От другата страна: Христо Стоянов – човекът зад lifehack.bg и Мастърхак

христо стоянов


📜 Бележка от Христо Стоянов:

Вярваме, че всеки от вас заслужава прецизно подбрани идеи, опит и знание, които да използва, за да създаде нещо значимо в живота си, вместо повърхностна информация с нереални обещания, водеща до загуба на време и разочарования. Избрахме този подход заради дефицита на качествено съдържание и излишъка от празнодумие.

Затова, ако харесвате и вярвате в това, което правим вече над 10 години подкрепете ни още сега, като се присъедините към нас!

Когато го направите, в замяна ще получите нещо много ценно – нашите премиум материали, практически ръководства и ценни ресурси, заредени с личния ни опит и този на най-добрите експерти. Ще станете част и от страхотната ни общност от над 300 човека, готови да ви помогнат, да ви дадат съвет или идея – секретната ни група, с която се гордеем.

Присъединявайки се към нас помагате на каузата ни да продължаваме да търсим, намираме, отсяваме и споделяме с вас най-полезното от света на маркетинга, бизнеса и психологията, за да използвате времето си само за онова, което наистина си струва да знаете.

С уважение,

Христо

Интервюто достига до вас благодарение на Олег Петров

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак