ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
инструменти,диаграми

7 страхотни web инструмента за рисуване на диаграми

Запази за после

С всеки изминал ден бизнесът на техническо ниво става все по неразбираем и объркващ. Нуждата от по добро изразяване на стотиците процеси, етапи, задачи и т.н свързани с нашия живот и работа става все по наложително, за да не се объркваме в тази каша.

В тази статия ви представяме едни от най-добрите  онлайн инструменти за рисуване на всякакви диаграми, които да улеснят и да подобрят бизнес представянето на различните ви планове, проекти и задачи, като всеки от тези инструменти ви дава възможност да работите едновременно върху всяка диаграма със вашите колеги и приятели в реално време и с достъп отвсякъде където има интернет.

Чрез тези безплатни приложения вие ще можете да рисувате, запазвате, споделяте, редактирате различни типове диаграми.

Вижте нашите 7 смазващо добри безплатни онлайн инструменти за рисуване на диаграми навсякъде и по всяко време и се чувствайте свободни да споделите вашите такива в полето за коментарите.

Ето ги и 7те инструмента, с които ще можете да представите по най-добрия начин вашите планове, проекти и процеси:

1) Cacoo

Cacoo е е изключително приятелски настроен към потребителите и лесен за употреба безплатен онлайн инструмент за рисуване, който позволява да създавате вариации на диаграми като карти на сайт, чартове и всякакви други диаграми.

Cacoo може да бъде използван безплатно за работа по проекти между повече от един човек в реално време.

Няколко потребители могат да работят върху една и съща графика или диаграма по едно и също време в симулирана екипна работна среда. Изисква само регистрация

Cacoo - Create diagrams online Real time collaboration

2) Gomockingbird

Лесен, интуитивен и бърз начин за създаване на само чрез кликване с мишката на wireframes и прототипи. Можете да правите кликваеми така наречените mockups на вашия уеб сайт или приложение.

Може да вградите нарисуваната графика или диаграма в уеб сайт. След като се регистрирате можете да използвате приложението безплатно/поне на мен не ми искаше пари/ и което най много ми хареса е че имате възможност да експортнете създадената от вас диаграма в PDF файл директно на десктопа си!

Mockingbird

3) Creately

Можете да рисувате, споделяте и работите няколко човека едновременно на този инструмент за онлайн диаграми.

Чрез него лесно се създават уеб флоу чартове, мрежови диаграми,mockup, wireframe, диаграми за различни работни процеси, правила и организационни чертежи и схеми, суот анализи и презентации.

Наистина възможност за лесно създаване на красиви професионални диаграми и процеси.

Можете да го пробвате без никаква регистрация или да го ползвате пълноценно като се регистрирате и го ползвате безплатно или платено в зависимост от нуждите ви.

Може да отворите няколко документа едновременно като всички те са организирани в табове, както и да вмъквате външни изображения и да пишете на български език.

Creately

4) DrawAnywhere

DrawAnywhere е уеб сайт, където онлайн можете да рисувате и чертаете, модифицирате и споделяте флоучартове и изобщо всякакъв вид диаграми които се сетите.

Като отидете на режим за рисуване на сайта, изглежда все едно е инсталирано приложение на вашия компютър, което прави работата с него още по приятна.Безплатен и платен вариант!

drawanywhere

5) Lovely Charts

Може би любимия ми от списъка, този инструмент за създаване на професионално изглеждащи диаграми онлайн, ви позволява да правите карти на сайт, организационни диаграми, схеми на бизнес процеси във фирмата, графично изобразяване на даден план  и още много други.

Както казват на своя сайт с този инструмент “Вие наистина ще се съсредоточите върху това, което наистина има значение” Инструментът е абсолютно безплатен, изисква само бърза регистрация.

lovelycharts

6) Lucidchart

Отново онлайн приложение за създаване на диаграмни схеми и чертежи.

Можете да рисувате мрежови диаграми, схеми на потребителски интерфейс на дадено приложение, и да проектирате много други неща, изискващи добро нагледно и графично представяне.

За да го ползвате безплатно трябва само да се регистрирате, има и платена версия

lucidchart

7) Gliffy

Онлайн софтуер за проектиране на диаграми. Можете да създавате, флоучартове, етажни планове. Интерфейсът му е проектиран с редактора  Gliffy за по удобна и лесна работа.

Можете да го пробвате без никакви регистрации, а ако ви хареса можете да се регистрирате и да го ползвате безплатно. Добър набор от готови шаблони!

gliffy

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
50 Ai инструмента за растеж на кариерата и бизнеса [PDF]
Пести до 30 часа работа на седмица
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
*въведете имейл → кликнете на бутона → проверете пощата си → потвърдете абонамента
★★★★★
Печели с УМА, не с времето си