Как да изтегля видео или музика (mp3) от Youtube – 13 безплатни инструмента

Запази за по-късно
 masterhack

Тук има всичко необходимо да изтеглиш видео или музика от YouTube!


Със сигурност има хиляди такива подобни инструменти в интернет и този списък изобщо не претендира за изчерпателност. Ако вие използвате някоя подобна уеб услуга, за да си теглите любимите клипове и сте особено доволни от нея и не е сред посочените, ще се радвам да го споделите в полето за коментарите!

💻 Започваме с Web инструментите и десктоп софтуера:

#1. 2conv

Работещ инструмент, с който може да си изтеглите клип или само музиката (конвертира в различни формати) от Ютуб [ЛИНК]

#2. flvto

Поставяте видеото от YouTube, избирате си формат от падащото меню и натискате бутона – толкова е просто да си изтеглите любимо видео или да го конвертирате в мп3!

#3. y2mate

Това е още един уеб инструмент, който ще ви свърши работа. Отваряте сайта и ще видите инструкция какво да направите, за да си свалите музика от YouTube!

Има и разширение за Chrome

#4. Onlinevideoconverter

Това е малко по-комплексен инструмент!

С него, освен да теглите видео и музика от Ютуб, ще можете и да конвертирате различни видео файлови формати, както и да снимате екрана.

🔥 Задължително вижте и: Най-после инструмент, който автоматично превръща БГ аудиото в БГ субтитри (с минимална редакция)

#5. Converto

За да изтеглите музика от видео в YouTube, просто трябва да поставите линка към видеото в Converto и да натиснете бутона „Конвертиране“. Ако желаете, можете да отрежете записа, да коригирате маркерите и да изберете името на файла и обложката.

Ако добавите conv след www към URL адреса на видеото, песента ще бъде изтеглена директно от страницата на YouTube. Разгледайте инструмента

🔥 ПОЛЕЗНО: един от най-добрите конвертори на различни файлови формати →

#6. 4K Video Downloader

4K Video Downloader е безплатна програма, която ще ви позволи да теглите видео, аудио и забележете – субтитри от YouTube бързо и във високо качество!

Работата с програмата е супер лесна!

Просто копирате URL адреса на клипа в YouTube и го пействате в програмата. Избирате желаното качество и формат и тегленето започва!

Най-добрата част!

Може да теглите видео от Ютуб със субтитрите (.srt формат)!!!. Програмата ще свали двата файла отделно и ако ползвате например видео плеъра VLC, то когато пуснете видео файла, ще тръгнат и субтитрите (ако са в една папка).

#7. MediaHuman

Този софтуер притежава множество настройки, с които ще може да теглите цели плейлисти от Ютуб. Приложението може автоматично да изтегля файлове чрез линк, копиран в клипборда, поддържа изтегляне на много видеа едновременно, преименуване на шаблони и редактиране на маркери, както и скриптове за автоматизация.

Изтеглете за Windows, macOS, Linux

#8. DownloadHelper

web екстрактора, добавката за Firefox, който тегли всичко отвсякъде!

Video DownloadHelp

Ако обаче любимият ви браузър е Firefox, което е така вече за милиони потребители на интернет, на помощ за тази, въпросна задача, за която говорим идва супер добавката за YouTube-DownloadHelper. Чрез нея можете да съхранявате любимите си клипове на вашия твърд диск и да ги гледате когато си поискате.

И забележете, можете да теглите клипове не само от YouTube – можете да теглите клипове от всякакви сайтове предлагащи стрийминг на видео.

Аз лично я използвам от доста време страшно съм доволен, защото до сега винаги и отвсякъде съм успявал да си изтегля желания клип без никакъв проблем.

Единственото, което трябва да направите е да я инсталирате във Firefox. След което ще ви се появи бутон горе при основните навигационни бутони на браузъра и когато решите винаги можете да изтеглите клипа, който ви е харесал.

Забележка: понякога при мен при някой клип добавката не светва като активна и не мога да сваля видеото. За да светне отново като активна и за заработи просто презаредете страницата с клипчето – при мен така се оправя.

#9. Dirpy

Dirpy

Важно: можеш да изтеглиш видеото като клип или като MP3 само ако не е защитено с авторски права!

Dirpy превръща любимите ви клипове от YouTube и други видео сайтове, директно в музикални файлове, готови да бъдат записани веднага на вашия компютър.

Отново копирате линка на клипчето, което искате да превърнете в музикален файл примерно.Поставяте го в dirpy, избирате си подходящите настройки и натискате бутона Record. Освен че можете да си свалите целия клип, можете също така да изтеглите видеото само като музика в mp3 файл, като в случая можете да си изберете начало, край, заглавие и име на файла различно от посоченото в YouTube.

🎧 Вижте още и: 10 топ програми за обработка на аудио

#10. ClipConverter

YouTube Converter

Важно: можеш да изтеглиш видеото като клип или като MP3 само ако не е защитено с авторски права!

Всичко, което трябва да направите е да поставите URL адресът, принадлежащ на желаното ви видео, което може да е от сайтовете Direct Download, YouTube (HQ and HD), Google Video, Sevenload, MySpace, Dailymotion (HQ), Vimeo (HQ), Metacafe, MyVideo,от порно сайтовете YouPorn и Pornhub, или Veoh, видеото може и да е от вашия компютър, което е още едно от многобройните предимства на този уеб сайт.

След това просто изберете желания формат, в който искате да получите крайния резултат. Можете да избирате между форматите: FLV, WMV, MPG, AVI, 3GP, и MP4. С всеки формат има допълнителни настройки, от които можете да изберете различен аудио и видео битрейт, аудио звук, размер на картината и тайминг.

YouTube Converter2

В случай че искате да извлечете само аудиото, можете да изберете форматите OGG, M4A, WMA, AAC и MP3. След стартиране на процеса, при условие че източника на URL адреса, който сте поставили включва няколко клипа, ще бъдете помолени да изберете правилния видео източник. Преобразуването е изключително бързо и след като завърши, можете да изтеглите клипчето или аудиото от сайта на вашия компютър.

#11. Savefrom

Free-Online-YouTube-Downloader

Отваряте сайта, поставяте URL адреса на клипчето, избирате формата и натискате жълтия бутон Download – това е! Освен от Ютуб, тази услуга ще ви даде възможност да теглите клипове и от Vimeo. С нея обаче може да теглите само видео в резолюция 720 px.

📺 Вижте още и: изтеглете всичко, което пожелаете – видео клип, звук, дори цял канал или плейлист от Youtube

#12. Mp3 YouTube

Това е може би най-минималистичния начин да теглите музика от YouTube – само с едно кликване. Всичко, което трябва да направите, е да добавите линка към видеото, изчакайте няколко секунди и натиснете бутона „Качване на файл“.

Няма настройки, аудиото се изтегля в оригиналното си качество.


Разширение за Chrome, с което да теглите видео от YouTube и да го конвертирате в аудио (mp3)! Тук обаче има малък хак, затова следвайте инструкциите ми:

#13. YouTube Video Downloader

Разширението за Google Chrome – YouTube Video Downloader не се предлага app store-а на Chrome и следователно не се инсталира от официалния сайт. Това, което прави е да добави бутон за изтегляне директно към плейъра ви в YouTube.

Така ще можете да изтеглите аудиото само с един клик!

📝 Вижте как да инсталирате разширението ръчно:

Отворете менюто „Extensions“ в Chrome. От там активирайте режима за програмист и и изберете опцията да инсталиране разширение от файл или в непакетирана форма.

В Google Chrome и Vivaldi става по следния начин:

  1. Изтеглете YouTube Video Downloader за Chrome.
  2. Активирайте „Режим за програмисти“.
  3. Кликнете върху „Load Unpacked“ и посочете папката с файловете на YouTube Video Downloader, които изтеглихте по-рано.

А вие какво ползвате? Споделете в коментарите…

  • 261
  •  
  •  

31
Остави коментар

avatar
23 Comment authors
СветланаТаня КатеваancollMitaka DimitrovSantos Evelyn Recent comment authors
Светлана
Гост
Светлана

Най лесния начин е като изтриете буквите ube от думата youtube,на самия линк и натискате enter,сваля се автоматично в компютъра,Примерно линка е следния https://www.youtube.com/….и така нататък… като изтриете буквите „ube“ линка става следния https://yout.com/….
Лесно и изпробвано!

tanyakateva
VIP абонат
tanyakateva

Това е то, да си неизчерпаем!!! Безкрайно благодаря! Точно това търсех сега!

ancoll
Гост
ancoll
Mitaka Dimitrov
Гост
Mitaka Dimitrov

А за андройд е VidMate

Mitaka Dimitrov
Гост
Mitaka Dimitrov

Any Video Convertor

Santos Evelyn
Гост
Santos Evelyn

Тук можете да видите повече музика от мелодии ( https://toqueparacelular.net/ )

Santos Evelyn
Гост
Santos Evelyn

Благодаря за урока

azisiq
Гост
azisiq

YouTube Now тази програма нещо не ми работи както трябва зарежда се клипа но след като отида да го сваля ме препраща към друга страница в която трябва да се региситрирам (или нещо тако) или в страница да си платя определена сума. Нензам защо така ми се зарежда пробвах я няколко пъти

tomato
Гост
tomato

За да изтеглите Mp3 от YouTube можете да използвате https://mp3tomato.com/

youdownloader
Гост
youdownloader

Можете да използвате Youdownloader (https://youdownloader.net/), за да изтегляте видеоклипове от YouTube в Mp3 и Mp4 формат.

Пламен Стоев
VIP абонат
Пламен Стоев

ClipConverter също не работи от близп година. А беше хубава, защото позволяваше да кътваш.

Георги
Гост
Георги

Аз изпозлвам X-Down Video Downloader за да свалям клипчета

UTOPIA777
Гост
UTOPIA777

Anna-27/05/2015 at 22:20 , пълно е със сайтове в интернет пространството …..да вземеш да потърсиш ли ? Или така е по лесно с лъжичката в устата , а и тук не е мястото за това. Освен това отдели време и се ограмоти ,че малко са сайтовете напоследък които позволяват писането на маймуница .Учудващо е,че си попаднала на интелигентен сайт . Марш в Тв Планета ! Нещо друго освен сайтове да искаш от момчетата ??? :)))))))))))

Емил Русев
Гост
Емил Русев

Много полезна статия.Намерих моето решение за Хром.Благодаря.

Anna
Гост
Anna

Mom4eta,daite nekoja stranica s fimi za svaljane,osven you tube.

angelina videnova
Гост
angelina videnova

angelina videnova

Nikolay
VIP абонат
Nikolay

Как можем да изтеглим mp3 320kbps?

Стефан
Гост
Стефан

http://www.youtube-mp3.org ….
Работи на принципа на вариант 2 , 3 , 4 , 5

asensyy
Гост
asensyy

uGet 2.0.8

Александра Францева
Гост
Александра Францева

Много благодаря, ще ги пробвам всичките. Но http://downloadtube.org/ ми иска и регистрация, и 9 USD месечна такса.

V
Гост
V

Мерси за статията. За сваляне от YouTube ползвам http://voffline.com/ Позволява безплатен download в различни формати – MP3, FLV, 3GP…

Invision
Гост
Invision

Също и http://keep-tube.com/
Това е като kisstube, но ви позволява да теглите клиповете във максималното възможно качество, нещо което не можете да направите от директния линк.

admin
Гост
admin

Страхотно предложение, Благодаря ти!

lori
Гост
lori

DirPy не работи вече за съжаление 🙁

admin
Гост
admin

Абсолютно е така, сега и аз го видях че не работи за съжаление, а беше много добра услуга 🙁

Huku
Гост
Huku

Ето и нещо за Android. jetVD (безплатно, достъпно от маркета): http://www.appbrain.com/app/jetvd/com.jetaudio.android.jetVD
Просто намирате клипа чрез „търсене“ и го записвате. Могат да се гледат/записват дори клипова, за които вградения youtube плейър дава съобщение, че нямат мобилна версия. 🙂

admin
Гост
admin

Както винаги полезене! Доволени ли си от андроида, не съм го ползвал още?

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg