Тук сме събрали най-добрите Facebook ресурси, чрез които може да направите:

  • Facebook трикове и ресурси | lifehack.bgпрофила си във Facebook още по-добър и атрактивен
  • да познавате всички настройки на личния ви акаунт
  • да се отървете от досадниците, които ви притесняват
  • да премахнете опасни и дразнещи приложения
  • да създадете уникална фен страница във Facebook
  • да си направите страхотно Фейсбук приложение
  • и още много други инструменти, знания и приложения

separator-arroddw1

Когато Facebook обхвата /reach-a/ Ви спадне!

Ако имате фейсбук страница – прочетете това. Ще разберете какво иска Facebook – висококачествено съдържание или просто пари, както и ще Ви предложа една стратегия за задържане на вашите читатели!

Към статията!


Илюзии за бърз Facebook маркетинг успех

В тази страхотна статия, Силвия Матеева – професионалист по Фейсбук маркетинг обяснява, защо това, от което се нуждае бизнеса НЕ са повечето фенове! Материал, който ще ви насочи към правилните неща в соца.

Към статията!


Facebook Timeline – огромна, илюстрирана е-книга

Пълно ръководство за личния ви профил в социалната мрежа. Обяснени са почти всички настройки с добавени към тях илюстрации. Може да получите книгата напълно безплатно след абонамент за нашия мейл бюлетин.

Кликнете тук, за да я изтеглите!


Facebook фен страница: пълно ръководство + трикове, снимки и ресурси

Искате да знаете как да си направите страхотна Facebook фен страница от нулата? Това пълно ръководство на български, което сме подготвили за вас ще ви покаже какво точно трябва да направите. Освен това ще намерите и много добри примери, ресурси под формата на файлове за изтегляне и атрактивни трикове.

Кликнете тук, за да посетите ръководството!


Как да си направите Facebook приложение – с пример за начинаещи

В тази статия много подробно, стъпка по стъпка сме описали какви са принципите и методологията на създаването на едно Фейсбук приложение. В рамките на тази статия ще си създадем съвсем елементарен таб, за да разберете основите на това как се създават приложенията в социалната мрежа.

Кликнете тук, за да разберете всичко!


Безплатно приложение за създаване на убийствени ковър изображения

С помощта на този уеб софтуер ще имате възможност много бързо и лесно да си направите подходяща за профила ви или фен страницата ви ковър изображение или т.нар. корица.

Кликнете тук, за да научите повече


Как да инсталирате Facebook Recommendation Bar

От Facebook ни предлагат много добър инструмент, чрез който можем да увеличим ангажираността на потребителите, които ни четат, предлагайки им допълнително съдържание. Ако искате да си инсталирате този Facebook плъгин в wordpress сайта си, нашето подробно ръководство за това как става цялата работа.

Кликнете тук, за да научите повече


Елиминирай досадните и опасни Facebook приложения

Всички ние добавяме по желание или не различни фейсбук приложения към профилите си, след което голяма част от тях започват да ни досаждат или да ползват личните ни данни. Чрез този инструмент много лесно ще се отървете от тях веднъж завинаги. Има и много други екстри, които може да ползвате.

За да научите повече, кликнете тук


10 от най-добрите аналитични Facebook инструменти

Ако развивате фен страница във Фейсбук, вие вероятно ще се интересувате как потребителите или по-скоро феновете ви реагират на вашите послания, които споделяте там. И за да развивате успешно дейността си в тази социална мрежа ще имате нужда от инструменти, които да ви предоставят подробни анализи.

Кликнете тук, за да намерите вашия!


14 начина да получите много повече споделяния и харесвания

Тук ще намерите няколко фантастични тактики, чрез които ще повишите споделянията и харесванията на вашите статуси, които пускате през страницата или личния си профил.

Кликнете тук, за да разберете какво трябва да направите!


Как да използваме Facebook #hashtag-овете: пълно ръководство

Въпреки, че все още е спорна ползата от хеш таговете във Фейсбук, от социалката не спират да показват, че продължават да работят върху тяхното подобряване. В тази статия ще намерите всичко, кеото трябва да знаете за тяхното използване и как да ги прилагате.

Кликнете тук, за да научите всичко за Facebook #hashtag

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак