Как да видите Паролата зад Звездичките – (става и за Facebook)

Станете хакер за 60 секунди – разбийте Facebook парола…и не само!

Представете си следната ситуация:

Подозирате половинката си или детето си в нерегламентирана дейност във Facebook или в сайт за запознанства – изневяра в първия случай или опасно поведение във втория.

За да разберете истината или, за да вземете мерки ако става дума за детето ви, трябва да влезете в съответния профил – било то в социална мрежа или в сайт за запознанства.

Но имаме проблем!

Как да влезем в профила, след като половинката или детето ни винаги се предпазват от чужди погледи като веднага излизат от профила си, щом решат да станат от компютъра?

За радост, двата най-популярни браузъра Chrome и Firefox имат функция за автоматично попълване на паролата, която повечето от нас използваме постоянно.

Така лесно могат да бъдат хванати!

Просто трябва да размаскираме паролата, криеща се зад звездичките!

Как да стане това ли? Не спирайте да четете, много е лесно…

Използвайте уеб инспектора на браузъра си!

Този трик работи само при десктоп браузъри, които разполагат с достатъчно мощни уеб инспектори за анализ и редакция на сайтове. Всичко, което трябва да направите се състои в малка промяна в HTML кода на съответната логин страница – това ще ви позволи да видите маскираната парола и така да отворите кутията на пандора (ако ви стиска).

Този хак работи при почти всички сайтове, изискващи парола – при Facebook също.

Как да го направим?

Виждам, че вече нямате търпение. Започваме…

Кликнете в полето за парола с десния бутон на мишката и изберете последната опция от контекстното меню – Inspect element. Това важи за Firefox и Chrome. Когато отворите уеб инспектора, единственото, което трябва да направите е да редактирате една думичка.

Намерете полето  input type=”Password”, свързана с полето за парола и променете от Password на text. Кликнете ентер – готово. Виждате я, нали?

Кликнете върху снимката за пълен размер

разбиване парола фейсбук

След като веднъж сме свалили маската на паролата, можем да виждаме какво въвеждаме или по якото е, можем да видим паролата, която е била въведена, за да проникнем (с взлом) в съответния профил.

Тази редакция не е перманентна и ще трябва да я прилагате за всеки сайт, в който искате да видите паролата за достъп, при положение, че потребителят използва автоматичното въвеждане на пароли и я е запазил, за да влиза по-лесно всеки път.

Този на пръв поглед безобиден и простичък трик може да създаде доста проблеми на този, върху, който решите да го приложите. На вас също! Затова, умната…

lifehack
Ако сте забравили паролата за WordPress-а си, това е чудесен начин да си я припомните

Полезно: Всъщност, този трик е страхотен начин да възстановите забравена парола за Фейсбук и други сайтове, за които имате логин. Ако искате да видите паролата зад звездичките, която сте забравили, за да я ползвате в друг браузър или компютър, просто приложете стъпките, които описахме по-горе.

P.S. Не споделяйте статията – половинката или по-лошо – майка ви могат да я видят!

 • 163
 •  
 •  
 • Здравейте! Трябва ми спешно помощ! Разбиха и откраднаха почти всичко вкъщи докато ни нямаше с моя приятел в чужбина. Трябва да влезна в пощата на приятеля ми в която имаме имейлите с които сме купували доста неща. Проблемът е че не помним паролата, а чрез „забравена парола“ не става нищо. Моля ви помогнете!!!!!

 • Здравейте,
  забравих паролата си и имейла ми не е актуален нямам достъп до него.
  Facebook не изпраща съощение до мобилния ми телефон с код.
  Бихте ли ми помогнали?

 • Здравейте 🙂 може ли някой да ми помогне да си узная паролата за facebook … излезна от само себе си и повече не можах да влезна тъй като не я помня… Моля някой да ми помогне, много е важно за мен.. Ако трябва ще си платя … 🙂

 • От колко време не си влизала в пощата си, ако не си влизала в пощата си повече от 180 дни я трият автоматично, направи нова поща на която да ти изпратят код за смяна на паролата, и за да са сигурни че си ти трябва да си снимаш личната карта за доказателството че си ти.

  • Здравей, можете ли да ми помогнете да сполуча код за фб. Не знаех парилата, но намерих пощата от регистрацията, взязохбвъстанивих пощата. Но не ми пращат код.

 • Здравейте искам да попитам как мога да оправя фб-то си смених паролата и сега немога да вляза а нямам достъп и до пощата си моля някой ако знае как да пише ?

 • Здравейте. Преди време на месинджара си получавам смс от потребител който не е в контактите ми който започва да ми пише за лични неща,които знаел от познати и хора които познаваме,не се и представи, но от името на профила сметнах че това е човек с фалшив профил който се е информирал и за да не се разбере се е сложил друго име. След ден-два същия този/тази пише и на други мои познати и по същия начин..Подозирам две жени,които биха го направили,но незнам как да разбера коя е точно.В самия профил освен името, няма нищо друго..Изчетох доста по темата,но няма да справя. Ако някой може да ми помогне,моля да пише.Благодаря..

 • Здравейте,аз не съм злонамерен и не искам да навредя на никого,но искам да разбера паролата на една приятелка,нещо много ми се губи.Не сме на един компютър,тя е от друг град,мисля че ползва Wi-Fi връзка.

 • Здравейте аз също имам проблем с половинката си се опасявам че ми изневерява и искам да разбера Facebook паролата му но не ползваме един и същи компютър!?ще се радвам ако някой може да ми помогне и нека ми пише на лично

 • При мен проблема е, че когато жена ми въведе имейла си, паролата й не се появява автоматично в полето. Има ли начин да се при това положение да се разбере паролата?

 • Добър ден и аз моля за помощ но при мен проблема е в предишна зависимост на половинката ми ,но не ползваме един и същ компютър има ли как по друг начин да помогнете понеже съм длъжен да говоря поне с брат и за да решим как да и помогнем но трябва да знам дали има основание за опасенията ми

 • Здравейте, моля ви помогнете ми!!! Аз не съм вещ и нищичко не разбирам . Но Мисля че жена ми ми изневерява ! Искам да разбера паролата и във фейсбук. Моля ако някой има желание да ми пише на лично Милен Златков !

  • Здравейте
   Ако сте разбрали как става с паролата моля пишете ми на имейла
   защото и аз имам такива подозрения към мъжа си
   Благодаря предварително

 • Възможно ли е да се видят пароли, които са били въведени във фейсбук, но не са запаметени? Например ако някой е влязъл през компютъра ми преди час, без да си запазва паролата, има ли начин да се разбере каква парола е била въведена?

  • Здравей те! Трика е много полезен,обаче аз срещам проблем! Искам да вляза в профила,но във Chrome е изтрита цялата история,няма запазени пароли на никой сайт и при всяко влизане се трие историята? И въпроса ми е как тогава да разбера паролата с този трик….не ми се получава? Благодаря предварително!

 • Ако акаунта ауиндоуса не е защитен можете просто -> settings -> advanced -> manage passwords -> show.

 • Точно това ми трябваше. Моят Chrome ми пази паролите, но аз ги забравям.
  Сега вече мога да си ги припомням 🙂

 • Здравей,
  почти всички статии които съм чел в сайта ми носят някакво удовлетворение от това, че съм сe обогатил с нещо ново, но тази направо ме разби.

  Защо някой би искал да ти види запазената парола с цел да следни дейността ти в съответния сайта, ако просто може да цъкне на бутона вход (ако наистина си запазил паролата) и да влезе в профила ти.

  Единствената причина която ми идва на ум е да пробва със същата парола в друг сайт в който имаш регистрация, но не си си запазил паролата за него!

  Изпускам ли нещо?

 • Добре де, ако знаем юзъра и паролата се появява автоматино не можем ли направо да влезем, без да знаем точната парола? 🙂

  • Можем разбира се. Нали се сещаш обаче, че повечето от нас ползват една и съща парола за всичко. Ако я видиш каква е и имаш ключ за още доста места на същия потребител. Освен това, можеш да си я запишеш и да я ползваш спокойно на друг компютър, от където да разгледаш всичко на спокойствие. Полезното лично за мен, е че на много услуги, които ползвам влизам автоматично и съм забравил паролите – така мога да ги видя и да си ги запиша, които не съм, защото често ми се налага да ги ползвам на друг компютър, където има само IE като браузър 😉

   • В настройките на браузъра се влиза и там има всички запаметени пароли 🙂

    • Това е в пъти по-бързо. Всъщност, какво лошо видяхте в този безобиден трик, че се опитвате всячески да изкарате още хиляда негови варианта? Аз ползвам това, ти ползваш настройките и готово. Въпрос на вкус 😉

    • Здравейте можете ли да ми помогнете да си вляза във фейсбук профила забравих си паролата и на пощата 🙁 моля да ми помогнете

 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >
   

  Най-голямото намаление за годината! Вземи 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече