Youtube: изтеглете всичко, което пожелаете – видео клип, звук, дори цял канал или плейлист

 

Присъедини се към над 190 активни и интелигентни хора, споделящи знания и опит помежду си – влез в клуб MasterHack и постигай повече с нашата общност, ръководства и ресурси 🚀

И всичко това може да направите наведнъж, без да теглите всеки един клип по отделно…

Заинтригувах ли ви?

Представете си, че гледате нещо адски интересно в youtube, слушате страхотна песен…

…или сте попаднали на серия от уроци, чрез които ще си свършите работата, която просто не знаете как да направите без тези видео клипове….

Може би ще искате да ги изтеглите…, бързо и лесно и то директно на компютъра ви…?

С десктоп приложението Direct YouTube Downloader може да източите Youtube…..отвсякъде!

И сега ще ви кажа точно как да го направите….

Има и случаи, в които качено видео в YouTube става недостъпно по една или друга причина.

Но когато ви се прииска да го изгледате отново, след като сте си запазили линка към него, или просто искате да го споделите с някой от вашите приятели, се появява досадното съобщение, че клипа вече не е на разположение във видео търсачката.

Ами ако сте попаднали на ценен видео урок за wordpress например, но забравихте как стигнахте до него….?

Друг път пък просто се случва да искате да си запазите няколко видео клипа или само звука от песни от някой канал или любим изпълнител, за да не ги търсите наново във видео търсачката всеки път.

Свалянето на видео от Youtube е добър начин да запазите на сигурно място в колекцията си ценните клипове, които са важни за вас и бихте искали да са ви под ръка, когато се наложи или просто да са ви на разположение, когато искате да послушате хубава музика ако нямате връзка с интернет.

Супер ценният софтуер, на който попаднах, и който предстои да ви покажа, наречен Direct YouTube Downloader ще ви позволи много лесно да изтеглите любимите си видео клипове в различни формати и резолюции, директно на десктопа си като това не е всичко, с което може да ви изненада програмата.

Разбира се има и още…не спирайте да четете, за да видите и останалите страхотни възможности на инструмента….

Има доста програми за сваляне на клипчета от Youtube, дори на страниците на lifehack.bg може да откриете полезна статия с най-добрите приложения, които вършат по много добър начин тази задача, просто натиснете тук, за да я разгледате!

И въпреки това, повечето подобни софтуери, независимо, че също вършат доста добра работа имат един недостатък: ограничени са до свалянето на един видео клип в даден момент!

Това означава, че ако искате да изтеглите всички клипове от един плей лист или видео канал в Youtube, ще трябва да заредите всяко едно видео по отделно.

Но това вече е минало….

Direct YouTube Downloader е десктоп приложение за windows, което позволява незабавно да свалите всички видео клипове в Youtube от даден потребител, канал или плей лист.

Когато заредите линка към видеото, канала или плей листа, в интерфейса на програмата ще се появят миниатюри  на клиповете, които предстоят да се изтеглят, а и освен това разполага и с вграден видео плеър.

Важно: забележете, че можете да изтеглите освен пълното видео с неговия звук, имате възможност и да изберете да свалите само аудиото от клипа – страхотна допълнителна функция бих казал аз!

Чрез този безплатен софтуер за теглене на видео от Youtube, може да си свалите клипчета в следните формати: WebM, MP4, FLV и 3GP, а само звук може да свалите като AAC файл.

Адски удобно е, че самата програма веднага и автоматично засича от клипборда линкът на youtube клипчето, който сте копирали  и го поставя автоматично в полето на приложението, от където остава само да го изтеглите.

Обърнете внимание, че интерфейсът, освен на английски и на много други езици, може да бъде и на нашият роден български, което още повече улеснява цялата ви работа с  Direct Video Downloader.

Програмата засича и ако видеото вече съществува в папката за изтегляне, където софтуера автоматично ще го прескочи, вместо да го изтегля отново!

Накратко – за да изтеглите видео директно на десктопа си от youtube трябва да направите следното:

  • отворете Direct Video Downloader
  • копирайте линка към видеото от адрес бара на браузъра ви
  • след това той автоматично ще се постави в програмата.
  • кликнете на бутона Load или „Заредете“ ако вече обърнахте на българския интерфейс
  • след като се зареди, изберете бутона Download или Изтегляне, за да стартира процеса.

Може да промените качеството на видеото от наличните стойности, както и ще видите опция, чрез която да изтеглите само звука от видеото, отбелязвайки отметката с надпис „Изтегляне само звук“ или на английски Download Audio Only

Direct YouTube Downloader както казахме по-рано ще ви даде удобната опция да изтеглите не просто едно клипче, а цялата видео колекция от даден потребител, от любимия ви youtube канал или от плей листа с любимата ви музика, който сте колекционирали през времето /страхотна опция/

За да направите това, трябва единствено да отворите програмата и в полето, където по принцип се поставя линка към видео клипчето, напишете единствено името на потребителя или името на канала, както в случая съм направил аз на снимката, въвеждайки просто името на нашият видео канал в youtube……

…след което само остана да натиснете бутона „Заредете“ или „Load“ на английски

Всички налични клипове от канала ще се заредят в програмата/вижте снимката отдолу/, остана само да натиснете копчето за теглене и да ги имате на собствения си компютър.

От настройките на програмата може да зададете:

  • специфична папка по ваше желание, в която да се записват изтеглените видео клипове от youtube
  • да сменяте езика на интерфейса
  • да задавате автоматично поставяне на линка от клипборда
  • задаване на отметка програмата да пропуска вече изтеглени от вас файлове.

Direct YouTube Downloader е може би най-доброто, което съм срещал за сваляне на видео и звук от Youtube, като да не забравя да отбележа, че работи и на 32-bit и 64-bit версии на Windows XP, Widows Vista, Windows 7 и Windows 8.

Остана само да си изтеглите Direct YouTube Downloader от този линк и да се възползвате максимално от него!

18
Остави коментар

avatar
10 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Тодор МилановZori ZhelyazkovaХристо СтояновVeselushko Neposlushkoturhan Recent comment authors
нови стари
Тодор Миланов
Гост
Тодор Миланов

Влезнах в линка за сваляне на Direct YouTube Downloader. Търсех възможности да го сваля и от други места, но лично аз не успях да се справя. Не съм компютърен специалист, даже смело мога да заявя, че съм си обикновен лаик. Именно затова се обръщам към вас с молба за помощ. Най-вече ме заинтригува, защото има меню и на български език.

Veselushko Neposlushko
Гост
Veselushko Neposlushko

Програмата вече не работи! Причина: YouTube започна да стриймва dynamic adaptive streaming и дори прочутия IDM се затруднява с разпознаване на видеата в някои клипове. Много други програми като YouTube Downloader или добавки като DownloadHelper и EagleGet също правят бъгове и вече не искат да свалят от YouTube. Пробвайте ето това което наистина работи (поне засега) и е абсолютно лесно и безплатно:
MassTube video downloader: http://www.masstube.cl/ Приятно ползване!

Zori Zhelyazkova
Гост
Zori Zhelyazkova

Здравей искам да попитам коя програма да си изтегля като гледам клипове но искам и превод но незнам езика и искам да се преведе

turhan
Гост
turhan

azis

turhan
Гост
turhan

azis 2015

Mitko Zhelev
Гост
Mitko Zhelev

Инсталирах програмата, но антивиросната ми защита се задейства два пъти, а след това ми се инсталираха 4 не нужни програми.? Много неприятно.

NikolaiMinev
Гост
NikolaiMinev

Да. Сега работи. Странно… :-
…не че не свалих лисичата добавка от другата статия и не си дръпнах к’вото ми трябваше, де. 🙂 Е, първо я пробвах на Хрома (от мястото, където пише „за Опера и Хром“), ама той я неще. Вчера го гледам, че се е самоъпдейтнал до v.30, и може би затова се появява някаква несъвместимост.
Успехи!

NikolaiMinev
Гост
NikolaiMinev

Линкът (вече) е счупен. :/

Luben Petlov
Гост
Luben Petlov

Инсталирах програмката, но след като заредя плейлиста или избрано видео ми дава грешката с Don’t Send.. някакви предложения?

Люси
Гост
Люси

Еха , супер Браво много ми е интересно от няколко часа се ровя в сайта разглеждам чета ….толкова полезни и интересни неща на едно място, и най-важното НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.ПОЗДРАВЛЕНИя

Dimitar Dimitrov
Гост
Dimitar Dimitrov

От два дни търся такова нещо! Ице, как ми уцели тренда… нямаш право!

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top