Най-после инструмент, който автоматично превръща БГ аудиото в БГ субтитри (с минимална редакция)

🔥 UPDATE: добавена супер услуга за теглене на професионално аудио и звуци за вашите видео клипове - напълно безплатно, по жанрове.

Мечтаеш ли си за такъв?

Съществуват десетки приложения за английски език, които без проблем вадят като текст това, което се говори в клиповете. Но какво да правим ние, които говорим на български, имаме български клиенти и правим видеа на нашия си език?

И на мен ми се прииска да разполагам с инструмент, който автоматично да вади като текст/субтитри това, което говоря във видеата си. Защото представи си...

За едно 5 минутно видео да трябва да извадиш ръчно аудиото като текст, за да го направиш на субтитри - ще ти отнеме адски много време.

Кой по дяволите, управляващ малък бизнес, има толкова време за това...?

Добрата новина:

Намерих точно това, което ми трябваше. Нещо повече...

Освен, че  автоматично ще конвертира БГ аудиото в субтитри на български (с много малко грешки, които можеш бързо да редактираш), с този инструмент ще можеш да направиш и ще 2-3 супер полезни за онлайн маркетинга ти трикове. Те са:

Сподели 😍
нови стари харесвани
Ралица Генчева
Member
Ралица Генчева

Да, по-скоро са работни (за тях най-вече ще ми трябва) и любителски, но когато са с професионален апарат са по 1-2 GB. Мерси много за отговора! Ако се сетиш и за някой платен вариант, но за БГ, пак бих проучила 🙂

Ралица Генчева
Member
Ралица Генчева

Здравей, Христо! Много полезен tool си намерил отново, браво! Аз лично срещам само един проблем – има ограничение до 200MB, което ми се вижда много малко. Пробвах с видео 1 минута, което е 135MB и около 10 минути чакам на стъпката „Create project“. Сещаш ли се за някакъв workaround какво да правим с по-големи видеа?

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top