Instagram: инструменти и трикове за лесно споделяне на съдържание и анализиране на профили [FREE]

Резюме: събрахме най-добрите трикове, практики и инструменти, с които по-лесно ще създавате и публикувате съдържание в Инстаграм от десктоп или лаптоп, ще автоматизирате постовете си и ще анализирате представянето им.


Едно от най-големите предизвикателства на маркетинга в Инстаграм е, че отнема много време. Почваме с визията - особено ако е видео отиват часове.

Следва публикуването. От телефона ли, от десктопа ли, от браузъра ли, от къде ще стане по-бързо? Ами файла - как да го прехвърля на телефона ми и т.н.

Ами текста? Ами хаш таговете? От телефона се пише трудно и бавно...

Супер изнервящо. Ще ви призная, че преди този материал цялото това нещо ме отказваше да ползвам Instagram, колкото и добър да е за марката.

Затова реших да събера на едно място перфектните инструменти и трикове, които ще ни помогнат да развиваме Инстаграм акаунтите си в пъти по-бързо, но без нервите.

Всъщност, в този материал ще ви покажа не един, а няколко начина за по-бързото и удобно създаване и публикуване на съдържание в Инстаграм.

А след това вие сами ще изберете кой е най-удобния за вас.

Но преди това...

Какво означава перфектен инструмент за Инстаграм?

Бързо качване на снимка или видео директно от лаптопа, възможност за качване на галерия (слайд), опция за създаване на стори, анализ на представянето, управление на директните съобщения от потребителите. И всичко това от десктоп!

След тестване на десетки инструменти успях да намеря перфектните!

Отсях само тези, които наистина разполагат с посочените по-горе възможности. Тези, които ще направят работата в Инстаграм в пъти по-бърза, удобна и лесна.

За повечето от тях вероятно не сте и чували.

В следващите редове ще ви разкажа за тях.

Да започваме...

  • 273
  •  
  •  

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg