ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

ТОП 10 на най-добрите инструменти за работа с PDF файлове, събрани на едно място [FREE]

Запази за после

Резюме: В този материал събрахме най-добрите инструменти за работа с PDF файлове, включително: създаване, редакция, конвертиране, отключване, заключване и изобщо всичко, което ще ви се наложи някога да правите с PDF документите си.


#1. DeftPDF – редакция, конвертиране в най-различни формати, оразмеряване, поправка, отключване, рязане, подписване, водни знаци, съединяване, разделяне, екстрактване на снимки. Всичко това в този безплатен и полезен уеб инструмент!

#2. Lotta Tools – бърз, опростен, супер лесен за работа този онлайн инструмент съдържа абсолютно всичко необходимо за обработка, конвертиране, отключване…изобщо каквото се сетите, че може да се прави с един PDF файл. Супер мощна онлайн услуга!

#3. Ice Cream PDF Editor – малък по размер с изчистен дизайн. Включва доста функционалности, но позволява и бърз достъп до панела с инструментите. С него може да редактирате текст, да добавяте свои бележки и пояснения или да управлявате страници. Разполага с два режима на преглед, за максимално удобство. Също така има и опция за отваряне на множество PDF документи, както и за управление на страниците.

Платформи: Windows

#4. Smallpdf може би най-мощният инструмент за редактиране на PDF файлове. Удобен и работи изцяло във браузър. Една от интересните му възможности е компресиране на PDF файлове. Поддържа опция за намаляване на сканирани изображения до 144 dpi.

Разделянето и обединяването на PDF файлове става само с един клик.

Платформи:Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#5. Kami – Безплатно разширение за Chrome за преглед, маркиране, отбелязване, колаборации с PDF документи и куп други неща – директно в браузър. Разполага и с няколко полезни инструмента, които ще ви позволят да създавате анотации и да запазвате PDF файла заедно с тях на компютъра си. Може да споделяте документи с колеги и да работите онлайн по тях. Позволява интеграция с Google Drive.

#6. Foxit Reader –  Бърз и лесен pdf четец, с включени различни режими на четене. Подходящ е за потребители, който имат нужда от прост инструмент за четене на документи, без да се налагат допълнителни функции. Програмата е достъпна на всички основни платформи. Включва: Четене, избор и коментари върху текст, търсачка по думи и фрази, попълване на формуляри и подписване на документи.

Платформи: Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#7. PDF Sam – Предлага се с отворен код и разполага с изчистен интерфейс. Съдържа базови функции, като преглед, разделяне и обединяване на pdf файлове, извличане на страници. Платения му достъп има повече функционалности, като редакция, конвертиране, пренареждане на страници, попълване на формуляри и др.

Платформи: Windows, MacOS, Linux .

#8. PDF-XChange – Най-малка по размер, но най-бърза и в същото време пълна с функционалности, безплатна програма. Разполага с класически интерфейс в стила на Microsoft Office. За да я овладеете добре, ще ви е необходимо малко време. Основните  и функции, като създаване, преглед, редакция, анотиране съвсем не изчерпват всичко, което може тя. Предлага и платен абонамент с повече възможности.

Платформи: Windows

#9. I lovePDF един от фаворитите ни! Безплатен инструмент, с който можете да: обединявате и разделяте Pdf файлове, да компресирате и конвертирате файлове от и в различни формати. Не се нуждае от инсталация и работата с него е бърза и лесна.

Нова функционалност е и опцията за поправяне на повредени файлове и възстановяване на данни.  Предлага и опция за отключване и защита на файловете с парола.

Платформи: Windows

#10. Sejda PDF – Интуитивна и удобна програма с впечатляващо количество функции. Стартирайки програмата веднага можете да видите инструментите, групирани по категории. Избирайки желания инструмент, плъзвате файла в прозореца на програмата и започвате с манипулацията. Повечето действия с този редактор могат да бъдат изпълнени в рамките на секунди, дори и ако работите за първи път с него.

Опции: Преглед, редакция, конвертор, мениджър.

Платформи: Windows, macOS, Linux.


? Ако искате да разполагате с още полезни материали, ресурси, инструменти и най-вече да бъдете част от нашата страхотна общност, винаги готова да помага, станете част от към клуб MasterHack и постигайте повече, без да губите времето си.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

100 инструмента, които ще направят живота ви много по-лесен →
БЕЗПЛАТНА Е-КНИГА
100 инструмента, които ще направят живота ви песен
Безплатна е-книга

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
100+ начина за достигане до по-широка аудитория
Без да харчите пари за реклама
100+ начина за достигане до по-широка аудитория
Без да харчите пари за реклама