ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Изтегли си готови, ефектни ковър изображения за твоя профил в Twitter

Запази за после

В допълнение към статията ни с всичко необходимо за това как да си направите убийствена корица за вашия профил в twitter, този път Ви предлагам един страхотен ресурс, който ще ви помогне много именно в тази посока. Тук няма да се наложи да използвате шаблони и да ги обработвате с фотошоп например, а направо ще можете да си изберете готово, доста ефектно изображение за вашият ковър в twitter.

Както видяхме от предния пост по темата за новите заглавни снимки в “синята птичка“, потребителски профили в twitter вече включват подобна на тази във Facebook и Google+ ковър снимка, която покрива главната част от акаунта ви, имаща за цел да ви представи още по-добре. Съвсем накратко искам да Ви припомня и как може да си включите или смените тази графична част от акаунта си:

За да качите нова снимка, просто отидете в горния десен ъгъл и изберете падащото меню, от което редактирате своя профил, от там Settings, след което опцията Design от менюто вляво – за повече подробности кликнете тук! Скролирайте надолу, докато стигнете до секцията Customize Your Own – тук вече може да качите снимка по желание.

Безплатен ресурс за заглавни снимки за Twitter

Точно за тази част – най-горната и видима ще ви помогне и сайта, който искам да ви покажа в този кратък пост, а именно съвсем пресния Twitter Covers.

В него ще откриете някои от най-добрите изображения, които може да намерите в нета, снимки, които да използвате за заглавна част на профила си.

Всички обложки удобно са подредени по категории като например: Природа, Филми, Животни, Изкуство, Игри, ефектни Цитати и т.н.

Сигурен съм, че щом го отворите ще изберете нещо страхотно за себе си… Така че разгледайте сайта и си изберете ковър изображение за twitter от Twitter Covers.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
★★★★★
Постигай повече за 5 мин / седмица