Направи си неустоима Facebook Timeline фен страница с този шаблон за Photoshop

Направи си неустоима Facebook Timeline фен страница с този шаблон за Photoshop

С този файл ще можеш да настроиш повечето снимки в новия дизайн на Facebook Timeline фен страницата ти

[sws_divider_line]

Само преди броени дни от Facebook пуснаха новия дизайн на фен страниците и за радост или съжаление доста неща се промениха.

Сега, освен да мразите личните си Facebook Timeline профили, много от вас може би ще намразят и фен страниците, които придобиха подобна функционалност.

Малко е объркващо в началото, но предполагам, че тук ще има много повече ползи за брандовете. Аз тепърва ще ги откривам, а и ще ги споделям с вас по възможност.

Гадно е, че махнаха посрещащия таб, ама ще измислим друга тактика, нали?

И все пак целта на този мини пост не е да говорим за новостите в новите Facebook Timeline фен страници /може би ще го направим по-нататък като отмине шума от заливащи ни статии по темата в момента/.

Целта тук е да ви предоставя един изключително полезен шаблон за Photoshop, чрез който ще се превърнете в гуру при направата и настройката на различните изображения за вашата фен страница в социалната мрежа.

Чрез този PSD файл ще имате възможност във фотошоп да си нагласите перфектно заглавната снимка на Facebook Timeline фен страницата си или т.нар. Cover image-спрямо малката снимка аватар.

Освен това ако имате Facebook приложение ще можете да тествате снимката, която ще му сложите при настройките, за да може да се отличава добре в лентата с табове под заглавната снимка.

Изобщо ще можете да експериментирате с всеки един аспект от новата timeline фен страница свързан с качваните от вас изображения, като отделните части на дизайна на фейсбук са разделени и на отделни слоеве за по лесно редактиране в редактора на Adobe.

Може би някои от вас се стреснаха като видяха, че това е шаблон за фотошоп, но не се притеснявайте.

Трябва само да си инсталирате една разбира се пиратска версия от някой торент, да отворите файла, който предстои да си изтеглите, да изберете подходящата снимка и да я нагласите според дизайна на фен страницата ви във Facebook.

Лесно е…трябва само да се пробвате.

А за тези от вас, които са на ти с фотошоп знаете какво да правите….само фантазия да имате.

Е какво чакате…изтеглете си файла и направете най-атрактивната фен страница във Facebook. Забавлявайте се…

изтегли

Шаблонът е създаден от дизайнерът Antoine Plu, който може да намерите в dribbble от тук!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак