ВЛЕЗ В КЛУБА

ТОП 10 на най-добрите инструменти за работа с PDF файлове, събрани на едно място [FREE]

  •  
  •  
  •  

Запази за по-късно

Резюме: В този материал събрахме най-добрите инструменти за работа с PDF файлове, включително: създаване, редакция, конвертиране, отключване, заключване и изобщо всичко, което ще ви се наложи някога да правите с PDF документите си.


#1. DeftPDF – редакция, конвертиране в най-различни формати, оразмеряване, поправка, отключване, рязане, подписване, водни знаци, съединяване, разделяне, екстрактване на снимки. Всичко това в този безплатен и полезен уеб инструмент!

#2. Lotta Tools – бърз, опростен, супер лесен за работа този онлайн инструмент съдържа абсолютно всичко необходимо за обработка, конвертиране, отключване…изобщо каквото се сетите, че може да се прави с един PDF файл. Супер мощна онлайн услуга!

#3. Ice Cream PDF Editor – малък по размер с изчистен дизайн. Включва доста функционалности, но позволява и бърз достъп до панела с инструментите. С него може да редактирате текст, да добавяте свои бележки и пояснения или да управлявате страници. Разполага с два режима на преглед, за максимално удобство. Също така има и опция за отваряне на множество PDF документи, както и за управление на страниците.

Платформи: Windows

#4. Smallpdf може би най-мощният инструмент за редактиране на PDF файлове. Удобен и работи изцяло във браузър. Една от интересните му възможности е компресиране на PDF файлове. Поддържа опция за намаляване на сканирани изображения до 144 dpi.

Разделянето и обединяването на PDF файлове става само с един клик.

Платформи:Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#5. Kami – Безплатно разширение за Chrome за преглед, маркиране, отбелязване, колаборации с PDF документи и куп други неща – директно в браузър. Разполага и с няколко полезни инструмента, които ще ви позволят да създавате анотации и да запазвате PDF файла заедно с тях на компютъра си. Може да споделяте документи с колеги и да работите онлайн по тях. Позволява интеграция с Google Drive.

#6. Foxit Reader –  Бърз и лесен pdf четец, с включени различни режими на четене. Подходящ е за потребители, който имат нужда от прост инструмент за четене на документи, без да се налагат допълнителни функции. Програмата е достъпна на всички основни платформи. Включва: Четене, избор и коментари върху текст, търсачка по думи и фрази, попълване на формуляри и подписване на документи.

Платформи: Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#7. PDF Sam – Предлага се с отворен код и разполага с изчистен интерфейс. Съдържа базови функции, като преглед, разделяне и обединяване на pdf файлове, извличане на страници. Платения му достъп има повече функционалности, като редакция, конвертиране, пренареждане на страници, попълване на формуляри и др.

Платформи: Windows, MacOS, Linux .

#8. PDF-XChange – Най-малка по размер, но най-бърза и в същото време пълна с функционалности, безплатна програма. Разполага с класически интерфейс в стила на Microsoft Office. За да я овладеете добре, ще ви е необходимо малко време. Основните  и функции, като създаване, преглед, редакция, анотиране съвсем не изчерпват всичко, което може тя. Предлага и платен абонамент с повече възможности.

Платформи: Windows

#9. I lovePDF един от фаворитите ни! Безплатен инструмент, с който можете да: обединявате и разделяте Pdf файлове, да компресирате и конвертирате файлове от и в различни формати. Не се нуждае от инсталация и работата с него е бърза и лесна.

Нова функционалност е и опцията за поправяне на повредени файлове и възстановяване на данни.  Предлага и опция за отключване и защита на файловете с парола.

Платформи: Windows

#10. Sejda PDF – Интуитивна и удобна програма с впечатляващо количество функции. Стартирайки програмата веднага можете да видите инструментите, групирани по категории. Избирайки желания инструмент, плъзвате файла в прозореца на програмата и започвате с манипулацията. Повечето действия с този редактор могат да бъдат изпълнени в рамките на секунди, дори и ако работите за първи път с него.

Опции: Преглед, редакция, конвертор, мениджър.

Платформи: Windows, macOS, Linux.


🎯 Ако искате да разполагате с още полезни материали, ресурси, инструменти и най-вече да бъдете част от нашата страхотна общност, винаги готова да помага, станете част от към клуб MasterHack и постигайте повече, без да губите времето си.


  •  
  •  
  •  
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички
Научи как да постигаш повече
Вземи най-новите ни статии и ръководства с практически съвети и инструменти за психология, маркетинг, бизнес, продуктивност и креативност - директно в пощата ти [FREE]
ще получиш и най-полезната безплатна книга в света
✓ Присъедини се към над 6000 абонати ✓ Никога не пропускай най-новото от сайта ✓ Получавай ексклузивно съдържание ✓ Научавай първи за най-работещите подходи По-малко от 0.2% от читателите се отписват
инструмента
за супер продуктивност
100
SPECIAL OFFER
спести -200 лв от цената за 6 мес. абонамент и вземи подарък
Спести -45% от цената за 6 мес. абонамент + подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this