ВЛЕЗ В КЛУБА
релаксираща ,безплатно ,музика

ТОП 6 музикални услуги, които ще те отпуснат, ще те фокусират и ще премахнат разсейването

  • 118
  •  
  •  

Запази за после

Безплатни сайтове с релаксираща музика от природата, с продуктивни звуци от кафене, от пукащи съчки, лек дъждец, ветрец и какво ли още не!

Изборът на правилната среда играе огромна роля за добрата продуктивност и почивка. Приятно осветление, удобен стол, любимото цвете на бюрото, чаша ароматно кафе може да направи работата ви доста по-приятна и ефективна.

Разбира се, пропуснахме и нещо важно картинката да е перфектна – съществена роля в тази работна схема са и фоновите звуци влияещи на възприятието като цяло. Ще оставя ароматното кафе (сигурно си го правите страхотно), удобния стол и цветето на вас, а в следващите редове ние от lifehack.bg ще се погрижим за фоновата музика.

Подбрали сме най-добрите уеб услуги, които предлагат музика за релакс, перфектна за концентрация, креативност, релаксация и почивка.

1

Defonic – предлага набор от звуци от околната среда и то не само от природата. За да си пуснете онова, което ще ви накара да се отпуснете и концентрирате, кликнете на някоя от иконките символизиращи вида на шума.

Всичко в този сайт изглежда много стилно, а за още по-голямо удобство разполага с дневен и нощен режим. В сайта ще намерите и зашеметяващи тематични видео пейзажи, придружаващи фоновата музика, които ще ви отведат в гората, на плажа, в библиотеката или в уютното кафене.

А ако се почувствате вдъхновени в моментите, когато сте в сайта, може веднага да започнете работа с вградения минималистичен текстов редактор.

2

Coffitivity – Някои предпочитат да работят на тишина, други си пускат музика. Учените обаче съветват да се работи при нисък фонов шум от кафене. Казват, че при този шум се постига максимална концентрация и продуктивност. И въпреки, че в първия момент няма да ви се стори така, пуснете си услугата и изтърпете 5 минути, след това ще се уверите, че има нещо вярно в тази теория.

За Coffitivity имаме отделна статия, която може да видите като кликнете тук!

3

Relax.li – Доста опростен, но качествен продукт!

Когато отворите страницата ще се озовете на красивия бряг на океана с типичния за него фонов звук. От лявото меню може да промените тази опция с друга и да се преместите до водопада, в гората, на планинския връх – има повече от дузина варианта.

4

You Are Listening To – На пръв поглед малко странен, този сайт предлага доста оригинална идея. Създателите на ресурса смятат, че най-доброто нещо за добрия фокус са фонови шумове от различни аварийни служби и полиция на големите американски градове.

Може да си изберем и звук от летища и дори разговори от космически станции на НАСА или да си вграждаме наши собствени фонови звуци.

5

Noisli – Дойде ред и на моят фаворит, сайтът причина да напиша този пост. От известно време, когато работя на лаптопа си, вместо музика или любимата ми тишина, отварям Noisli и натискам бутона Productivity.

Услугата ми комбинира няколко фонови шума, които определено ми помагат да се концентрирам и да работя максимално фокусирано.

Ако пък ми омръзне комбинацията, отново натискам същия бутон и веднага ми се предлага друга. Ако пък искам да слушам пукащите съчки във въображаемата ми камина, избирам съответната иконка за това, ако пък искам да завали, кликвам на символа за дъжд.

Опциите са доста и все страхотни! И макар този сайт доста да наподобява Defonic, за който говорихме по-горе, някак си тук ми е малко по-добре.

И тук също ще разполагате с текстов редактор ако искате да си запишете нещо – има опция за запазване на текста в .txt формат и брояч на символите.

Общо взето коя от двете услуги ще изберете е въпрос на личен избор, но която и да е, със сигурност ще се почувствате приятно!

6

A Soft Murmur – Ако сте поканили момиче вкъщи, което тепърва смятате да сваляте, отворете тази услуга, кликнете на иконката за гръмотевици и дъжд, дръпнете завесите и скрийте някъде лаптопа.

Мисля, че ще си осигурите клиширана, но доста ефективна причина да се “доближите”! Ако пък просто искате да се почувствате като в шумно кафене или пък да се наслаждавате на пеещите птички, ще имате опцията за това.

С простичкия си интерфейс, този сайт ще ви осигури палитра от приятни звуци с възможност за комбиниране, регулиране на силата на звука и не на последно място удобен таймер, с който да засичате каквото си поискате.


Е, ваш ред е! Какво обичате да слушате докато работите? Би било страхотно да споделите коя е любимата ви музика за работа и релаксация. Най-лесният начин да го направите е чрез полето за коментари тук отдолу. Заповядайте:


  • 118
  •  
  •  
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this