От другата страна: Христо Стоянов – човекът зад lifehack.bg [видео]

  • 956
  • 32
  • 7

Запази за по-късно


📝 Бележка от Христо Стоянов:

Вярваме, че всеки от вас заслужава прецизно подбрани идеи, опит и знание, които да използва, за да създаде нещо значимо в живота си, вместо повърхностна информация с нереални обещания, водеща до загуба на време и разочарования. Избрахме този подход заради дефицита на качествено съдържание и излишъка от празнодумие.

Затова, ако харесвате и вярвате в това, което правим вече над 10 години подкрепете ни още сега, като се присъедините към нас! Когато го направите, в замяна ще получите нещо много ценно – нашите премиум материали, практически ръководства и ценни ресурси, заредени с личния ни опит и този на най-добрите експерти. Ще станете част и от страхотната ни общност от над 210 човека, готови да ви помогнат, да ви дадат съвет или идея – секретната ни група, с която се гордеем.

Присъединявайки се към нас вие ни помагате да продължим да търсим, намираме, отсяваме и споделяме с вас най-полезното от света на маркетинга, бизнеса, лидерството, продуктивността, навиците, психологията и технологията, за да използвате времето си само за онова, което наистина си струва да знаете.

С уважение

Интервюто достига до вас благодарение на Олег Петров


  • 956
  • 32
  • 7
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg