4 Приложения,които наистина ще Подобрят твоят Facebook акаунт!

4 Facebook приложения,които наистина ще Подобрят твоят акаунт!
4 Приложения,които наистина ще Подобрят твоят Facebook акаунт!

Истината е че повечето Facebook приложения са направени просто за удоволствие и убиване на времето, особено когато сме на работното си място, нали?

Много от тях изобщо не стават за нищо, даже и да ни забавляват, а камо ли да ни вършат някаква работа. Това означава че всекидневно приемате нови приложения, които се оказват нефункционални и безполезни за вас и минава доста време, докато се натъкнете на нещо наистина полезно.

В тази статия съм изброил 4 от инструментите, които аз използвам в моя профил и които смятам че наистина ще ти бъдат от полза ако използваш ежедневно социалната мрежа. Всички са безплатни и много лесни за употреба и настройване!

Ето и приложенията за твоят Facebook акаунт, които действително ще го подобрят:

1. PageRage Facebook Themes

Може би е огромен плюс че Facebook не предлага графична конфигурация като MySpace например. Всички сме виждали колко объркано, цветно и хаотичне e там, поне така ми се струва на мен.

За разлика от него, Facebook изглежда изчистен и с доста по елементарен дизайн за употреба. Само че ако и вие сте като мен и обичате промените във всичко, което използвате на компютъра си и бихте искали да сложите поне един цветен фон различен от настоящия безличен бял можете да персонализирате вашият профил с това приложение много лесно.

PageRage
Това е моят избор за външен вид на профила ми, направен точно с този инструмент!

Инструмента PageRage ще ви позволи да направите това с помоща на 2 неща: Firefox добавка и Facebook приложение-ще са ви необходими и двете, за да работи!

Инсталирате добавката от сайта на програмата, позволявате му да се свърже приложението с вашия фейсбук профил и готово.

Вече можете да разполагате с хилядите тапети от галерията, с които можете да оборудвате вашият профил, за да ви изглежда доста по приятно.

Можете също да си съзадете и ваш собствен от изображение от собствения ви компютър. Имайте предвид че този външен вид, който ще направите с този инструмент ще е видим само от вашият компютър!

2. Docs for Facebook

docs.com

Facebook неотдавна обявиха приложението Docs, хибрид между Facebook и Microsoft Fusion, инструмент за споделяне, редактиране на документи, електронни таблици и презентации директно във Facebook.

Разбира се не може да замени Google Docs или Microsoft Office, но мисля че е един страхотен инструмент за най-голямата социална мрежа, от която така и така не излизаме повечето от нас.

Защо да нямаме и тази функционалност? Docs ще ви позволи да четете стандартни документи, да създавате свои собствени директно от него, както и да качвате и да редактирате такива направо от вашия компютър.

fbdocs

След като качите или създадете word документ, екселска таблица или презентация, ще можете да зададете и правата за редактиране: само вие или някои от вашите приятели да имат достъп до него, както и да решите дали да го постнете на стената си или не.

Също така ще можете да създадете интерактивни файлове, които да използват Facebook данни от приятелите ви там, както и слайдшоу от снимки. Това е мястото, където интеграцията между приложение и Facebook наистина се отлаща!

3. Twitter Tab

Facebook и Twitter често се разглеждат като най големите социални мрежи, които постоянно се борят за надмощие една върху друга.

Но истината според мен е че доста от нас, които имат профил в едната социалка, имат такъв и в другата. И за по лесно администриране на акаунтите ни е много по удобно когато постнем примерно в Twitter, съобщението ни веднага да излиза и на стената ни във Facebook.

Twitter Tab
Удобството от Twitter TAB!

Точно това прави и въпросното приложение. Както виждате от снимката, щом веднъж пусна  пост в twitter профила си, той веднага се появява на стената ми във фейса.

Така Twitter Tab ни позволява да държим под око и да поддържаме и двата си профила в различните социалки доста по лесно и удобно.

4. RSS Graffiti

RSS Graffiti е просто невероятен инструмент. Може би най-доброто приложение за абонамент за любимите ни сайтове, като поства най-новото от тях директно на стената ни веднага щом публикуват нещо ново.

Това също е особено полезно ако имате свой собствен сайт или блог и имате работещ RSS фийд в него. Връзвате го с това приложение и щом публикувате нещо ново, то автоматично се поства на фен страницата на сайта или профила ви в зададено от вас време, което можете да настроите.

Можете да използвате също RSS Graffiti да публикувате новини от сайтове като Flickr, Twitter, или Yahoo, просто се нуждаете от валидна RSS емисия.

RSS Graffiti
Най-новото от RSS абонамента ви за любимите ви сайтове излиза по този начин! В случая lifehack.bg

Настройването на приложението след като му позволите да се върже за фейсбук профила ви едва ли отнема повече от минута и можете да започнете да добавяте емисии веднага.

Програмата ще ви пита за името на желания feed и URL адреса му, но ще можете да конфигурирате още и цял набор от по фини настройки, включително филтриране, преобразуване на feed-а, както и планиране на актуализациите по време.

На мен този инструмент ми върши отлична работа и ми спестява време! Ако искате да получавате най-новото от lifehack.bg директно на стената си във Facebook, сложете си това приложение и използвайте за URL на RSS фийда този адрес: https://www.lifehack.bg/feed/ Вместо всеки път да влизате в сайта, последните новости от него ще се показват автоматично!

Знаете ли за други полезни Facebook приложения? Сподели ни ги с нас в полето за коментарите.Благодаря Ви.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта