Автоматично превръщане на БГ аудио звук в БГ субтитри (с минимална редакция)!

🔥 UPDATE: добавена супер услуга за теглене на професионално аудио и звуци за вашите видео клипове - напълно безплатно, по жанрове.

Мечтаеш ли си за такъв?

Съществуват десетки приложения за английски език, които без проблем вадят като текст това, което се говори в клиповете. Но какво да правим ние, които говорим на български, имаме български клиенти и правим видеа на нашия си език?

И на мен ми се прииска да разполагам с инструмент, който автоматично да вади като текст/субтитри това, което говоря във видеата си. Защото представи си...

За едно 5 минутно видео да трябва да извадиш ръчно аудиото като текст, за да го направиш на субтитри - ще ти отнеме адски много време.

Кой по дяволите, управляващ малък бизнес, има толкова време за това...?

Добрата новина:

Намерих точно това, което ми трябваше. Нещо повече...

Освен, че  автоматично ще конвертира БГ аудиото в субтитри на български (с много малко грешки, които можеш бързо да редактираш), с този инструмент ще можеш да направиш и ще 2-3 супер полезни за онлайн маркетинга ти трикове. Те са:

 • 129
 •  
 •  
 • dimitkoster каза:

  Супер инструмент. Благодаря за споделянето. Сега го тествам, но ми дава грешка при опит да създам проект на български. С английски няма драма.
  Има ли някакъв трик за българския?

  • Какво имаш предвид под проект на български?

   Направих едно кратко видео да презентирам нещо, накичих го с всичко – субтитри, аудио спектрум и прогрес бар. Аудиото напълно автоматично стана на субтитри, нищо не съм пипал там – https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6631912665423851520/

   P.S. Ако е прекалено дълго видеото понякога засича

 • Ралица Генчева каза:

  Да, по-скоро са работни (за тях най-вече ще ми трябва) и любителски, но когато са с професионален апарат са по 1-2 GB. Мерси много за отговора! Ако се сетиш и за някой платен вариант, но за БГ, пак бих проучила 🙂

  • Разбирам, ако се сетя ще споделя. За видеа с подобен размер си трябва про софтуер.
   Удобството му (поне за мен) е, че автоматично ти слага и тайминга и текста на субтитрите. Дано имаш и такива видеа, за които да ти влезе в употреба 🙂

 • Здравей Рали, добре дошла отново! Благодаря ти за коментара 🙂

  При мен също забави на по-голямо видео при тестовете, но накрая мина. Имай предвид, че при първоначалното качване не е само качване, но и разпознаване на текста, екстрактването и т.н. и няма как да не забави при по-голямо видео.

  MP4 ли е видеото или друг формат?

  • Ралица Генчева каза:

   .mov е. Мога и да го направя друг формат, по-скоро се чудя какво да правя с Youtube и по-дългите видеа, които са обикновено много над този лимит.

   • Може да пробваш и това https://convertio.co/ за да го направиш в MP4 (може и тук да има лимит, не видях).

    При твоя случай бих направил следното, за да се възползвам от този инструмент: можеш да ги нарежеш с Camtasia Studio (има го в замунда) или с инструмента, с който ги правиш на по-малки видеа, да ги минеш през Хедлайнера, след което да ги сглобиш в същия инструмент. Играчка е, но при твоя случай за друг FREE вариант не се сещам. Хедлайнера като че ли е повече за бързи промо видеа, а ти вероятно правиш обучителни или греша?

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  ==========

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  💰 По-изгоден абонамент

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >