ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
колекционираш ,креативност ,Board

Любимият ми органайзер за снимки и вдъхновения, който всеки ден използвам в работата си!

Резюме: Супер лесен начин да теглиш, колекционираш и организираш онлайн всякакви снимки, изображения, части от страници, банери и всякакви други визуални вдъхновения и идеи (дори и да са технически забранени за сваляне ?), които да използваш в своя сайт или дигитален маркетинг!

Какво ще кажеш да можеш да вземаш каквото ти хареса от Интернет: снимки, изображения, графични елементи, цитати или цели web страници - всичко, което ти харесва и те вдъхновява и да си го запазиш за по-късна употреба?

Само с 2 клика и е твое... Звучи добре, нали?


В тази визуална епоха, проект или уеб сайт без качествени снимки или изображения, обогатяващи съдържанието му е все едно да имате телевизор, но без кабелна.

Да, Pinterest е добра алтернатива, но има недостатъци.

Разочарова с неспособността си да прихваща не просто снимки от уеб, а точно този визуален обект, който си поискаме и от където си поискаме. И не само...

Ако сте човек, който работи с изображения, графични елементи, събирате вдъхновения, занимавате се с дизайн, създавате рекламни материали, пишете статии, имате онлайн магазин, колекционирате снимки на нещо конкретно или пък работите по даден проект,  системата, за която ще ви разкажа ще ви свършила отлична работа.

Не случайно и работя с нея повече от 5 години!

? Какво точно ме грабна ли?

Удобството на инструмента лесно да запазвам качествените снимки, на които попадам, за да ги ползвам след това в статии или Фейсбук реклами (собствена база данни), да колекционирам идеи за банери и реклами от други сайтове, да запазвам визиите на ландинг страници, от които после да се вдъхновявам, помага ми дори да организирам личните си снимки, за да са ми под ръка любимите моменти.

? Нека ви покажа цялата магия. Да започваме...


0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак