Топ български специалисти на една сцена по време на SERPConf

Запази за после

SERP Conf. – SEO общността отново заедно!

Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO конференцията в България. За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO експерти, на събитие, в което SERP е основен фокус.

SERP Conf. – конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще докажат, че SEO общността е по-силна от всякога.

Как? Ще научите от първо лице кои са работещите стратегии и ще получите полезни съвети за успешно управление на големи проекти на присъствената SEO конференция.

Но защо да инвестирате време и средства, за да посетите SERP Conf.?

Експерти готови да споделят ноу-хау

Лекторите на SERP Conf. имат зад гърба си толкова много успешни проекти, че е трудно да изброим всички.

Всеки от тях обаче изисква управление на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, постигнати чрез органичен трафик.

Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите знания на база практика и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имате възможността да се запознаете, са:

  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции, преминали тристепенна валидация, за да получите най-доброто преживяване

Ако сте начинаещи или напреднали SEO специалисти или се занимавате с дигитален маркетинг, а може би сте собственици на онлайн магазини и искате да имате по-голяма видимост и да увеличите своя оборот, или пък сте медия, която цели да увеличи своя трафик?

Е, независимо в коя категория попадате, SERP Conf. е за вас.

Всяка една лекция е изготвена така, че да учите чрез примери от реалната практика – примери, заслужаващи световно признание.

Панели, обхващащи основните стъпала в SEO сферата

Оптимизацията за търсещи машини е комплексна задача.Тя съдържа в себе си различни подходи, раздели и методология. Неслучайно едни от най-видните SEO експерти споделят, че е въпрос на общи усилия един уебсайт да получи правилната грижа и подготовка за това да бъде сред първите резултати при търсене в която и да е от търсачките.

Ето защо SERP Conf. ще обхване 4 различни панела от лекции, а именно:

  • Let me tell you a story
  • Technical Stories
  • Content Stories
  • Experiments

Всеки панел ще разкаже различни истории, ще представи нови и предизвикателни проекти, както и най-важното – лекторите ще разкрият тайни и интересни стратегии от SEO света за това как са преборили конкуренция от цял свят!

SERP Conf. – присъствена SEO конференция и една недоразказана история

Ако искате да се срещнете с лекторите и лично да зададете вашите въпроси, SERP Conf. ви дава тази възможност, тъй като конференцията ще бъде изцяло присъствена. Освен лекторите ще можете да срещнете и колеги по време на нетуъркинг паузите.

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, защото тя заслужава да има своя “The Bulgarian Core Update”.

И въпреки, че историята на българското SEO започва още преди повече от 10 години, то една история остава все още недоразказана.

История, която заслужава да бъде чута и преживяна на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) – София.

Побързайте! До 23-ти октомври да се възползвате от Early Bird билетите, които са на стойност 300 лв. Покорявайте нови върхове като учите от най-добрите в сферата!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак