ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Търсят се “Звездите на онлайн търговията”

Запази за после

Конкурс за електронни търговци си поставя за цел да намери най-добрите в бранша

На специално събитие Никола Илчев от eCommerce Academy обяви началото на първия изцяло профилиран за онлайн магазини конкурс в България. Това събитие бе част от пролетното издание на конференцията за електронна търговия, която той и екипът му организират ежегодно. 

“eCA Awards 2022 е конкурс, който цели да помага на електронните търговци да са по-добри в своята ежедневна работа. Вярвам, че с отлично подбрано професионално и безпристрастно жури всеки проект ще бъде обективно оценен по стриктно дефинирани критерии. За мен, екипа и всички партньори, които застанаха зад тези награди, е истинско удоволствие да обявим, че ще има оценка на следпродажбения процес на всеки кандидат, нещо ключово за всеки бизнес, но и нещо, което не е правено досега в друг конкурс.”, заяви главният организатор Никола Илчев.

Регистрацията вече е отворена и приема кандидатури в 12 основни и 3 специални категории:

 • „Мебели, дом и гради“,
 •  „Лична грижа“,
 •  „Лайфстайл“,
 •  „Детски стоки“,
 •  „Спорт, отдих и хоби“, 
 •  „Авто-мото“,
 • „Електроника“,
 •  „Домашни любимци“,
 •  „Хранителни стоки“. 
 •  „Офис и учебни помагала“, 
 • „Дигитални продукти и услуги“, 
 •  „Ръчно изработени продукти“.

Специалните категории са „Стартиращ онлайн магазин на 2022 год.„, в която могат да вземат участие магазини, регистрирани след 1-ви януари 2022 година, „Проведена социална кампания през 2022 година, в която могат да се включат магазини провели кампании със социален характер през годината и най-специалната за всички участници 

„Любим магазин на публиката 2022 год.“. 


За тази категория всеки участник ще има възможност да създаде собствена кампания и да покани своята аудитория да гласува за него. Тук победител ще бъде този кандидат, който успее да събере най-много гласове от своите доволни клиенти и партньори. 

Регистрацията вече е отворена и до края на месец май таксата за участие е символична, после цената се вдига. Краен срок за кандидатстване е 30-ти август 2022. 

“Този конкурс приветства от най-малките до най-големите онлайн магазини, защото журито ще оцени звездите на онлайн търговията, а те имат различен облик.” добави г-н Илчев.  

А какви са всички ползи, бонуси и награди, които ще получат кандидатите и победителите, можете да видите на сайта на eCa Awards 2022 и да пуснете своя онлайн магазин за участие там.

За eCommerce Academy

eCommerce Academy стартира дейността си през 2016 година като организира една от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия у нас като eCommerce Academy Conference, Продавай успешно в Румъния и Гърция, Продавай успешно в Amazon и Правни и данъчни аспекти в eCommerce, като всички те обединяват и събират заинтересовани от цяла България. След средата на 2020 година събитията се провеждат в хибридни формати и достигат до стотици онлайн търговци и такива, които биха искали да стартират свой бизнес. Освен активен YouTube канал, Академията поддържа и аудио формат за обучение и вдъхновение на онлайн продавачите в България – podcast.

В него Никола Илчев, създател и главен организатор на eCommerce Academy, показва реалните истории на истински електронни търговци. Академията има и две издадени книги.

За Никола Илчев

Никола Илчев се занимава с продажби от 16 г., а в сферата на електронната търговия той развива бизнес през последните 11 г.

Организира едни от най-популярните събития за онлайн магазини у нас, създава професионални поредици в YouTube, обучава и подкрепя общността със знания, вдъхновение и партньорски контакти.


ℹ️ За всякакви запитвания, свързани с конкурса, организаторите, журито и участието, обръщайте се към:

👤 Мирела Тодорова
✉️ info@ecommercebg.com
📱 0877 977 737

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Научи как да постигаш повече 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента
Научи как да постигаш повече 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата
*Безплатно е
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак