Ето как можеш да се научиш да бъдеш богат

бъди богат

Разбира се богатството е спорно нещо, защото зависи от твоите възгледи за света и ценностите ти. Фермер с няколко акра земя, който си осигурява прехраната и прави това, което обича, може би е много по-богат от наследница, принудена да поеме семейния бизнес, от който нищо не разбира.

Поток с риба е много по-ценен за изгладнял човек от подземие, пълно със злато. В този смисъл всяко богатство е субективно. Разбери го и ще осъзнаеш, че има приливи и отливи на изобилие и в живота и в твоето собствено богатство.

За да станеш истински богат, трябва да приемеш кой си ти, как си взаимодействаш със света, както и услугата, продукта или стойността, които предоставяш как влияят на теб и на хората около теб.

Правейки го, получаваш достъп до изобилието, което е навсякъде около теб във всеки момент и по всяко време. Цялото е твое. От самото начало е било твое и така ще бъде винаги до края.

Някои казват, че тайната за богатството е да знаеш точно какво искаш и да си готов да платиш цената за получаването му.

Повечето хора си мислят, че богатството идва просто от представата в ума им, че животът ще е изпълнен с изобилие. Това е важна част, но не е достатъчно.

Съществува процес! Първо поискваш, после вярваш, че ще се случи, и накрая трябва да си открит да получиш това, което си пожелал и никога да не забравяш,че трябва да действаш.

Ако вярваш, че действията ти ще бъдат възнаградени, започваш да действаш. Убедеността не означава просто да си седим там и да си повтаряме ммм… аз вярвам, че мога да бъда богат. То означава да се правят неща, които носят богатство!

Ако човек иска да направи по-скоро огромен скок, а не стъпки напред, увеличаващи печалбата, трябва да започне с разбирането, че може да го стори.

Това, което действително правиш, е да се отървеш от ограниченията в ума си, да му позволиш да полети и да създаде една голяма идея. Започваш, преди да си готов, заставаш срещу това, което контролира масите.

Трябва да навлезеш в пространство, което е изцяло твое. Разбери, че работиш с неограничена сила, която е навсякъде. С теб е през цялото време. По-близо е от дъха ти…

Сега ти можеш да го направиш и първата стъпка е разбирането, че си в състояние да го постигнеш. Престани да слушаш хората, които ти казват, че не можеш.

Те са адски много и са просто навсякъде. Явно си нямат друга работа, освен да те критикуват и да ти се чудят защо по дяволите го правиш.

въображение

Изтрий ги от съзнанието си, не им признавай, че съществуват, отпрати ги далеч, избягвай ги! После нека си се чудят, защо си стоиш сам вкъщи и не искаш да виждаш никого. Че как да искаш с такива хора навсякъде около теб по дяволите….

Та как би могъл да искаш да виждаш някой подобен на тези глисти, спиращи прогреса ти, блокиращи целта ти? Вместо това започни да виждаш как правиш нещо наистина голямо. Както казва големия Хосе Силва: “Започни да използваш един от най-мощните инструменти, които ти е даден-ВЪОБРАЖЕНИЕТО!”

Напиши го на лист хартия – крайния резултат. Започни с думите: аз съм толкова щастлив и благодарен сега, че промених моя годишен доход на месечен доход …

Имаш богатство и изобилие до степента, до която го допуснеш в живота си. Увеличи своята възприемчивост, разбери, че го заслужаваш, и ще се сдобиеш с повече богатство и изобилие веднага.

Необходимо е да имаш нагласата за това. Трябва да създаваш богати и изобилни мисъл-форми за това кой си ти и какво е възможно, а направиш ли го, те ще започнат да се проявяват извън теб.

Най-важното е да престанеш да слушаш какво ти казват да вършиш всички други. Ама наистина! Започни да обръщаш внимание на нещата, които ти искаш да правиш.

Двама млади механици на велосипеди от Дейтън, Охайо, ни въведоха в ново царство. Бяха първите, които полетяха  с аероплан.

Цял свят смяташе, че не би могло да се осъществи, че ще се провалят. Всичко по-тежко от въздуха е привличано към центъра на Земята. И не можеш да летиш. Ала те го искаха и успяха.

Как ставаш по-богат ли?

[sws_divider_line]

благодарност

Като ставаш по-благодарен! Изследвания в САЩ показват, че благодарните хора изкарват повече пари и са по-добри по отношение на нововъведенията.

Затова една от стъпките към забогатяването е да станеш по-благодарен. Открий доброто в своя свят веднага и ще направиш първата стъпка към богатството.

Ако наистина искаш да осъществиш промяна по отношение на богатството и изобилието, ако действително желаеш да бъдеш различен човек, който заслужава и е способен да постигне големи неща, трябва да се вгледаш в себе си – кой си, всъщност.

Каква е твоята самоличност? Каква е идеалната ти същност? Какви са факторите в средата ти, които могат буквално да изтъкнат най-доброто у теб, и какъв се налага да станеш, за да въздействаш върху тях?

Материализиране на богатството

[sws_divider_line]

thoughts become things

Превръщането на богатството в нещо материално, в нещо което може да се пипне е същото както за всяка друго нещо, което искаш да дойде при теб чрез толкова натрапчивия в последно време и все пак истински закон за привличането.

Най-напред трябва да поискаш, после да го излъчиш към Вселената и накрая да позволиш на себе си да го приемеш. Последната част по принцип е и най-трудна, да се отвориш, да повярваш, че заслужаваш нещо повече!

Опитайте следното нещо, помогнало на доста хора по пътя им към успеха – ежедневно записвайте в сегашно време /някои НЛП практици препоръчват да е в минало време/ какво искате да се прояви, сякаш вече сте се сдобили с него.

Направете си списък с няколко неща за осъществяване, които бихте искали да станат. Разделете списъка наполовина. Съгласете се половината да изпълните сам, а останалото оставете да ви донесат законите на Вселената.

Това е акт на искане, после го излъчете и му позволете да дойде при вас. Ще бъде чудесно ако това упражнение се направи с висок дух, независимо дали вярвате или не.

И не забравяйте: Искай! Излъчи! Позволи!

в статията са използвани материали от Мел Гил

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак