Видео рекламата във Facebook: най-добрите практики 2015

Тази статия е част от практическото обучение “24 часов курс по Facebook маркетинг”, организирано от Beyond Academy и достига до вас благодарение на огромния труд, който положиха лекторите му, за да ни покажат как да боравим с Фейсбук видеото много по-ефективно.

Видеото във Facebook промени облика на News Feed-а изцяло. Според официалната статистика, гледанията на клипове през последните 6 месеца – от 1 млрд. на ден са се увеличили до 4 млрд. за същия кратък период.

Безспорно, резкия завой на Facebook към този вид съдържание го постави в пряка конкуренция с YouTube. А способността на най-голямата социална мрежа да таргетира огромна и разнообразна аудитория, по най-различни критерии, със сигурност я отличи от останалите големи играчи, които не разполагат с толкова възможности за персонализиране на потребителите. Това е и причината характеристики като автоматичното видео да карат много от брандовете да мислят, че е по-добре да насочат усилията си в качването на клипове директно във Facebook, вместо да трупат активи в YouTube, които повторно да споделят в социалната мрежа на Зукърбърг.

Няма съмнение обаче, че автоматично плейваното видео засмуква зрителя и го кара да гледа. И преди да пристъпим към добрите практики, за които сме се събрали в тази статия, нека ви вдъхновим с видеото на Nike и LeBron James: визуално преживяване, което маркетолозите определят като идеал при видео съдържанието във Фейсбук:

Together | LeBron James

Bigger than basketball. #justdoit

Posted by Nike Basketball on Thursday, 30 October 2014


6 съвета за ефективна Facebook видео кампания от експертите

Няма съмнение, че видеото не е просто модерно, то е тренд – съдържание, което потребителите с радост консумират.

Затова ще започнем със съвети за създаване, не само на страхотна видео реклама, но и на запомняща се видео кампания. За целта извадихме препоръки от нашата практика, които са от съществено значение за успеха на едно подобно мероприятие.

Поставете си ясни и измерими цели

BFIowU7Ti1Преди да стартирате видео кампания, трябва да определите целта си. Без такава ще е чисто и просто публикуване на видеа във Фейсбук, без да знаете как реагират потребителите и какви са ползите за бизнеса ви. Определянето на цел е първата стъпка, втората е изборът на показатели за проследяване при постигането й. Ето и някои отправни точки за измерване:

 • Популярност на марката: броят на гледалите видеото и уникалните посещения. Запомнете, Facebook отчита гледане, когато потребителя е наблюдавал в продължение на 3 или повече секунди – тук влиза и автоматичното плейване.
 • Въвеждане на нов продукт:  броят потребители, които са изгледали цялото видео. Напълно изгледаните клипове ще бъдат доказателство, че аудиторията е чула и видяла посланието ви и може да предположите, че са заинтересувани от новия ви продукт. Повече за измерването в края на статията.
 • Кликове към сайта и конверсия: линкът към него може да е в самата реклама или като СТА в края на видеото.

Това са само примерни метрики за проследяване, но ясно дефинираната и конкретна цел не само ще ви помогне да определите ефективността на кампанията, но и резултатите от нея ще ви информират за успеха на типа съдържание, което промотирате и вида на аудиторията, която таргетирате. Това естествено ни отвежда към следващата стъпка…

Привлечете вниманието им със сбито и атрактивно съдържание

При огромния обем съдържание, което мрежата предоставя в борбата за вниманието на зрителите, е по-важно от всякога да се създава завладяващо, отличаващо се и емоционално видео съдържание, което да резонира с аудиторията ви от първия до последния кадър. Постигнете го като се придържате към тези общовалидни правила:

 • Не рециклирайте цялото си видео съдържание! Какво имаме предвид: въпреки, че изглежда изкушаващо да използвате вече готови видеа от ТВ клипове, Youtube, Vbox или друга видео мрежа или кампания, трябва да се прецени дали това “чуждо” съдържание е подходящо за вашите потребители и дали изобщо ще постигне желаните цели.
 • По-краткото е по-доброто. Реклами под 30 секунди предизвикват най-многобройните гледания, а често и ефект. Поместването на всичко, което искате да кажете в рамките на 15 секунди е предизвикателство, но е напълно възможно и силно препоръчително. Go Pro се справят без проблем с това:

Patrick Remington and friends take a short helicopter ride above Pensacola, Florida then hang off the copter for a moment before skydiving to Navarre Beach.Full video: https://g.gopro.com/6189fl8U

Posted by GoPro on Thursday, 23 April 2015

Ако разгледате фен страницата на Go Pro ще видите в повечето клипове визуална атрактивност събрана в не повече от 15 сек, при която дори липсата на звукова сетивност не пречи по никакъв начин на емоцията и преживяването, което носи видеото.

 • Бъдете информативни и лаконични. Предайте ясно посланието си от екрана, като започнете още от първия кадър, текст или най-добре и от двете. Изображението и текста трябва да се комбинират, обяснявайки каква е компанията или продукта, как работи и защо зрителя се нуждае от него.
 • Използвайте субтитри или текст във видеото в случай, че посланието ви не се подразбира само от визуализациите – не забравяйте, че аудиото не участва при автоматичното плейване, освен ако зрителя не пусне рекламата.
 • Не разчитайте прекалено много на автоматичното плейване. То може да се спре, а част от потребителите знаят как да направят това. С други думи, не позволявайте това да бъде извинение, че не сте персонализирали добре видео съдържанието си. Функционалността на автоматичното пускане във Фейсбук е инструмент за управление на видеоклиповете в новинарския поток, но създаването на интригуващо послание все още си е ваша работа.
 • Изберете завладяваща картинка за начало. Въпреки, че видео рекламите ще се пускат по подразбиране, Фейсбук потребителите могат да деактивират тази функция. Преодолейте това, като изберете атрактивна картинка, която да предлага продукта ви чрез първосигнално, моментално съобщение.

Когато говорим за снимки и Facebook, трябва да обърнем внимание на качеството на изображенията, които споделяме в социалната мрежа. А, за да са перфектни визуалните ви статуси, вижте: Как да качвате снимки във Facebook, без да губят качеството си: гид за маркетинг специалисти и обикновени потребители

Оптимизирай видеото за мобилни устройства

Мобилните реклами носят най-добрите резултати, което не е изненадващо, като се има предвид, че повече от 65% от Фейсбук потребителите гледат видео на мобилните си устройства.

При тестове е установено, че рекламите за мобилни устройства могат да предизвикат с до 60% повече гледаемост при 40% по-ниска завършеност на гледането, в сравнение с десктоп рекламите.

Ретаргетирайте зрителите, за да предприемат допълнителни действия

Видеото е перфектното за увеличаването на популярността на марката и за привличането на нови фенове към страницата. Но не оставяйте интереса на клиента да спира до тук – насърчавайте зрителите да предприемат следващата стъпка, а именно да станат ваши клиенти. Ето как: Използвайте Facebook метриките, за да подберете аудиторията, която гледа видеата ви за минимум 3 сек. или повече, както и тези, които ги изглеждат до край.

За най-добри резултати, ретаргетирайте онези, които са изгледали напълно клипа ви, тъй като те очевидно са по-ангажирани и вероятността да станат клиенти е голяма.

facebook-video-conversion

Независимо от типа на рекламата, призовавайте потребителите към действие, при което да направят следващата стъпка (Например: научете повече.., купете сега.. и т.н.) За постигането на най-добри резултати може да сложите, както bit.ly връзка в споделянето, така и call-to-action бутон в края на видеото. И все пак, не забравяйте винаги да…

Тествате с всички варианти, възможности и оптимизации

Избрали сте целева аудитория и сте подготвили няколко идеи, с които да я спечелите.

Сега е моментът да откриете кое ще проработи най-добре за вашите цели. Тествайте всяка част от рекламата си, във всеки вариант, с който разполагате.

Това включва редакции на самото видео, експерименти със стартовото изображение, прибавяйте и премахвайте линковете в споделянето, променяйте призива към действие в края на клипа и т.н.

facebook-conversions-test

Може да откриете, че предпочитанията и интересите, на които сте заложили не провокират избраната целева група, или че самостоятелния облик на продукта се харесва повече, отколкото показването на хора взаимодействащи с него. Ако следвате тези стъпки + практическите съвети от курса на Beyondacademy, ще откриете, че работите над рекламни кампании, които привличат не само обикновени зяпачи, но и печелят потенциални клиенти, купуващи продукта или услугата чрез сайта ви.

Най-важното накратко: полезни съвети за Facebook Video:

 • Дръжте видеото кратко, наистина кратко: максимум 2 минути, по възможност по-малко.
 • Когато правите видео за Фейсбук обърнете внимание на спецификите на платформата. Какво имаме предвид: Фейсбук видеото ще се пусне автоматично при повечето ви фенове, но без звук. Това означава, че ще ги лишите от една основна сетивност за сметка на визуалната им чувствителност. Тоест, нека първите 3-5 секунди да бъдат визуално зашеметяващи.
 • Ако имате възможност, постарайте се видеото ви да изглежда направено професионално. Но не забравяйте за автентичността, наблегнете най-вече на идеята. Ако историята зад клипа е наистина завладяваща – заснемането и с обикновен телефон няма да намали нейното въздействие, дори напротив. Хората искат да виждат нещо, с което могат да се отъждествят, нещо близко до тях, а не изпипани до съвършенство, изкуствени реклами.
 • Гледайте на видео рекламата във Фейсбук като на ТВ реклама, която не е по-дълга от 15-30 секунди – и в телевизията, както и в социалната мрежа рекламите са непоискани от потребителите, затова трябва да са кратки и интересни. Използвайте модела на Instagram, където разполагате с броени секунди да откраднете вниманието на хората! Подобно ограничение наистина може да ви помогне да създадете нещо наистина въздействащо и креативно.
 • Включете движение през първите 2-3 секунди. Това ще “улови” вниманието на тези, които скролират из нюз фийда и е по-вероятно след автоматичното плейване да си го пуснат сами.
 • Когато говорихме за създаването на видео във Фейсбук, споменахме за снимката, появяваща се преди потребителя да пусне видеото. Обърнете и сериозно внимание и подберете нещо, наистина креативно, нещо, което да ги накара да кликнат върху бутона плей.


Обучението на „Beyond Academy“, което ще стартира на 18 май, ще се спре не само на актуалните тенденции при Фейсбук видеото, но и на ключови елементи от дигиталния маркетинг, които още дълго ще са ефективни за бизнеса.

[su_button url=”https://beyondacademybg.com/?utm_source=Lifehack&utm_medium=post&utm_campaign=Lifehackpost1″ target=”blank” style=”3d” background=”#06BA45″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff”]Към ефективните Facebook трикове, които професионалистите използват[/su_button]

ВАЖНО: с промо код: LIFEHACK ще спестите 120 лв или 25% по-ниска от стандартната цена.


7 идеи чрез, които да ангажирате аудиторията си с вашето видео

7 идеи чрез, които да ангажирате аудиторията си с вашето видео

1. Вдъхновете потребителите: Вдъхновяващите видеа определено предизвикват висока ангажираност и повече споделяния, от чисто продажбените послания. Не е нужно да разполагате с голям снимачен екип, за да провокирате феновете си.

Има наблюдения, че нейтив видеата, тези, които са заснети с нулев бюджет, само със смартфон и изглеждат естествено, също предизвикват доста добра ангажираност и отзвук у аудиторията.

Запишете нещо вдъхновяващо или серия от цитати с подходяща музика. Може да използвате инструменти като Animoto, както и безплатната библиотека на Youtube със звуци или безплатно stock видео от сайтове като xstockvideo и videvo. Видеата, които разказват история са по-добри от всичко.

2. Образовайте аудиторията си: Друг вид ефективна реклама е да дадете бърз съвет или да научите на нещо полезно феновете си. В тази връзка горещо ви препоръчвам да проучите фен страницата на The King of Random, където ще откриете зашеметяващи, кратки видео клипове с адски атрактивни трикове.

3. Забавлявайте аудиторията си: хората влизат във Facebook, за да се забавляват. Това обаче не означава, че трябва да разчитате само на котенца или нещо смешно извън темата, само за да привлечете внимание. Забавлявайте с неформални неща като интервюта на служители или смешни изображения.

BuzzFeed редовно поства хумористични клипове, които печелят много интеракции, често направени простичко – само с редуващи се снимки, текст и малко музика.

4. Добавете към страницата си т.нар. Featured Video: социалната мрежа ни предлагат възможност да “закачим” представителен клип по наше желание, директно на фен страницата.Освен като визитка, може да използвате тази опция да насърчите предстоящо събитие или най-новото си видео. Ако фен страницата ви е в категория Local Business няма да може да използвате тази възможност, тъй като вместо видео, ще се покаже местоположението на бизнеса ви.

5. Видео таб с плейлисит: Една от пренебрегваните нови възможности на фен страниците е опцията да си разделите видео раздела (таб) на различни прейлисти. В популярния сайт за дигитален маркетинг Social Media Examiner имат специална листа само с клипове съдържащи горещи съвети за социалните мрежи.

BBC също използват тази възможност, организирайки списъци с видеа на различните им шоу програми.

Създаването на такъв списък е изключително лесно – влизате във видео таб-а на страницата си и там ще видите бутона – Create Playlist, това е.

6. Използвайте CTA бутона “Watch Video” в корицата на страницата си: така имате по-голям шанс да привлечете вниманието към вашето видео, директно от заглавната част на бизнес профила си във Фейсбук.

Ако решите да насърчите по подобен начин клиповете си, препоръчваме ви да съобразите дизайна на ковъра с бутона, а именно да поставите стрелка към него или да насочите вниманието към него по някакъв подобен начин.

7. Вграждайте видеата от Фейсбук в сайта си: клиповете разполагат с опция за вграждане, която тук вече използвахме (вижте клиповете по-горе), точно както в Youtube.

Може да вградите само видеото или статуса с видеото.


Създаване на Facebook видео реклама – процес:

Добрите практики вече са ясни. Остава да материализираме всичко казано до тук като направим собствена видео реклама. Самият видео криейтив ще оставим на вас, тъй като това не е наша работа, а самото настройване ще направим заедно. Начините, които ще използваме са два – ще започнем с по-лесния, а именно чрез стандартния интерфейс на Facebook профила, след което ще преминем към варианта с Power Editor. Преди да стартираме, нека споменем някои важни цифри:

 • Размер на т.нар. Thumbnail изображение: 1 200 x 675 пиксела
 • Thumbnail изображението не бива да се съдържа текст, заемащ площ по-голяма от 20%
 • Видео: 1 080 пиксела, Съотношение: 16:9
 • Размер на файла: 1.75 GB максимум
 • Дължина: 45 мин. максимум
 • Текст: максимум 90 знака

#1. Влезте в профила си и от падащото меню горе вдясно изберете Create Advert

screenshot_662

#2. От появилия се прозорец изберете последната опция – Get Video Views

#3. Изберете бизнес страницата от падащото меню, през която искате да рекламирате видеото.

screenshot_665

#4. Зареждане на видео: от компютъра си или изберете такова от библиотеката, ако вече сте качвали клипове във Фейсбук.  Стъпките са 2: изберете Upload New Video или Browse Library, селектирайте файла и го качете.

Не забравяйте, че фОрмата на клипа е препоръчително да бъде .MP4, а файла да не е по-голям от 1.75 GB, с резолюция в съотношение 16:9.

screenshot_667


screenshot_668

#5. Важна стъпка: изберете миниатюрното изображение Thumbnail

Това е снимката, която потребителите ще виждат, преди да пуснат клипа (говорихме за това по-горе в статията). В тази връзка добрият криейтив на това изображение е от изключителна важност, тъй като то трябва да привлече вниманието, да предизвика любопитството и да накара хората да кликнат на рекламата ви.

Затова, изберете онази снимка, която най-добре представя историята ви. Това е от значение, защото много хора вече са си изключили автоматичното плейване на клипове, и за да кликнат на видео реклама, Thumbnail снимката в началото трябва сериозно да ги впечатли – това се отнася и за останалите потребители.

screenshot_669

#6. Добавете послание: Текстът към вашето видео ще ангажира допълнително хората да реагират на посланието.

Facebook позволява да обогатим рекламата си с персонализирано съобщение, което да използваме като призив за действие. За да го направите, добавете текста си в горния ляв ъгъл – до thumbnail изображението – виж снимката:

screenshot_670

#7. Преглед на видео рекламата: Може да прегледате видеото, за да видите как ще се изобрази пред потребителите в информационния поток на социалната мрежа – на десктоп и на мобилно устройство. За да получите представа за всичко това, просто натиснете бутона Play за съответния изглед – снимката отгоре.

#8. Таргетиране на аудиторията, пред която искате да промотирате видео рекламата си: В страницата, където качихте клипа, има сериозни възможности за сегментиране на подходящата за вашия бизнес аудитория.

От падащите менюта може да разграничавате феновете си по демографски и географски показатели, по възраст и интереси. Използвайте тези опции, но не прекалявайте с прецизирането, за да не стесните прекалено много потенциалните си зрители.

screenshot_672

#9. Определете бюджет за видео кампанията си: Това е последната стъпка, преди да пуснете видео рекламата си в действие. Както се вижда на снимката отдолу, в полето Budget задайте сумата, която планирате да изхарчите, като изберете и как да се харчи – пари на ден или  общо за цялата кампания.

Освен това, може да използвате и времеви график на кампанията си от опцията Shedule – чрез нея ще настроите времевите интервали, през които да върви промоцията и тези, през които да не се рекламира видеото ви – това в зависимост от активността на феновете ви (преглеждате ли данните в insights?).

#10. Накрая, прегледайте всичко още веднъж и изберете бутона Place Order за приключване.

screenshot_671


[su_button url=”https://beyondacademybg.com/?utm_source=Lifehack&utm_medium=post&utm_campaign=Lifehackpost1″ target=”blank” style=”3d” background=”#06BA45″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff”]Научи се да таргетираш точно аудиторията си, за да харчиш по-малко[/su_button]

ВАЖНО: с промо код: LIFEHACK ще спестите 120 лв или 25% по-ниска от стандартната цена.

Създаване на видео реклама във Facebook чрез Power Editor

Въпреки, че тук създаването на реклама тук изглежда по-сложно, то си има своите предимства. Да минем първо през основните стъпки на настройките, след което ще ви разкажем и за някои от разликите в двата подхода:

Важно: подробно ръководство за работа с инструмента Power Editor може да намерите в съвместната статия на Beyondacademy и lifehack.bg: Тайните познания за работещия Facebook маркетинг вече са достъпни


 1. За да започнете, влезте най-напред във Facebook Power Editor.
 2. Кликнете на бутона Download в Power Editor, преди да започнете създаването на кампанията
 3. След това, горе вляво кликнете на синьото бутонче със знак “+”, за да създадете нова кампания
 4. Дайте име на кампанията, задайте за Objective от падащото меню Video Views и изберете Create
 5. След това, от горните 3 таба, изберете Advert Sets и създайте нова реклама за вашето видео
 6. Изберете метода на таргетиране, бюджет, аудитория, устройства, на които да се показва видео рекламата и т.н.
 7. Превключете от Advert Sets таба, на Advert и от там изберете бутончето “+”, за да създадете нова реклама!
 8. Дайте й име, след което я настройте. Изберете фен страницата, в която искате да се промотира видеото.
 9. Въведете текстово послание, качете видеото, изберете CTA бутон, вкарайте URL на уеб страницата, която промотирате.
 10. Ако след всичко това стана пълна каша в главата ви, по-добре изгледайте отново видеото отгоре:

Видео реклама през интерфейса на Facebook vs. Power Editor: предимства и недостатъци

Първият вариант е по-лесен за създаването на видео реклама във Фейсбук, за разлика от леко объркващия, но доста по-комплексен Power Editor. Въпреки това, първият метод в някои случаи може да бъде по-бавен, тъй като ще изисква повече време за създаването на няколко различни рекламни сета за една и съща кампания. От друга страна, Power Editor-а  ще ви позволи да мащабирате рекламните си активности по-бързо, когато става въпрос за по-широкообхватна маркетингова стратегия, както и да създавате сплит тестове за една и съща видео кампания.

Важно: По време на обучението “24 часов курс по Facebook маркетинг”, лекторите ще споделят и още по-ефективни формати и варианти за видео реклама, чрез които да подобрите промотирането й като пост и оптимизация на клик.

[su_button url=”https://beyondacademybg.com/?utm_source=Lifehack&utm_medium=post&utm_campaign=Lifehackpost1″ target=”blank” style=”3d” background=”#06BA45″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff”]Научете се да използвате мощта на Facebook Power Editor в рекламите си[/su_button]

Анализ на представянето на вашето видео

За да разберете как хората реагират на видео продукцията ви, от Facebook са предвидили инструменти, с който да следите различните метрики и поведение. Като собственик на фен страница, може да видите колко хора са гледали видеото, средната продължителност на гледане, колко хора е обхванало (reach) и степента на задържане по времеви интервали. Тези показатели целят да ви помогнат да разберете какво най-много се харесва на вашите фенове, за да създавате в последствие по-добри кампании или да оптимизирате вече активните.

Ето и един поглед към сравнително новите видео метрики:

facebook video ads metricks

Разберете коя част се харесва най-много на вашата аудитория: 

Графиката, показваща къде се задържа аудиторията – Audience Retention (може да я видите на анимраното GIF-че) ще ви разкрие нивото на интерес в различните части на вашето видео.

Върховете в графиката за определени моменти показват, кои части най-много се гледат, а спадовете ще ви ориентират къде хората губят интерес – както забелязвате, интереса е най-голям в началото.

Видео клипа, чийто метрики разглеждаме по-горе е част от статията-ръководство, в което разглеждаме изключително ефективния инструмент за Фейсбук реклама, а именно: Как се създава мулти-продуктова реклама във Facebook


Да обобщим всичко казано до тук

Безспорно това е годината на Facebook видеото: от социалната мрежа твърдят, че потребителите са публикували със 75% повече клипове в сравнение с миналата година. Затова, използвайте този вид съдържание, за да се свържете по-силно с аудиторията си, и за да привлечете повече трафик към уеб сайта си – по органичен или платен начин.

Но въпреки всичко не пренебрегвайте споделянето на клипове от Youtube във вашите фен страници.

Това все пак е социална мрежа, наложена и специализирана в разпространението на видео продукция и голяма част от потребителите вече са свикнали с нея – там все още доста аспекти от преживяването са по-добри от тези на Фейсбук, които имат още много да работят, докато стигнат до нивото на клиповете в Youtube.

Каквото и видео да решите да ползвате във вашия маркетинг, не забравяйте едно: усмихвайте се пред камерата!


Това ръководство беше осъществено с подкрепата на “Beyond Academy”, които организират 24 часов курс по Facebook маркетинг

[su_box title=”Лектори на 24 часов курс по Facebook маркетинг ” style=”soft” box_color=”#ffffff” title_color=”#8b8b8b” radius=”2″]

Бисер ВаловБисер Вълов, управител на Beyond ID Studio – Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на една от водещите PR агенции в България. От близо две години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1, ELLE, National Geographic, Eucerin, Escapelle, NIVEA и др.


Иво ИлиевИво Илиев, управител на InteractAGE – Специалист в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации с 12 годишен опит в България и чужбина. Работил е по дигитални проекти на клиенти като NOKIA, Raiffeisen Bank, NIVEA, Eucerin, Nestle, Lenovo и др. От години поддържа личен професионален блог и видео блог, където споделя част от своя опит и практики в своята професионална област. От близо 5 години е организатор и лектор в множество събития в дигиталния бранш.

[/su_box]

В рамките на 12 модула или общо 24 часа на малки порции и при най-високата си начална концентрация ще получите не само ноу-хау и ценни практически знания, но и ще ги усвоите, за да ги приложите, без да “преливате” от неупотребявани знания.

Освен персоналната обратна връзка, практическата насоченост и удобната локация – в центъра на София, ще бъдат предоставени и допълнителни полезни материали.

[su_button url=”https://beyondacademybg.com/?utm_source=LifeHackPost2&utm_medium=Post&utm_campaign=LifeHack%20Post%202″ target=”blank” style=”3d” background=”#FF4500″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#ffffff”]Пълна програма на курса, регистрация и цени[/su_button]

ВАЖНО: с промо код: LIFEHACK ще спестите 120 лв или 25% по-ниска от стандартната цена.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА