Тези звуци доказано ще ви направят по-продуктивни и креативни!

креативност

Повече шум, по-висока продуктивност и креативност…

Звучи странно, нали?

Признавам, че обичам да работя в стая, в която съм сам, където по възможност да е тихо и спокойно…., може и малко тиха музика.

И най-важното:

Трябва да има удобни маса и стол, на които да седя така, че да не се изкривявам. Мразя да стоя с лаптопа си по дивани, пухени столове или да работя полу седнал на колене.

🔥 Вижте още по темата: Тези съвети определено ще ви помогнат да намалите дигиталното напрежение в очите си! 

Това е моята конфигурация!

Но знам и добре осъзнавам, че много хора предпочитат да работят на малко по-различни места, като например да стоят в приятно, уютно кафене, усещайки аромата на чашата топла напитка пред тях /добре, че вече ги няма цигарите/, лекия монотонен шум плюс допира с вибрациите на хората и събитията около тях.

Ако не харесвате моят начин на работа, а обичате да си бачкате в малко по-шумния офис или в любимото си кафене, предстои да ви предложа една готина услуга, която ще пресъздаде и ще ви пренесе в атмосферата на предпочитания от вас кафе бар или шумен офис, които сте избрали за любима среда на вашето работно място.

Но плюсовете не са само това!

✅ Coffitivity

(Coffee + Productivity) е безплатна услуга, която възпроизвежда шум от въображаеми хора, подобно на нормален офис или заведение.

Coffitivity _ The Sounds of Productivity_2016-04-03_19-13-23

Създателите на услугата се позовават на изследване, което твърди, че умерения шум определено увеличава креативността и продуктивността.

Разработчиците му препоръчват да се смесват звуците от тяхната услуга с любимата ви музика и това да става едновременно, за да се постигне най-доброто ниво на виртуално потапяне в творческия процес.


Но това не е единствената подобна уеб услуга, която ще ви осигури звуци за по-висока продуктивност.

Има и друго, което май е още по-добро!

Да видим…

✅ Hipstersound е другия наш фаворит щом става въпрос за имитиране на шумно кафене, среда, която ще увеличи ефективността на нашата работа. От основния екран може да пускате или да сменяте различни видове кафенета с различни шумове, според вкуса ви.

Hipster Sound, ambient noise generator to stay productive at homed

Освен, че ще ви предостави подобни звуци от шумно кафене, Hipstersound може да прави и още няколко неща, които ще ви осигурят не само продуктивност, но и релакс.


Бонус: пробвайте и това, ще ви хареса! Най-якото е, че може да си взаимодействате с обектите от екрана. Опитайте!

Това бяха нашите две предложения, чрез които да си осигурите продуктивна среда за работа.

Споделете впечатленията си в полето за коментари.

Работят ли?


🔥 Искате ли да растете, независимо от обстоятелствата?

Това са 4 начина, с които мога да ви помогна:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак