Как да управляваш всичките си имейл адреси (лични и служебни) от една единствена Gmail поща!

В този материал ще ти покажа лесен трик, с който ще управляваш личната си и служебна поща от едно единствено място. Място, от което не само ще ги четеш, но и ще отговаряш от името на всеки отделен адрес.


Ежедневният порой от имейли е достатъчно бреме и без да прескачаш от таб на таб в браузъра си или постоянно да се прехвърляш между личния имейл и този на сайта ти, докато провериш и обработиш всички писма. И то от толкова много различни места.

Използвам около 5 имейл адреса - два лични и три служебни. Абсурдно е да влизам във всеки по отделно и да му обработвам пощата. Това понякога може да са часове.

Затова намерих начин да управлявам абсолютно цялата си поща (лична и служебна) от едно единствено място - любимият ми Gmail.

Звучи като супер много спестено време и е точно така!

Гледай видеото и разбери как става магията:

 • 190
 •  
 •  
 • Не е нужно да се добавя имейл пренасочване от контролния панел (cPanel) на хостинг акаунта 🙂
  От Gmail -> „Settings“ -> „Accounts and Import“ -> „Send mail as“ си добавяте имейл акаунта, за да можете само да ИЗПРАЩАТЕ писма през Gmail.
  Точно под него имате опция „Check mail from other accounts“, с която можете да получавате входящата имейл кореспонденция за имейл акаунта в Gmail. Отново трябва да въведете данните за връзка с имейл акаунта, като не забравяйте отметката „Leave a copy of retrieved message on the server“, за да може да се запазва копие от писмото на сървъра.
  Воала! След това ще получавате входящата имейл кореспонденция в Gmail без да добавяте имейл пренасочване 🙂

 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >
   

  🔥 До 29.12 даваме най-големите и полезни (реални) подаръци + огромна отстъпка научи повече →