Как работи Борислава Илиева, управител на „She Promotions“ – приложения, продуктивност, lifestyle

Борислава Илиева

Уважаеми читатели, стартираме поредица със заглавие “Как работи…“, в която ще Ви срещнем с популярни в уеб пространството личности, успешни предприемачи и добри хора, заслужаващи нашето внимание /надяваме се разбира се и те да откликнат на нашата покана/. Ще ги попитаме какво представлява един техен работен ден, какви приложения и софтуер използват, за да си вършат работата, какво правят, за да са по-продуктивни, как разпускат и разбира се как успяват!

По този начин целим да придадем малко по-човешки и практичен облик на темата за личностното развитие, продуктивността и успеха. И понеже дамите са с предимство, ще стартираме рубриката с една красива, предприемчива и изключително амбициозна млада дама, която определено се справя доста добре!

А как го прави ли? Четете по-надолу….

Борислава Илиева ни допуска малко по-близо до себе си!

 • Какво работиш, с какво се занимаваш?

Управител и основател съм на рекламна агенция „She Promotions“, а най- хубавото от цялата работа, с която се занимавам е, че обожавам това, което върша.

Понякога допускам грешки, но се уча от тях. Не спирам да се забавлявам и да опознавам, не спирам да се боря и да се гордея с това, което правя.

 • Местоположение?

Работата ни е доста динамична и никога не се задържаме на едно място. София, Търново. Стара Загора… навсякъде и по всяко време.

Работата и застоят на едно място не ми допада и определено ме потиска. Свободата и разнообразието обстановка ме поддържат във форма.

 • Какви мобилни устройства ползваш?

Използвам два мобилни телефона, личен и служебен. Марките са iPhone – разбира се и Samsung.

 • На какъв компютър работиш?

Работя на преносим компютър – Sоny Vaiо.

 • Опиши с една дума работния ти процес?

Лудница.

 • Последният проект върху, който работи е?

Последно работихме върху популяризирането на новата Tattoo Серия на Canyon вдъхновена от холандския татуист Хенк Шифмахер.

Като един от най – бързо развиващите се световни марки в сферата на компютърните технологии, за нас беше истинско удоволствие доверието, което ни гласуваха.

 • Върху какво работиш сега?

Това за съжаление в момента е конфиденциална информация. Работим върху два големи проекта. Ще подскажа само, че са доста крайни, като естество. Разнообразието в работните ангажименти е предизвикателството пред което се изправяме всеки път.

 • Без кои инструменти, приложения и софтуер не можеш да живееш?

Oбожавам най – различните, забавни апликации за телефона.

Относно Windows, на старият ми преносим компютър използвах Windows XP,  в момента съм с Windows7, доста по-бърз и удобен.

Всяка вечер, преди да заспя отварям Instagram и това приключение не спира, докато не ми падне батерията на смартфона. Там следя предимно чужденци, обичам да опознавам различните вкусове и предпочитания.

 • Как изглежда работното ти място?

Както споменах по – горе винаги е доста различно, понякога сред природата, понякога в някое кафе, а друг път в домът ми.  Общото е, че винаги до мен са двата ми телефона и лаптопа. Да не забравяме и  флашката с интернет!

 • Кой е любимият ти трик за пестене на време?

Все още го търся. Колкото повече се опитвам да пестя време, като “сгъстявам програмата“, толкова повече не стига.

Понякога ми се иска да има машина на времето, но не като тези, за които всички знаем, а  такава, която  прави „удължаване на времето“ или поне го стопира. Би било чудесно.

 • Използваш ли мениджър на задачи?

Не, за съжаление графикът ми е доста динамичен и често, когато направя списък със задачи, той се преобръща на 90, после на 180 и след това на 60 градуса. Ако използвах, едва ли щях да съумявам да записвам всичките промени.

 • Кой ти е любимият?

Можете вие да ме посъветвате за такъв. Но все пак предпочитам машината на времето…

 • Има ли нещо, което правиш всеки ден, за да станеш по-добра от всеки друг?

Да, обичам да чета  различни статии свързани с рекламната дейност по цял свят. Понякога попадам на невероятни, интересни и даже безумни хора. От всички тях черпя идеи и се вдъхновявам.

Обожавам да гледам снимки в 2photo.ru и изображения на различни тематики в pinterest. Обичам да си давам своите 5 минути време. 5 минути, в които не мисля за никого и оставам насаме с  мислите си…

…и обикновено, точно тогава изплуват добрите идеи.

 • Нещо за съня… Кога ставаш сутрин?

 Всеки път ставам различно, според зависи задачите, които имам да свърша за деня. Но най-често ме буди звъненето на телефона по работа.

Но от ставането ми сутрин/обяд до лягането ми нощем/сутрин, няма никакво съотношение. Не знам как така се получава, но когато заспя най-късно, трябва да стана най-рано.

Не крия,че обичам да си поспивам (че кои не обича).

 •  Какво обичаш да слушаш, докато работиш?

Докато работя обичам да слушам предимно хип-хоп, денс и R&B. Харесвам и БГ музика. Но в момента слушам дъжда, доста приятно и успокояващо.

Поздрав за всички вас:

 • Отношенията между хората са доста важни по време на работа. В този смисъл какъв тип човек си – повече интроверт или повече екстроверт?

Отношенията по време на работа са доста ключов фактор за гладко протичаща работна атмосфера и сериозно може да окаже влияние на продуктивността, ако не са наред.

С  младият екип на She promotions поддържаме доста добри и приятелски взаимоотношения. Определям се като екстроверт.

 • Кой е най-добрият съвет, който някога си получавала?

Уау, хубав и доста труден въпрос за отговор. Получавала съм изключително много съвети. Както сами знаете, хората постоянно дават такива.

В момента не се сещам за конкретен, по скоро се сещам за хора, от които съм се учила вървейки нагоре. Те никога не са ме изпълвали с наставления и вещи мнения, те просто са били те.

Това, което ги обединява е, че са успели , а въпреки това са безкрайно човечни и запазили детското и налудничаво поведение на моменти – тук  визирам главно половинката ми Ален.

Вероятно малко по-рано от предвиденото, но точно това всъщност искам да пожелая и на читателите на lifehack.bg – Бъдете деца! Невинни, хитри, добри, винаги с чисти помисли и непринудено поведение…

 • Кое те дразни най-много в статиите за личностно развитие?

В тези теми нищо не ме дразни, обичам да разговарям на различни тематики, но определено „хората“ които ги повдигат, за да изтъкнат себе си ме дразнят.

 • Какво те вдъхновява, има ли нещо, което те зарежда?

Вдъхновява ме добротата, любовта и силата в хората. Вдъхновявам се от лятото, пролетта, зимата и есента, дори от случайните минувачи по улицата.   Но едно от най- вдъхновяващото нещо са красотата на мечтите. Колкото и клиширано да звучи – това за мен е много важно.

 • Защо се съгласи да споделиш всички тези неща точно в lifehack.bg?

Вие сте много свежи. Различните статии и тематики, за които пишете са развлекателни, полезни и забавни. Когато посетя  сайтът ви винаги намирам нещо за мен. Дори  във Facebook страницата на She Promotions,  често споделяме ваши статии.

Пожелавам ви да бъдете все така интригуващи и занапред.

Рубриката “Как работи…” представлява серия от статии, в които ще питаме само и единствено по наше усмотрение експерти, предприемачи, успели личности, хора с брилянтна продуктивност. От тях ще поискаме да споделят с вас работния си процес, ежедневната си рутина, любимият им софтуер и приложения, джаджи и трикове за продуктивност, както и преките пътища, които до сега са пазели само за себе си. С една дума lifehacking на практика →  сподели с приятел.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта