15 съвета, идеи и трикове за по-ефективна Facebook реклама – четеш и прилагаш [1 част]

Хората НЕ влизат във Facebook, за да вземат решения. Те влизат във Facebook, за да избегнат вземането на решения. Запомни това!

В този материал отсяхме най-добрите (според нас) съвети, препоръки и трикове на експерти и практици, които може да изпробвате още сега, за да подобрите значително Фейсбук рекламата си. Ще ви споделя и нашия личен опит.

Да, триковете по-долу са страхотни, но не са лесни рецепти за бърз успех, а идеи, които ще ви помогнат да постигате повече във вашия бизнес.

Това е специален списък, в който ще намерите есенцията на малко познати практически съвети, ефективни стратегии, идеи за тест и инструменти, събрани от моя личен опит и този на най-добрите експерти в областта.

🔥С други думи:  Най-доброто от най-доброто, без общите приказки, на разбирам език!

За кого са съветите, идеите и триковете в това ръководство?

Признавам ви - не мога да преценя!

Понякога се случва експерти да не знаят елементарни неща, друг път начинаещи да правят неща, за които не са се сетили експертите.

Факт е, че информацията, която ще откриете в това ръководство е специално селектирана от множество авторитетни източници и със сигурност всяка от двете групи ще намери повечето от нея за полезна (споделете в коментарите дали е така).

Да не губим повече време! Нека ви запозная с есенцията на най-практичното, което можете да направите за Facebook маркетинга си.

След това отидете и го приложете:


 • 330
 •  
 •  
 • alek.rusev каза:

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Страхотна статия. Бих искъл да споделя една стратегия – намира се видео/картинка релевантна за аудиторията ти и с доказано вирусно разпространение (много шерове и лайкове) със заглавие „Тагни някой, който се мисли за … или прави това“ ( действието от видеото/картинката) закачи линк под заглавието на поста с приканване за действие и стрелки към линка. Плаща се за реклама тип Engagement. Всички лайкове , шерове и тагвания гарантира резултат 10 от 10 и осигурява супер трафик.

  • Привет Аlek, добре дошъл 🙂

   Страхотно допълнение! Би било супер ако повече хора от членовете на клуба споделят подобен опит.

   Поздрави,
   Христо

 • Радослав Благоев каза:

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Здравей Христо, тъй като чета повечето статии, които пускаш и наистина ги намирам за полезни, бих искал да ти подам малко инфо, което смятам че трябва да го има, а виждам че го няма в последната тази ВИП статия която прочетох за 25 тактики за ефективна Facebook реклама

  1. По отношение на рекламата на постове, който са събрали ангажимент и коментари. Мисля че е важно да им кажеш да проверяват изображенията си за текст, защото ако един пост се представя по-добре от всички останали, но за жалост е имал малко повече текст или шрифта е голяма. Или има графика с текст, която Фйебсук приема за текст, това значи че при подсилването на тази публикация тя ще получи по малък рич и респективно ще е по-скъпа реклама. Затова е хубаво да проверяват публикациите си, защото не се знае, коя ще е най-силната.

  2. По отношение на дневния бюджет и бюджета за период има важен детайл. При дневния бюджет не могат да определят часовия пояс, в който да се показват рекламите, а в другия вариант могат да определят кога да се показват рекламите и ако анализа показва че покупките са 70% повече вечер, това ще им бъде от полза. Явно ми е че ги знаеш тези неща, но си мисля, че на читателя ще му е от полза също.

  Поздрави,

  Радослав Благоев

  • Страхотни допълнения Радо!

   Надявам се и останалите членове на клуба да споделят своите малки тайни за успешна Фейсбук реклама, за да обогатим това място! Дано повече хора гледат на клуба като на общност като теб, отколкото на просто платени статии!

   P.S. за настройката на часовете кога да се показва рекламата лично аз оставям тази задача на Фейсбук и не я настройвам ръчно

   Поздрави,
   Ицо

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >