Автоматично превръщане на БГ аудио звук в БГ субтитри (с минимална редакция)!

  • 129
  •  
  •  

🔥 UPDATE: добавена супер услуга за теглене на професионално аудио и звуци за вашите видео клипове - напълно безплатно, по жанрове.

Мечтаеш ли си за такъв?

Съществуват десетки приложения за английски език, които без проблем вадят като текст това, което се говори в клиповете. Но какво да правим ние, които говорим на български, имаме български клиенти и правим видеа на нашия си език?

И на мен ми се прииска да разполагам с инструмент, който автоматично да вади като текст/субтитри това, което говоря във видеата си. Защото представи си...

За едно 5 минутно видео да трябва да извадиш ръчно аудиото като текст, за да го направиш на субтитри - ще ти отнеме адски много време.

Кой по дяволите, управляващ малък бизнес, има толкова време за това...?

Добрата новина:

Намерих точно това, което ми трябваше. Нещо повече...

Освен, че  автоматично ще конвертира БГ аудиото в субтитри на български (с много малко грешки, които можеш бързо да редактираш), с този инструмент ще можеш да направиш и ще 2-3 супер полезни за онлайн маркетинга ти трикове. Те са:


  • 129
  •  
  •  
7 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg