Aviary – направете си супер Facebook Cover с този мощен редактор на снимки + още много ефекти и всичко директно в социалката

Photo Editor by Aviary on Facebook_2015-09-25_18-38-18

Редактирайте изображенията си, прилагайте ефекти върху снимките си, правете си супер корици на профилите – директно във Фейсбук.

[sws_divider_line]

Понякога снимките ни във Facebook се нуждаят от незабавно редактиране и от нанасяне на промени и корекции, особено когато готвите промоция.

А както знаете в тази социалната мрежа нямаме на разположение Фотошоп или друг добър редактор, който по принцип използваме на десктопа си.

Ако пък сме на служебен компютър, където не можем да инсталираме никакъв външен софтуер, нуждата от онлайн приложение за целта става голяма!

А и не се знае дали ситуацията няма да ни хване, когато сме на друг компютър, различен от нашия или този на работното ни място, например.

Тук на помощ идва приложението за Facebook, редактора на снимки Aviary, който работи директно в рамките на социалната мрежа и то със завиден набор от инструменти.

Как работи Aviary във Facebook?

Photo Editor by Aviary on Facebook_2015-09-25_18-31-17

[sws_divider_line]

Първо трябва да свържете този уеб базиран инструмент с Facebook, давайки му всички необходими разрешения – типично при инсталирането на едно фейсбук приложение.

Добавете Aviary към вашия Facebook профил чрез този линк!

След което отворете снимка директно от албумите си във Facebook, за да я редактирате – без да се налага първо да я теглите и след това да ползвате външен редактор на снимки.

Ще можете да качите и снимка от компютъра си, която после да запазите в профила си!

Върху снимките могат да се прилагат различни ефекти като: промяна на яркостта, подрязване, премахване на ефекта червени очи, избелване на зъби, поставяне на мустаци и други полезни и ефектни инструменти.

Photo Editor by Aviary on Facebook_2015-09-25_18-38-43

А най-хубавото е, че от скоро той има и вграден инструмент за редактиране на голямата ви профилна снимка или т.нар. Cover photo на вашия Facebook Timeline профил.

И като говорим за това може би ще ви е интересно да научите…

Как да си направите убийствена корица за вашия профил

[sws_divider_line]

Панорамната снимка, която краси върха на вашия профил във Facebook е наистина добра възможност да изпъкнете с оригиналност или просто да ви забележи някой.

Повечето фотоапарати не правят снимките, така че да се вписват по размер и да пасват на тази така важна част от профила ви. Затова в останалата част на тази статия мисля да реша този ваш проблем или по-скоро да ви покажа как от Aviary са ни предложили решение – освен другите благини, които ни предлагат!

Photo Editor by Aviary on Facebook_2015-09-25_18-36-51

Новата опция, за която ви споменах наречена “Cover photo” сега е достъпна от менюто crop tool /вижте снимката отгоре/. Тя автоматично ще създаде снимка за вашата Timeline корица с точните размери – много бързо и удобно.

Тази функция ще отреже снимката така, че да се вмести по най-подходящия начин в предоставените ни размери за заглавна снимка.

Когато приключите с редактирането, ще видите, че тя перфектно ще се разположи по размери във вашия Facebook Timeline без да се налага ръчно да я нагласяте.

Разбира се, има и други начини да се справите с точния размер на Timeline заглавната снимка. Един подходящ фотошопски файл, който може да се намери в комбинация с малката снимка-аватар, би свършил също добра работа за получаването на още по-добър ефект. Така може да се получи едно произведение, обединявайки малкото и голямо изображение на Timeline профила в едно цяло за по-голяма атрактивност.

Макар че в доста от случаите простичката опция на Facebook за местене на снимката нагоре-надолу, преди да я публикувате, също върши работа.

Но ако имате фотография, която изисква по-прецизно отрязване или просто бързо искате да качите и оразмерите ефектната си снимка за профила директно от албумите си във Фейсбук, новият инструмент на Aviary е препоръчаната от мен алтернатива.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА