15 супер полезни Facebook трика, с които да оборудвате и оптимизирате профила си

Запази за по-късно
 masterhack

Събрахме малко популярни, но супер полезни трикове и инструменти за Facebook профила ви, с които да го подобрите и подсигурите!

За едни Фейсбук е инструмент за клюкарстване и воайорство, за други пък е средство за създаване на маркетингови кампании и бизнес комуникация.

В полза на тези 2 групи потребители събрахме на едно място някои от най-полезните фейсбук трикове, настройки и инструменти, които сме тествали и приложили.

Целта: да направим престоя ви във Фейса по-приятен, удобен и полезен, независимо дали там прекарвате свободното си време или просто си вършите работата.

📝 Бележка: Към настоящия момент всички „трикове“ за facebook са тествани и функционират както е описано. Ако попаднете на някой, който вече не работи, ще ви бъда безкрайно благодарен ако споделите това в коментарите, за да го отстраним или обновим. Благодаря ви!

🔥 Ако рекламирате във Фейсбук вижте тези 15 идеи, съвета и трикове за много по-ефективна Фейсбук реклама, които може да приложите веднага >>


#1. Как да не виждат, че сте прочели съобщението им

Всеки, който има приятели или клиенти във Facebook, несъмнено комуникира с тях през Messenger. По подразбиране, веднага щом прочетете тяхно съобщениe, те моментално разбират за това – отворите ли го, изписва им се Seen (видяно).

За много хора тази нотификация предизвиква стрес и напрежение, защото се чувстват ангажирани да отговорят колкото се може по-бързо.

Дори и да не са в състояние да направят това веднага, започва да ги човърка, че човека отсреща сигурно очаква тяхната моментална реакция и отговор.

Затова и въпроса тук е: как да направим така, че хем да прочетем съобщението, хем да не ни видят, че сме го направили?

Да, Фейсбук не позволява да изключим функцията Seen, но има трик!

Всъщност, има инструменти, които ще направят така, че отсрещния човек изобщо да не разбере кога или дали сме прочели съобщението му. Нещо повече:

Ще скрие дори индикатора, който показва на отсрещната страна, че пишете!

За целта препоръчваме да си инсталирате едно от трите най-добри разширения за Google Chrome, с които да си подсигурите анонимността във Facebook Messenger.

Това са:

Най-хубавото е, че може да ги включвате и изключвате, когато си поискате и така да управлявате анонимността си при четенето на съобщения от Фейсбук чата.

🤖 Messenger чат бот: 5 сценария, които да приложите – видео ръководства >>

#2. Как да махнете безинтересните за вас фен страници, за да добавите нови, които искате да следите [See First]

Подбирате ли си източниците на информация?

Фейсбук е сложил ограничение на броя страници, които активно можем да следим чрез опцията See First. С други думи: има лимит от 30 страници, които можем да изберем да виждаме най-напред във фийда, и от които да получаваме нотификации.

Настроил съм си новинарския поток така, че да ми излизат с приоритет любими Фейсбук страници чрез опцията See First, но се оказа, че съм си изчерпал лимита.

Сега варианта ми е да махна някои от настоящите, за да добавя нови.

В това видео ще ви покажа защо този трик може да ви бъде наистина полезен, особено ако внимателно си подбирате източниците на информация.


📝 Бележка: Ако не искате да изпуснете най-новото от lifehack.bg отворете FB страницата ни и активирайте опцията See First, както показахме във видеото.

💡 Съвет: ако искате отново да върнете фийда да ви показва само най-новите постове, то като го отворите кликнете на менюто с точките на иконката News Feed!

🔥 Знаете ли, че най-полезното съдържание на български език се прави ето тук?

#3. Как да си направите списъци с избрани приятели и страници, за да филтрирате това, което споделяте и консумирате

Със съвсем малко усилия може напълно да контролирате видимостта на информацията, която споделяте във Фейсбук. С други думи: може да направите така, че всеки един пост да се вижда от различна група ваши контакти.

За целта просто си направете списъци според нуждите. Например:

 • списък само с членове на семейството ви,
 • списък само с колегите и шефове,
 • списък само с най-близките ви приятели,
 • списък с най-големите досадници,
 • списък с конкурентите ви и т.н.

Когато искате да ограничите видимостта на постовете в личния ви Фейсбук профил по този начин ще може да добавяте или изключвате (филтрирате) тези хора.

Ето и как да си направите списъците:

Когато пускате пост в личния си профил от опциите за поверителност изберете Custom. Така ще може да изберете списък, за който да е видим или не статуса.

💡 Полезно: Ако кликнете на някой конкретен списък на стената ви ще се появи новинарски фийд от постове само на тази група от хора ил истраници. Така освен да филтрирате видимост, може да филтрирате и информация от групи хора и още по-ценното – може да си правите ваши собствени фийдове с различни FB страници.

📝 Вижте още и: Как да манипулирате информацията в своя полза – и в бизнеса и в живота [специализирани практически техники]

#4. Как да изтеглите цял албум със снимки на някой, който харесвате или следвате във Фейсбук

Единственият начин да запазите цял фото албум на някой, който следите или харесвате във Фейсбук е като изтеглите всяка отделна снимка – една по една.

Разбира се, това е вариант ако ви се губи време или не четете lifehack.bg 😎

Има разширение за Chrome, с което може да изтеглите цял албум със снимки, от който си поискате Фейсбук профил и то само с няколко клика!

🔮 Ето как става цялата магия:


 • Инсталирайте си DownAlbum for Chrome.
 • Влезте във Facebook фото албума, който искате да изтеглите
 • Кликнете на иконката на разширението – горе вдясно на браузъра.
 • След което кликнете на “Normal”.
 • Ще се зареди нова страница с всички снимки от албума
 • Натиснете комбинацията Ctrl + S, за да запазите страницата
 • Така ще изтеглите папка с всички снимки от албума

💡Вижте и: 10 трика за изображения, които многократно ще подсилят посланието ви!

#5. Как да разберем дали някой ви е влизал в профила

Представете си…

Логвате се в профила си и след малко излизате от него.

Но за зла участ използвате браузър като Chrome, при който сте си запазили автоматичното попълване на пароли за сайтове като Фейсбук, за пощата и т.н. Мислите си, че след като паролата е скрита зад ******* не може да се види?

Помислете пак!

Има много лесен трик, с който може да видите паролата зад звездичките!

И след като ви я вземат по този начин могат да се логнат в профила ви, от където си поискат, особено ако са ви по-близки хора като партньор, съпруг или съпруга.

Така може да станете жертва на кибер тормоз, изнудване или злоупотреба с чувствителна лична информация като провокативни снимки, политически убеждения, религия и др.

Ако станете обект на подобен социален инженеринг или имате съмнения, че някой друг ви е влизал в акаунта (вече е по-трудно, но не и невъзможно), то проверете!

В това видео ще ви покажа как. Гледайте:

📝 Вижте още и: Съжаляваме, но да си добър е слабост!

#6. Как да излезете от общия чат ако не искате да слушате повече

Ако сте участвали в групов чат във Фейсбук с няколко човека, вероятно ще оцените този трик. По подразбиране Messenger ще ви изпраща досадни нотификации, веднага щом някой пише в общата чат група. Това може да бъде наистина вбесяващо!

Как да го заглушите? Ето го и трика:

Разбира се, винаги може да напуснете груповия чат, а не просто да го заглушите.

Това означава, че няма да може да следите новите мнения в него, а чрез заглушаването ще можете да четете и да отговаряте на съобщенията ако се наложи.

#7. Как да скриете пост от конкретен човек или списък от хора

Понякога ни се иска да споделим нещо, но не бихме искали всички да го видят.

Може да не е подходящо за очите на колегите ни, може да не е ок да го види съпругата или съпруга ни, може да искаме да не разбират близките, приятели и т.н.

Много лесно можем да скрием пост от Фейсбук профила ни за когото си поискаме.

Тук вариантите са два: да ограничите изцяло статусите си за отделен профил или група от хора или да го правите избирателно всеки път, когато се налага.

Генералната забрана да виждат постовете ви определени хора може да настроите като влезете в профила си и от менюто горе в дясно изберете:

Settings >> Privacy >> Your Activity >> Who can see your future posts

От тук може да изберете генерална настройка кой индивидуален човек или група от хора да не виждат постовете ви всеки път, когато публикувате нещо.

Ако искате да ограничите само конкретен пост то при самото споделяне на поста изберете синия бутон Public, за да ви се отворят и останалите опции:

📝 Бележка: имайте предвид, че ако в случая изберете опция различна от Public, следващият път, когато пускате пост той ще е запазил последните настройки. Затова ако променяте нещо след това отново прегледайте поста си дали е публичен или не.

📝 Вижте още и: Триковете, които използват гигантите в онлайн бизнеса, за да те накарат да се пристрастиш към тях – [практическо ръководство]

#8. Как да се отървете от Facebook групите, които ви досаждат

Дразни ли ви, когато постоянно някой ви натиква в някоя Фейсбук група, без вашето съгласие? А, когато сте вътре пожелание и самата група вече става досадна?

Можем много лесно да се отървем. Става лесно!

Докато сте в самия нюз фийд, погледнете долу в ляво – там ще намерите линк, който ще ви отведе в секция, от която може да видите всички групи, в които членувате.

Ако пък знаете името на групата може директно да я намерите през търсачката.

Тук отново в ляво може да видите всички, в които членувате.

Намерете досадната и я отворете:

Ако искате да създадете качествена Фейсбук група за вашия бизнес, вижте тук.

📝 Бележка: ако имате активен абонамент за клуб MasterHack, може да се присъедините към нашата секретна група директно от този линк >>

#9. Отървете от известията, които затрупват пощата ви

Facebook акаунтите обикновено са свързани с любимия ни и най-често използван имейл адрес. Това значи, че ако сте оставили настройките за нотификациите по подразбиране то за всяка нотификация ще получавате имейл. Това си е излишен спам.

Ако са ви таг-нали в снимка, ако някой е коментирал статуса ви, ако са пуснали съобщение в група, в която членувате – изобщо всичко, което правите ще ви се праща на имейла. Така само за ден може да натрупате десетки безполезни писма.

Можем бързо да се отървем от тази нежелана поща като леко пипнем настройките в профила. За да ги спрете, просто направете следното:

 1. Влезте в профила си
 2. От падащото меню горе вдясно изберете Settings >> Notification
 3. Отворете падащото меню за всяка една активност
 4. Където е опцията за имейл просто я изключете
 5. Оставете само тези, които са ви важни

Тук се сещам, за два материала, които могат да ви бъдат супер полезни ако Gmail ви е най-удобен за лична и служебна поща:

#10. Разберете как изглежда Фейсбук профила ви за останалите

Възможността да знаете как изглеждате в очите на външни хора (проучват ви за работа или обмислят да ви свалят), никак не е за подценяване.

Може да проверите това чрез опцията → View As…

Така ще знаете какви промени в поверителността на данните си да направите, за да не се окаже, че се виждат постове и снимки, които не бива да са видими за външни хора.

#11. Как да изтеглите видео от Фейсбук на десктопа си

Често ми се случва да искам да изтегля видео от Фесйбук, което съм качил през телефона си, но ми трябва и за други цели. Или просто ми харесва клип на някой друг и искам да си го дръпна. Този трик става много лесно. Просто ви трябва правилния инструмент.

За целта използвам разширеинето за Chrome – Social Video Downloader, с което супер лесно може да си изтеглите видео от Фейсбук.

Дори ще ви даде опция да свалите клипа в HD качество, ако е налично.

💥 Полезно: ако търсите начин да изтеглите видео от YouTube, вижте тук >>

#12. Как да разкарате „приятели“ от фийда си, които не харесвате, без да ги разприятелявате

Няма как да нямате сред Фейсбук контактите си хора, които постоянно пускат нещо дразнещо – ту мъдър цитат или глупава картинка за добро утро. Или пък такива, на които така им липсва внимание, че не спират да занимават света с личната си драма.

Време е да се отървем от тия досадници! Нямаме нужда от подобно „творчество“.

Следващият път, когато попаднете на досадника в новинарския поток, кликнете на падащото меню към публикацията му и просто изберете Unfollow:

Систематичното прилагане на този трик много бързо ще разчисти фийда ви!

Естествено, досадни могат да бъдат и фен страници и приложения, като за тях важат същите настройки. И ако нашата е сред тях, май току-що сами си се набутахме…

#13. Как да блокирате и отблокирате някой във Фейсбук

Не знам за вашия, но моят списък е дълъг!

Доста неприятни младежи и девойки съм сложил в т.нар. „шит листа“.

Ако и на вас някой ви досажда, тормози или просто ви е изключително неприятен може да го блокирате и така да се отървете от него или нея завинаги.

Ето как да го направите:

Сори Ванка…

И все пак, ако размислите може да приложите най-благородния жест познат на човечеството – вълшебната сила на прощаването.

С други думи: да разблокирате бедната душа.

За да го направите влезте в настройките на профила си: SettingsBlocking и за човека, който искате да разблокирате кликнете на Unblock.

📝 Вижте още и: Как да постигнеш желязан самоувереност, за да постигнеш 100% нещата, които желаеш – практическо ръководство.

#14. Как да си запазите постове и линкове за четене по-късно

Това е любимата ми опция, която използвам най-често във Фейсбук!

Обичайният сценарий е следния: докато набързо скролирате през фийда, преди работния ден да ви е хванал или докато сте сутрин в тоалетната, попадате на 2-3 интересни линка, които искате да прочетете, но точно сега нямате време.

Но как да ги намерите отново, когато потънат в дигиталната бездна?

Отговорът: като си ги запазите за по-късно! Ето как става:

 • Кликнете на менюто към поста, който искате да си запазите за после
 • Изберете  Save Link
 • За да го намерите отворете фийда си и долу в ляво ще намерите менюто Saved.
 • Кликнете, за да ви се отворят всички линкове, които сте си запазвали
 • Или просто влезте на този адрес >> https://facebook.com/saved

Веднъж след като започнете да си запазвате линкове, а това ще се случи, защото е удобно, особено през телефон – може да поискате да си ги организирате по папки. За щастие от Фейсбук са помислили за такава опция.

Ще я видите във видеото по-долу. Гледайте:


📝 Вижте още и: Как да извличате нови умения и полезна информация от мозъка си

#15. Как да разберете дали някой ви е блокирал във Фейсбук

Изведнъж той или тя изчезват! Профилът го няма…

Какво се случва?

Най-вероятно са ви блокирали. Но как да разберете дали е така?

Първо трябва да определите дали сте блокирани или разприятелени. За целта използвайте търсачката на Фейсбук. Потърсете името на човека, в който се съмнявате, че ви е отрязал. Под търсачката ще намерите опции – превключете на People.

Ако сте блокирани профилът, който търсите няма да се покаже. Ако сте разприятелени вероятно ще го намерите и ще видите, че вече не сте приятели.

Ако намерите същия профил сред приятелите на ваши общи приятели, можете да си отдъхнете – не са ви блокирали, вероятно просто са ви разкарали или са деактивирали своя Фейсбук профил. Вече доста хората го правят [вижте защо].

Ако се опитвате да достъпите до профил, който смятате, че ви е блокирал, за да му пишете, то ако отворите Messenger и намерите стари съобщения от него и кликнете върху профилната му снимка, ще видите, че не може да достъпите профила.

Изпращането на съобщение също няма да бъде възможно.

📝 Вижте още и: Защо не можете да задържите промяната, която така силно желаете


🔥 4 инструмента за създаване на супер Фейсбук постове

Какво му трябва на човек, за да направи ефектен пост, който да привлече много споделяния и коментари?  Бърз инструмент за иконки, удобен текстов редактор, източник на красиви и атрактивни безплатни снимки, най-добрите трикове за създаване на магнетични Фейсбук изображения. Това е всичко!

Ето и какво точно използваме ние:

 • За емотиконки използваме това
 • За бързо писане на статуси и постове това
 • За теглене на безплатни снимки използваме това
 • За правене на ефектни визии четем това ръководство
 • За бърза и удобна редакция на изображения това

😍 А поствате ли в Инстаграм? Ако да разгледайте това ръководство, в което ще намерите най-бързите и лесни начини да публикувате в тази социална мрежа >>


Това беше нашият списък с Фейсбук трикове, приложими изцяло в новите условия на Facebook. Тази статия отне много време и усилия, но съм убеден, че ще ви бъде полезна.  Затова и ще съм ви безкрайно благодарен ако ни подкрепите:

Споделете материала и във вашия Фейсбук профил.

Ако пък и вие имате любим трик, разкажете ни за него в коментарите по-долу.

💡А сега още няколко Фейсбук трика, които може да приложите:

[sc_fs_faq sc_id=“fs_faqx7gskwek9″ html=“true“ headline=“h2″ img=“189720″ question=“Как да си направите Фейсбук магазин?“ img_alt=““ css_class=““ ]Продавайте директно във Фейсбук с безплатната опция за онлайн магазин. Вижте нашето ръководство, в което ще научите стъпка по стъпка как да си го направите..

Продавайте повече

[/sc_fs_faq]
 •  
 •  
 •  

165
Остави коментар

avatar
132 Comment authors
ЗефираМариДиманаМария ВрачеваМиро Recent comment authors
Зефира
Гост
Зефира

как да спра да виждам конкретен човек онлайн без да го блокирам или разсприятелявам?

Мари
Гост
Мари

Днес четох една много интересна статия,но натиснах нещо по погрешка и тя изчезна…има ли начин да я намеря пак?

Мария Врачева
Гост
Мария Врачева

Как мога да събера близки по съдържание постове,в модул , в затворена група , за по-лесно и достъпен начин за членовете на групата?

Ир
Гост
Ир

Здравейте , не виждам публикации на мои приятели дори като им отворя профилите без да са пипали никакви настройки и на тези които не виждам нищо ако ме тагнат на снимка пак не ми излиза.

Невена
Гост
Невена

Здравейте,погрешка тагнах приятел в чужда снимка,която е част от албум в публична група.Как мога да махна тага?

Владимир Петров
Гост
Владимир Петров

Здравейте , как мога да направя мой подпис , който да излиза във всеки мой коментар и във фейсбук и навсякъде другаде , в сайтове за новини и изобщо навсякъде? Също и като представяне под името ми ми във фейсбук профил , као може да ми кажете , как да излезе???

Кремена
Гост
Кремена

бях отбелязана на снимка, след това без да искам махнах отбелязването, искам да го върна, как?

Севдалина
Гост
Севдалина

Съдържанието не достъпно в момента какво значи

Румяна Цветанова Мичева
Гост
Румяна Цветанова Мичева

Здравейте, приятел ме е блокирал, а аз съм лайкнала и коментирала негови снимки и публикациии.Името ми излиза винаги на първо място на харесвания.Може ли вместо името ми да излиза и още 1 и коментара черно съобщение без да си деактивирам акаунта.Благодар

Борис
Гост
Борис

Всичко за триковете е много интересно . Има ли и такъв чрез който да се инсталира линк в картинка -на фейсбук ? И при кликане върху фотоса да те отвежда на определен сайт да кажем .

Emiliya Shishkova
Гост
Emiliya Shishkova

Ами, направете си бизнес страница. Не знам достъпна ли е тази функция през личен профил.

Т. Н
Гост
Т. Н

Здравейте, имам много голям проблем с една страница. Надявам се поне вие да можете да ми помогнете. Историята е следната: Детето ми е с много рядко заболяване и трябваше да направим кампания за събиране на средства за операцията му. Исках да създам страница и група с благотворителен базар, но организатора на кампанията, настоя той да ги направи тези неща, аз само да му изпращам файловете с документи. Не знам, защо настояване толкова, но в дадения момент, не расъждавах, защото мислех само за детето. Ние сме родителите на детето. Той ни направи админи и в двете, и в страницата и в… Виж още »

Димана
VIP абонат
Димана

Направете нова страница и група, ако не се разберете с човека, няма как да го изгодните, след като е създател.

Аделина Иванова
Гост
Аделина Иванова

Здравейте, без да искам си изтрих снимката от фейсбука си, исках да изтрия един албум и тя беше в него и като го изтрих, изтрих и снимката с все албума. Как мога да си възстановя албума и снимката? Помощ моля!

Красимир
Гост
Красимир

Как да разбера снимката която е качена от друг профил на кого е

Благой
Гост
Благой

Здравейте
имам група на кояо съм администратор но при дискусия не ми се показва под името ми че съм администратор. При страница знам как става таз отметка но при група не зная как .Може ли малко помощ

Ирена Илиева
Гост
Ирена Илиева

Здравейте искам малко помощ от вас направих група във фейсбук и аз съм администратор и модератор как мога да направя още някой такъв в същата тази група!

Пламен Василев
Гост
Пламен Василев

Не мога да качвам нищо от два дни…клип, новина…нищо! Помощ!

Д. С.
Гост
Д. С.

Аз съм в група във фейсбук на едно сдружение. От вчера 21 август не е активна. Как да разберем от кой член е спряна и възможно ли е да я възстановим. Благодаря!

Melissa1
Гост
Melissa1

Моля ви, кажете има ли опция за заключване на коментарите под пост на личната ни стена?

Сиска Георгиева
Гост
Сиска Георгиева

Здравейте.Появи се следният проблем във фейсбук страницата ми.Под представителната корица на страницата се намира опцията за писане на нов пост.По някакъв начин разширеното падащо меню с всичките му опции (14 на брой) стоят закачени най-горе и като скролвам надолу,новите публикации и снимки се скриват зад това меню.Не знам по какъв по-опростен начин да го обясня.Няма възможност тук да прикача снимка.Рових във всевъзможни настройки,правих какво ли не-не се маха.Някой ако ме разбира и се е сблъсквал с този проблем,моля да помогне.Ще бъда много благодарна!

Георги Янакиев
Гост
Георги Янакиев

Здравейте, как мога да публикувам в един пост снимки и видео? От личния ми профил мога, но от страницата не ми разрешава. Благодаря предварително.

Галина
Гост
Галина

Здравейте ,как да направя тел ми номер да се вижда само от от мен ,а не от всички абонати във месенджер от айфон?

Asen Karamfilov
Гост
Asen Karamfilov

Определено частта,в която се предлага възможност за отблокирване на някой по благородни причини,не ми хареса—някой,който публично решил „да ми е*е мамата” и виждате ли аз трябва да проявявам благородство?!?…….Няма как да стане-Човек за едната чест и име живее и ако не може да ги съхрани,по-добре „да се постарае да се издигне в очите на слепите,а глухонемите да разнасят славата му по света”……Моля да бъда извинен за нецензурния тон в коментара си..

Asen Karamfilov
Гост
Asen Karamfilov

Съжалявам,но по независещи от мен причина,всичко,което написах,изчезна преди публикацията-накратко…..Възхитен съм от публикацията за „фейсбуктриковете”,но т.к.избягвам ползването на компютър,основни функции не откривам на мобилното у-ство…….Ако има възможност за присъединяване към lifehack.bg, ще се възползвам от функцията в максимален размер……Много здраве и ползотворен дълъг живот на автора от мен…….

Магдалена
Гост
Магдалена

Здравейте, имам въпрос?
Има ли опция, когато блокирам някой да виждам кога последно е бил на линия?

block
Гост
block

„като блокирам някоГО“… Не, блокирате ли някого, не виждате повече никакви следи от него

Ива
Гост
Ива

Здравейте, администратор съм на страница във фейсбук, която е насочена към майки, бебета, раждане и теми, свързани с майчинството. Направихме си регистрация за попълване на анкети в Surveymonkey. След създаването на анкетата пуснахме снимка във фейсбук отгоре, на която сложихме линка към анкетата. В описанието освен линка написахме, че ако хората попълнят анкетата под публикацията, трябва да напишат „Участвам“, така може да спечелят подарък от нас. Написахме, че победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Тръгна много добре, но вечерта постът от фейсбук беше изтрит. Правим подобна анкета и игра за трети път. Първия път нямаше проблем. Втория път отново… Виж още »

Денислав Петров
Гост
Денислав Петров

Здравейте! Статията е чудесна и включва наистина много полезни съвети. За съжаление не намирам в нея отговорът, който търся. Бихте ли могъл да ми кажете има ли инструмент, който ще ми помогне да си генерирам списък с всички хора, който са харесали, коментирали или споделили моя публикация ? Благодаря предварително !

Toni
Гост
Toni

Здравейте! Интересува ме как хора извън списъка ми с приятели могат да ме следват, при положение, че такава опция в дневника ми липсва. Бих била благодарна, ако ми предложите отговори по въпроса. Поздрави!

Магдалена
Гост
Магдалена

Да има такава опция, да забраните да ви следват. Намира се в настройките. Влизате в настройки на акаунта, след това намирате иконата с надпис обществени публикации. Кликвате на нея и ви дава няколко възможности за действия, които искате да направите

Papi
Гост
Papi

Здравейте!
Отворих си face страница на булчинския салон, обаче в търсачката не излиза?! Мога да кача снимки и да публикувам в нея обаче в търсачката никой неможе да ме наери?!

Веси
Гост
Веси

Здравейте, как мога да проследявам кога приятел си влиза в профила

Петя
Гост
Петя

Прекрасна статия,ще ми помогне доста.Моят въпрос е за телеграфа в десния горен ъгъл.Изчезна ми и немога да си го върна.Какво трябва да направя за да го виждам отново? Ще бъда благодарна ако получа някакъв отговор!!!

Марчела
Гост
Марчела

Здравейте. Имам следният въпрос, мой приятел ми беше предложил покана за приятелство във фейсбук, която без да исках отказах. От тогава при него опцията да ме добави като приятел изчезна. Минаха доста месеци от тогава и нищо не се променя, опцията не се появява. Знаете ли на какво се дължи и как мога да го поправя ?

Asen Karamfilov
Гост
Asen Karamfilov

Имате възможност чрез личния му профил Вие да му предложите приятелство,но ако междувременно се е обидил,може и има право да Ви отхвърли поканата……При фабричен рестарт на телефона ми се случва редовно да пращам покани на приятелите си,с което станах пословичен……Дано съм бил полезен……Добро приключване на седмицата с приятели……

Боби
Гост
Боби

Здравейте, имам проблем със страниците, които управлявам. От известно време не ме допускат да променям снимките на корицата, а преди съм го правила, администратор съм. Днес дори изтрих снимката, сега фирмата е без снимка на корицата. Можете ли да помогнете. Курсона на мишката в горния ляв ъгъл не се променя.

Благодаря

Таня
Гост
Таня

Здравейте , профилът във фейсбук ми е заключен защото изчаква верификация на лични документи 4 дена изчаквам това да се случи а отговор няма . Въпросът ми е има ли някакъв начин това да се случи по бързо и да се отключи ?
Благодаря ви

емил
Гост
емил

Здравей ,колко време им отне и въобще върнаха ли ти акаунта?Благодаря

Славка
Гост
Славка

Здравей, има ли начин хората, които не са ми приятели във FB да не виждат моите публикации и снимки в профила ми? Благодаря!

Илиана Минева
Гост
Илиана Минева

Привет! Лаишки въпрос: направих публикация, снимката към която се налага да променя. При редакция на публикацията ми позволява само текста да коригирам. А как да сменя снимката?

иван
Гост
иван

здравеите искам да попитам дали мога да публикувам снимка кочто вече имам в фб но без да исчезват харесваниата и коментарите ? благодаря предварително.

Милен Станчев
Гост
Милен Станчев

Здавейте! Имам проблем и ще се радвам ако ми помогнете! Наскоро без да искам изключих съобщенията за конкретен абонат и сега прозорчето ‘съобщения’ изобщо го няма. Мисля, че направих следното: от съобщения, влязох в опции и оттам вместо заглушаване на разговора за определен интервал зададох block messages. Kакво трябва да направя, за да върна функцията получаване и изпращане на съобщения от и до съответния човек?

Благодаря предварително!

Stasi
Гост
Stasi

Здравейте, имам следния въпрос. Как мога да видя поименно всички хора, които са харесали страницата ми, като списък. Фейсбук има ли такава опция. Благодаря!

Ценка Петкова
Гост
Ценка Петкова

Статията много ми хареса, особено в частта за безплатните инструменти 🙂

Деяна Илиева
Гост
Деяна Илиева

Здравейте,
Статията е стара, но има работещи неща.
Услугата http://manageyourlikes.com/ обаче вече не работи и домейнът е паркиран.
Поздрави.

Валерия
Гост
Валерия

Аз имам следния въпрос, за който не открих отговор в материал, който е изключително полезен: човек от приятелите ми е направил така, че профилът му е недостъпен за мен. Не мога да разбера дали ме е блокирал. В търсачката на Фейсбук изобщо не излиза човек с такова име- все едно такъв профил не съществува, а в търсачката на Гугъл- да, но когато се опитам да вляза в профила, получавам съобщение, че това е страница, до която не съм оторизирана да имам достъп или нещо подобно. Има ли начин, изключвам варианта през друг профил и компютър, да следя профила?

Валерия
Гост
Валерия

Всъщност, открих отговор на въпроса си. Не е нужно да ми давате съвет. 🙂

Татяна Андонова
Гост
Татяна Андонова

Радвам се ,че Ви открих !! Цялата информация е много полезна. Благодаря Ви !!!!

Аня
Гост
Аня

здравейте , как мога да изтрия своя страница

Милена
Гост
Милена

Здравейте,
По погрешка натиснах See fewer posts like this и сега се скриват много важна за мен информация от стената ми. има ли как да се „върне“ това- искам да виждам цялата активност и постове от приятелите ми
благодаря!

Afeliq
Гост
Afeliq

Здравейте, итересувам се дали бихте могли да ми помогнете със съвет или изпитан метод, как да си възвъра вече изтрити съобщения от facebook?

Стоянова
Гост
Стоянова

Не съм чела нещо по-полезно за Facebook!!!
Благодаря Ви!!!

Анелия Кирилова
Гост
Анелия Кирилова

Здравейте! Моля кажете как да спра споделянията в моя затворена група.Бл
агодаря!

Иван
Гост
Иван

Здравейте! Някои има ли идея как може приятелите ми да НЕ виждат определени страници които съм харесал? Примерно харесал съм обществена личност която не искам да се вижда от моите приятели задал съм настройка обществените личности да ги виждам само аз но това означава че и останалите страници които са общ.личности също няма да могат да се виждат от приятелите ми! Просто искам определената страница да може да се вижда само от мен че съм я харесал!
Ако някои има идеии да предлага!!!
Благодаря много предварително!!!

KaKa
Гост
KaKa

Здравейте! Имам едно запитване към вас. Има един човек, който когато поства статус във фейсбук и всеки път на мен ми излиза като известие. Е, това нещо ми се иска да го няма вече, тъй като този човек вече няма толкова голямо значение в моя живот. Направил съм и скрийншот да видите за какво става дума: http://prikachi.com/images/857/8610857Q.jpg Виждате, излиза едно зелено човече и ми излиза като известие. Как мога да го премахна? Не помня да съм правил нещо специално, че да започне да ми излиза всеки път като известие – с нищо не е по-различен този човек от останалите (приятели… Виж още »

Блу
Гост
Блу

Ако си добавил човека в „най-добри приятели“, ФБ ще те уведомява за всеки негов статус. Виж как си групирал приятелите си (семейство и т.н.) и дали човекът не ти е в „най-добрите приятели“.

Гоги
Гост
Гоги

Бруталната статия 🙂

Галя
Гост
Галя

Здравейте! Не зная как попаднах тук, но се радвам. Искам да Ви попитам, как мога да задържа поста си на по-горна позиция по-дълго време. Трябва ли да се инсталира някаква програма. Не съм на ясно, но съм чувала за „плъгини“ /извинете ме ако не се изразявам правилно/. Ако е така какъв компютърен специалист трябва да търся. Благодаря Ви предварително! Надявам се да ми отговорите.

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg