Заложете на тези 20 тренда в онлайн търговията, ако искате и тази година да победите конкуренцията – 2023 [1 част]

Ако имате онлайн бизнес или работите за такъв, вероятно сте от хората, които искат да се възползват от последните новости в дигиталния маркетинг, за да подобрите резултатите си, нали?

Предполагам не искате да харчите напразно време и пари за неща, които никой не харесва, не посещава и не използва… Затова:

🟩 В тази поредица от две части ще намерите препоръките, прогнозите и стратегиите на най-добрите професионалисти в света.

🟩 Ще ви споделя и нашите експертни съвети за това, което смятам, че ще работи най-ефективно и през тази година. 

Информацията тук е толкова концентрирана с идеи за бизнеса ви през следващата година, че само тя е достатъчна да имате всичко необходимо, за да изготвите стратегия и план за действие.

За фирмите е по-важно отвсякога да са в крак с най-новите тенденции в електронната търговия и дигиталния маркетинг, защото поведението на потребителя не спира да се променя.

Трябва да сме подготвени!

За целта събрахме на едно място най-ефективните тактики, формати, канали и социални мрежи, които ще ви донесат резултати в този динамичен дигитален (а съвсем скоро и виртуален) свят.

Следва първа част на трендовете, които ще окажат най-силно влияние в дигиталния свят през тази година:

Във втора част ще намерите и CHECKLIST, който ще ви помогне да си направите екшън план на форматите и каналите, на които да заложите тази година, за да бъдете крачка пред останалите.

🔥 ВАЖНО: не прескачайте просто през заглавията! Истинските трикове, идеи, стратегии и тактики се крият в текста под тях!

Прочетете го.

Да започваме…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: