От другата страна: интервю с Христо Стоянов – човекът зад lifehack.bg [видео]


📝 Бележка от Христо Стоянов:

Вярваме, че всеки от вас заслужава прецизно подбрани идеи, опит и знание, които да използва, за да създаде нещо значимо в живота си, вместо повърхностна информация с нереални обещания, водеща до загуба на време и разочарования. Избрахме този подход заради дефицита на качествено съдържание и излишъка от празнодумие.

Затова, ако харесвате и вярвате в това, което правим вече над 10 години подкрепете ни още сега, като се присъедините към нас! Когато го направите, в замяна ще получите нещо много ценно – нашите премиум материали, практически ръководства и ценни ресурси, заредени с личния ни опит и този на най-добрите експерти.

Ще станете част и от страхотната ни общност от над 210 човека, готови да ви помогнат, да ви дадат съвет или идея – секретната ни група, с която се гордеем.

Присъединявайки се към нас вие ни помагате да продължим да търсим, намираме, отсяваме и споделяме с вас най-полезното от света на маркетинга, бизнеса, лидерството, продуктивността, навиците, психологията и технологията, за да използвате времето си само за онова, което наистина си струва да знаете.

С уважение

Интервюто достига до вас благодарение на Олег Петров

 • 246
 •  
 •  
 • Прекрасен си Христо. От статиите, които съм прочела в сайта, съм научила много. Благодаря ти, за което! Следя сайта от самото му създаване и виждам непрекъснатото му развитие. Сигурна съм, че се изисква много труд и всеотдайност, а и обич към това, което правиш. Много ти се радвам. Успех!

 • 🔐 Вход за клуба

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >