Нови Google+ плъгини и бутони с подобрен външен вид за вашия уеб сайт!

Google+

От Google+ пускат нов Follow бутон под формата на самостоятелен плъгин, чрез който да могат още по-лесно да се свързват с нас последователите ни, да ни следват и да четат нашите сайтове.

Това е една прекрасна функция, доста компактна и красива, която без особени затруднения може да се интегрира във вашия уеб сайт към останалите ви социални бутони.

Follow бутона наистина без усилия може да се добави към някой сайт. В действителност, ако вече сте инсталирали +1 бутон, не е задължително да поставяте новия JavaScript код – така или иначе след няколко седмици ще се обнови автоматично.

Нови Google+ плъгини и бутони с подобрен външен вид за вашия уеб сайт!

Просто конфигурирайте плъгина ако все пак искате да промените нещо и го добавете, за да се отразят промените. Вече може да се види новия Follow бутон в сайтове като: CelebuzzCooking Light,Fitness Magazine и Huffington Post.

Настройте новия Follow бутон в G+ и си го добавете в сайта от този адрес!

За да се привлекат още повече фенове и последователи във вашите кръгове в социалката на Google, от там въвеждат и нови, елегантни баджове за тази цел.

Тези да ги наречем промо значки за профила или фен страницата ви в G+ имат за цел да Ви промотират и хората да ви следват, да бъдат част от вашата общност или сайт.

Лично аз мога да кажа за тази функция, че изглежда изключително добре и може да се нагоди според дизайна на сайта ви, след което доста лесно да се вгради – особено ако използвате wordpress.


Вижте още и → Най-интересното от новите възможности в ре-дизайна на Google+


За страници на групи/общности в Google +

Google+

Ако сте създали общност в G+ също ще разполагате с нов бадж за нея, който да прикрепите към сайта си и чрез, който да набирате нови членове към нея.

Баджовете за общностите може да намерите на същата страница, където са и тези на фен страниците и профилите /вижте тук от падащото меню/. Но за да ви се появи, първо трябва да сте създали общност.

Когато посетителите кликнат върху бутона Preview Community /вижте снимката отгоре/ ще видят вашата страница на общността ви в нов прозорец на браузъра ви.

От там потребителите могат да видят последните мнения от темите ви, които коментирате с общността си /в зависимост от настройките за поверителност, които сте задали ако изобщо сте ги пипали/, както и да се присъединят към нея.

А, за да се върнат към вашия уеб сайт, просто трябва да затворят този нов таб.

Обновяване на баджове за профили и страници в Google+

Untitled-9

Също както страниците за общности /Communities/, актуализираните значки за профили и страници са доста адаптивни, а освен всичко включват и вашия портрет плюс ковъра на профила ви в умалени размери.

Освен това има и светъл и тъмен шаблон, както и опция за включване и изключване на елементи като снимката от корицата или пък слогана ви – вижте снимката отгоре.

Може да видите всички настройки и да си направите бадж от ето тази страница!

Вече съществуващите баджове ще са налични за срок от 90 дни /днес сме 29.06.2013/, което ви дава време да конфигурирате новата версия и да я поставите в сайта си.

След 90 дни новия дизайн автоматично ще се приложи към вече съществуващите баджове.

За финал можем да кажем, че днешните новости от Google+ включват наистина сполучлив, красив визуален стил, който продължава линията на последователни подобрения в социалната мрежа на Google.

Разбира се това включва и бутона за споделяне +1, който също ще се обнови автоматично в следващите няколко седмици.

Ще се радваме да чуем и вашето мнение за новите функции валидни от днес, допадат ли ви, използвате ли ги?

източник: googleplusplatform.blogspot.com


Вижте още и → Google + наръчник за новото ковър изображение [плюс PSD шаблон]


Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: