Дизайнер за професионално изглеждащо Facebook ковър изображение!

професионално,дизайнер,facebook cover

Новият инструмент, част от Webs.com има за цел да е маркетингов инструмент за малкия бизнес за тези от нас, които искат да популяризират нещата, които правят в интернет чрез социалните мрежи и по специално Facebook.

[sws_divider_line]

С новия дизайн на фен страниците във Facebook Timeline, ковър изображението, стоящо най-отгоре на вашата бизнес страница придобива все по-голямо значение.

За да се създаде обаче ефектно такова, доста от бизнесите би следвало да се възползват от услугите на дизайнер, който да извърши професионално тази задача.

Много малки фирми обаче, както и профили на хора, които просто искат да популяризират нещо в социалната мрежа не могат да си позволят подобна услуга.

А и ако нямат базови познания по фотошоп задачата става още по трудна.

За радост от webs.com наред с услугата си за създаване на сайтове доста бързо и лесно, сега ни предлагат и инструмент, чрез който без усилия и особени професионални знания да си създадем ефектна заглавна снимка за нашата фен страница във facebook.

Инструмент за създаване на професионално изглеждащо ковър изображение

[sws_divider_line]

Инструмент за създаване на професионално изглеждащо ковър изображение

Този безплатен инструмент има все по-голям смисъл, особено сега когато от Фейсбук понамалиха значението на таб-овете.

А намирането на добро изображение, което да поставите на върха на бранда си от друга страна не е особено лесна задача.

Въпроси като: дали да сложите логото си,  дали да използвате скрийншот на онлайн магазина си, дали да представите продукта си? – винаги стоят на дневен ред, когато трябва да избирате заглавната си снимка!

адължително прегледайте правилата за ковър снимките на фейсбук, тъй като са затегнали положението./

За своя продукт изпълнителния директор на Webs казва:

Забелязахме, че за доста фирми не е нужен дизайнер или умения за работа с Photoshop, за да се получи прилично изображение, което да носи доброто първо впечатление за техния бизнес във Facebook – което от друга страна си е доста трудно.

Така че този онлайн инструмент задоволява наистина една голяма потребност!

Ако потърсите приложения във Facebook за създаване на корица на фен страницата ви ще намерите адски много такива, но не с особени качества, а яснотата на образите, които те ще изкарат за краен резултат е под въпрос в някои случай.

За щастие в lifehack.bg вече сме говорили за най-качествените такива. А именно: Това Facebook приложение ще ви осигури перфектна снимка за вашият профил. А и още доста неща… След като прегледате настоящия инструмент, задължително вижте и безплатните ресурси от статията – Facebook Timeline – няколко безплатни ресурса за вашият по-добър личен профил и фен страница

И така, с новият дизайнер на ковър изображения за фен страници, идеята е да се приложи алтернативен източник на снимки, който да включва:

  • професионално проектирани и подходящи теми като дизайн,
  • наличност от галерия с допълнителни изображения,
  • способността да добавите свой собствен текст,
  • да завъртате снимката и да я преоразмерявате

И когато сте готови, просто кликвате на синьото бутонче за публикуване на вашата нова корица на бизнес страницата ви и тя ще се постави там напълно автоматично.

Никак не е зле, нали?

Как работи дизайнера?

[sws_divider_line]

професионално,дизайнер,facebook cover

Процесът на работа с уеб приложението е съставен от няколко простички стъпки, които може да следвате без никакво усилие.

Свързвате акаунта си с уеб инструмента, избирате за коя от фен страниците ви да направите обложка.

/Забележете, че дори може да изберете да създадете заглавна снимка и за личния си профил във Facebook, а не само за фен страницата ви!/

Избирате структурата на корицата, решавате дали искате да поставите текст, избирате желаната от вас снимка, преоразмерявате я или я завъртате ако решите.

Накрая просто натискате един бутон, за да я закачите за ковър изображение на фен страницата си!

Може да се възползвате от дизайнера на корици за фен страници във Facebook Timeline от тук >> Pagemodo.com/welcome/cover-photos.

източник: techcrunch.com

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА