ВЛЕЗ В КЛУБА

3 безплатни инструмента за водене на записки и бележки към видеа от YouTube

  • 377
  • 15
  • 7

Запази за по-късно

Онлайн инструмент, чрез който удобно ще си водите записки, докато гледате видео урок в YouTube.

Случвало ли ви се е да гледате YouTube видео урок и да ви се прииска да си водите бележки за различните моменти от него?

Нека ви дам пример:

  • На 5-тата минута има супер полезен трик, който искате да си запазите за по-късно. Да, но ако го забравите къде точно беше…
  • На 23-та мин. във видеото имаше супер яка идея, която искахте да приложите, но сте го затворили и сега не можете да я намерите.
  • Или пък голата мацка на 1:53 мин от новата песен на Jay-Z – не ви се иска да превъртате като луди, за да търсите заветния момент, нали…?

Но можем ли всеки път да помним в коя минута или секунда са любимите ни моменти в дългите и често досадни видео клипове?

Не разбира се!

Това, което виждате на видеото по-горе е инструментът Annotate.tv.

Той ще ви помогне да анотирате, отбелязвате и описвате любимите си моменти и то точно на минутата, в която са от видеата, които гледате.

Но това не е единственият инструмент, който ще ви свърши работа.

Има и още.

Да видим…

Съществуват и други приложения за водене на записки от видео, но те имат един недостатък и той е, че ще ви омръзне да прехвърляте между текстовия редактор и видеото. Не е удобно, никак!

Затова решихме да ви разкажем за още едно, по-различно приложение!

Нарича се:

VideoNotes

При него ще можете едновременно да гледате видеото и да си водите записки! Звучи супер удобно и е точно такова, защото…

Интерфейсът е разделен на две части, като в горната поставяте URL адреса на вашето видео, а в долната си водите записки на важните неща от него.

Ако и вие като мен използвате Evernote, може да прехвърлите записките си там и да си ги подредите. Или пък да използвате ваш любим текстов редактор като Google Docs. Услугата е безплатна. Пробвайте я

Имам още едно безплатно предложение за вас! С нещо също ще можете да си водите бележки, докато гледате видео в YouTube. Нарича се…

Zoho Notes

Zoho Notes е разширение за Chrome, което може да влючите докато гледате видео урок в YouTube и искате паралелно с това да си водите бележки.

С този инструмент ще може да си водите всякакви бележки в браузъра.

Просто го инсталирайте от този линк, регистрирайте се и следващия път, когато отворите видео в тубата, кликнете на разширението и си въведете бележките, докато гледате.


  • 377
  • 15
  • 7
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Научи как да постигаш повече
Вземи най-новите ни статии и ръководства с практически съвети и инструменти за психология, маркетинг, бизнес, продуктивност и креативност - директно в пощата ти [FREE]
ще получиш и най-полезната безплатна книга в света
✓ Присъедини се към над 6000 абонати ✓ Никога не пропускай най-новото от сайта ✓ Получавай ексклузивно съдържание ✓ Научавай първи за най-работещите подходи По-малко от 0.2% от читателите се отписват
инструмента
за супер продуктивност
100
Специална оферта:
10
days
10
hours
10
minutes
10
seconds
спести -45% от цената за 6 м. абонамент + подарък
Welcome Hunter! Get 20% OFF Just for Today
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this