ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
сваляне на музика , видео ,плей лист,YouTube

Youtube: изтеглете всичко, което пожелаете – видео клип, звук, дори цял канал или плейлист

Запази за после

Представете си, че гледате нещо интересно в youtube, слушате страхотна песен или сте попаднали на серия от уроци, чрез които ще си свършите работата, която просто не знаете как да направите без тези видео клипове. Може би ще искате да ги изтеглите, бързо и лесно и то директно на компютъра ви?

С десктоп приложението Direct YouTube Downloader може да източите Youtube…..отвсякъде!

И сега ще ви кажа точно как да го направите….

Има и случаи, в които качено видео в YouTube става недостъпно по една или друга причина. Но когато ви се прииска да го изгледате отново, след като сте си запазили линка към него, или просто искате да го споделите с някой от вашите приятели, се появява досадното съобщение, че клипа вече не е на разположение във видео търсачката.

Ами ако сте попаднали на ценен видео урок за wordpress например, но забравихте как стигнахте до него….? Друг път пък просто се случва да искате да си запазите няколко видео клипа или само звука от песни от някой канал или любим изпълнител, за да не ги търсите наново във видео търсачката всеки път.

? Задължително вижте и: Най-после инструмент, който автоматично превръща БГ аудиото в БГ субтитри (с минимална редакция)

Свалянето на видео от Youtube е добър начин да запазите на сигурно място в колекцията си ценните клипове, които са важни за вас и бихте искали да са ви под ръка, когато се наложи или просто да са ви на разположение, когато искате да послушате хубава музика ако нямате връзка с интернет. Супер ценният софтуер, на който попаднах, и който предстои да ви покажа, наречен Direct YouTube Downloader ще ви позволи много лесно да изтеглите любимите си видео клипове в различни формати и резолюции, директно на десктопа си като това не е всичко, с което може да ви изненада програмата.

Разбира се има и още…не спирайте да четете, за да видите и останалите страхотни възможности на инструмента….

сваляне на музика , видео ,плей лист,YouTube

Има доста програми за сваляне на клипчета от Youtube, дори на страниците на lifehack.bg може да откриете полезна статия с най-добрите приложения, които вършат по много добър начин тази задача, просто натиснете тук, за да я разгледате!

И въпреки това, повечето подобни софтуери, независимо, че също вършат доста добра работа имат един недостатък: ограничени са до свалянето на един видео клип в даден момент!

Това означава, че ако искате да изтеглите всички клипове от един плей лист или видео канал в Youtube, ще трябва да заредите всяко едно видео по отделно.

Но това вече е минало….

Direct YouTube Downloader е десктоп приложение за windows, което позволява незабавно да свалите всички видео клипове в Youtube от даден потребител, канал или плей лист.

Когато заредите линка към видеото, канала или плей листа, в интерфейса на програмата ще се появят миниатюри  на клиповете, които предстоят да се изтеглят, а и освен това разполага и с вграден видео плеър.

Важно: забележете, че можете да изтеглите освен пълното видео с неговия звук, имате възможност и да изберете да свалите само аудиото от клипа – страхотна допълнителна функция бих казал аз!

Чрез този безплатен софтуер за теглене на видео от Youtube, може да си свалите клипчета в следните формати: WebM, MP4, FLV и 3GP, а само звук може да свалите като AAC файл.

Адски удобно е, че самата програма веднага и автоматично засича от клипборда линкът на youtube клипчето, който сте копирали  и го поставя автоматично в полето на приложението, от където остава само да го изтеглите. Обърнете внимание, че интерфейсът, освен на английски и на много други езици, може да бъде и на нашият роден български, което още повече улеснява цялата ви работа с  Direct Video Downloader.

Програмата засича и ако видеото вече съществува в папката за изтегляне, където софтуера автоматично ще го прескочи, вместо да го изтегля отново! Накратко – за да изтеглите видео директно на десктопа си от youtube трябва да направите следното:

  • отворете Direct Video Downloader
  • копирайте линка към видеото от адрес бара на браузъра ви
  • след това той автоматично ще се постави в програмата.
  • кликнете на бутона Load или “Заредете” ако вече обърнахте на българския интерфейс
  • след като се зареди, изберете бутона Download или Изтегляне, за да стартира процеса.

Може да промените качеството на видеото от наличните стойности, както и ще видите опция, чрез която да изтеглите само звука от видеото, отбелязвайки отметката с надпис “Изтегляне само звук” или на английски Download Audio Only

сваляне на музика , видео ,плей лист,YouTube

Direct YouTube Downloader както казахме по-рано ще ви даде удобната опция да изтеглите не просто едно клипче, а цялата видео колекция от даден потребител, от любимия ви youtube канал или от плей листа с любимата ви музика, който сте колекционирали през времето /страхотна опция/

За да направите това, трябва единствено да отворите програмата и в полето, където по принцип се поставя линка към видео клипчето, напишете единствено името на потребителя или името на канала, както в случая съм направил аз на снимката, въвеждайки просто името на нашият видео канал в youtube……

…след което само остана да натиснете бутона “Заредете” или “Load” на английски

Всички налични клипове от канала ще се заредят в програмата/вижте снимката отдолу/, остана само да натиснете копчето за теглене и да ги имате на собствения си компютър.

сваляне на музика , видео ,плей лист,YouTube

От настройките на програмата може да зададете:

  • специфична папка по ваше желание, в която да се записват изтеглените видео клипове от youtube
  • да сменяте езика на интерфейса
  • да задавате автоматично поставяне на линка от клипборда
  • задаване на отметка програмата да пропуска вече изтеглени от вас файлове.

Direct YouTube Downloader е може би най-доброто, което съм срещал за сваляне на видео и звук от Youtube, като да не забравя да отбележа, че работи и на 32-bit и 64-bit версии на Windows XP, Widows Vista, Windows 7 и Windows 8.

? Изтеглете Direct YouTube Downloader

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
 

Подарък: най-полезната безплатна книга на български
Постигай повече за 5 мин / седмица