ТОП 10 на най-добрите инструменти за редакция на PDF файлове [FREE]

Резюме: събрахме най-добрите инструменти за работа с PDF файлове, включително: създаване, редакция, конвертиране, отключване, заключване и изобщо всичко, което ще ви се наложи някога да правите с PDF документите си – на едно място.


#1. DeftPDF – редакция, конвертиране в най-различни формати, оразмеряване, поправка, отключване, рязане, подписване, водни знаци, съединяване, разделяне, екстрактване на снимки.

Всичко това в този безплатен и полезен уеб инструмент!

#2. Lotta Tools – бърз, опростен, супер лесен за работа този онлайн инструмент съдържа абсолютно всичко необходимо за обработка, конвертиране, отключване…изобщо каквото се сетите, че може да се прави с един PDF файл. Супер мощна онлайн услуга!

#3. Ice Cream PDF Editor – малък по размер с изчистен дизайн. Включва доста функционалности, но позволява и бърз достъп до панела с инструментите. С него може да редактирате текст, да добавяте свои бележки и пояснения или да управлявате страници. Разполага с два режима на преглед, за максимално удобство. Също така има и опция за отваряне на множество PDF документи, както и за управление на страниците.

Платформи: Windows

#4. Smallpdf може би най-мощният инструмент за редактиране на PDF файлове. Удобен и работи изцяло във браузър.

Една от интересните му възможности е компресиране на PDF файлове. Поддържа опция за намаляване на сканирани изображения до 144 dpi.

Разделянето и обединяването на PDF файлове става само с един клик.

Платформи:Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#5. Kami – Безплатно разширение за Chrome за преглед, маркиране, отбелязване, колаборации с PDF документи и куп други неща – директно в браузър. Разполага и с няколко полезни инструмента, които ще ви позволят да създавате анотации и да запазвате PDF файла заедно с тях на компютъра си. Може да споделяте документи с колеги и да работите онлайн по тях.

Позволява интеграция с Google Drive.

#6. Foxit Reader –  Бърз и лесен pdf четец, с включени различни режими на четене. Подходящ е за потребители, който имат нужда от прост инструмент за четене на документи, без да се налагат допълнителни функции.

Програмата е достъпна на всички основни платформи.

Включва: Четене, избор и коментари върху текст, търсачка по думи и фрази, попълване на формуляри и подписване на документи.

Платформи: Windows, macOS, Linux, Android, iOS.

#7. TinyWOW – това е не просто инструментариум за PDF-и. Колекцията включва над 200 безплатни инструмента за обработка на видео, редакция на снимки, писане чрез изкуствен интелект, конвертиране на файлове и още куп други неща за бизнес цели, офис работа и обучение.

#8. PDF2GO – онлайн инструмент пълен с функционалности. С него може да правите абсолютно всичко, което се досетите с вашите PDF файлове.

#9. I lovePDF един от фаворитите ни!

Безплатен инструмент, с който можете да:

Обединявате и разделяте Pdf файлове, да компресирате и конвертирате файлове от и в различни формати. Не се нуждае от инсталация и работата с него е бърза и лесна. Нова функционалност е и опцията за поправяне на повредени файлове и възстановяване на данни.  Предлага и опция за отключване и защита на файловете с парола.

#10. Sejda PDF – Интуитивна и удобна програма с впечатляващо количество функции. Стартирайки програмата веднага можете да видите инструментите, групирани по категории. Избирайки желания инструмент, плъзвате файла в прозореца на програмата и започвате с манипулацията.

Повечето действия с този редактор могат да бъдат изпълнени в рамките на секунди, дори и ако работите за първи път с него.

Опции: Преглед, редакция, конвертор, мениджър.

Платформи: Windows, macOS, Linux.


ПОЛЕЗНО:

Още 4 ресурса, които ще ти помогнат да постигаш повече:

🧠 Ако търсиш начин да отключиш потенциала си, трябва да опиташ похвата, с който унищожих това, което всеки път ме спираше.

💻 Ако искаш да разшириш бизнеса си, тази стратегия ще ти помогне да премахнаеш преградите пред растежа, към който се стремиш.

🐯 Ако търсиш начин да откроиш себе си или бизнеса си радикално, за да разбиеш конкуренцията, трябва да опиташ тази стратегия.

❤️ Ако искаш да си част от интелигентна общност, която да те разбира, изслушва и подкрепя, присъедини се към най-добрата.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: