер полезни са)!

Това, което следва не са общи приказки, а екшън списък, план,  който директно можеш да копираш в своята работа и ако се наложи да модифицираш спрямо своята аудитория и начин на писане.

А сега разбери как да станеш еднорог сред стадо от коне…

Да започваме…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак