Skore: супер лесно визуално организиране на съдържание. Работете с всичко само от едно място!

Представете си –  искате да споделите проекта по който работите с колеги, но не знаете как? Ами ако разполагахте с приложение, в което са интегрирани най-използваните услуги за съхранение на файлове, снимки и видео – на едно място? Звучи супер, нали?


Като структура Skore е като комбинация от познатите Evernote и Pinterest.

С негова помощ лесно можем да създадем база данни, в която да съхраняваме линкове, файлове, документи и всичко, от което имаме нужда, за да улесним и подобрим работния процес и съвместна работа с колегите.

Има много други такива?

Да, има десетки приложения, които позволяват съхраняването и колекционирането на различни видове съдържание.

Лесно съхраняваме файловете си в Dropbox, логично изображенията са в Pinterest или както е в lifehack.bg – в Board, за видеото използваме YouTube или Vimeo, а с различните бележки най-добре се справя любимият ни Evernote.

Но къде е проблема?

Адски досадно е всеки път да превключваме между всички тези приложения.

Точно тук се появява Skore, за да разцепи мрака на тази досада.

Чрез него можем да съхраняваме файлове от най-популярните приложения, както и други лични файлове, документи и видео материали.

Интегрира се с платформи като YouTube, Slack, Google Drive, Dropbox, SlideShare и представя съдържащата се в тях информация в един добре подреден и интуитивно разбираем интерфейс. Вижте видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=chwmiNKvQ10

Но най-голямото достойнство на това приложение се крие в наличието на инструменти за съвместна работа.

Можете да създадете дъска с линкове, файлове и документи достъпни за вашите колеги, като след това те ще могат да използват тези материали заедно с вас, а също така и да участвате в общ чат, където да комуникирате помежду си.

Така може да използвате Skore за съхранение на малка вътрешна база от данни в рамките на неголяма компания или група работеща над някакъв проект.

Приложението разполага с разширение за Google Chrome, от където бързо и лесно можете да добавяте съдържание в базата данни на Skore.

Безплатно е, но съществуват някои ограничения.

Само срещу $2 на месец за всеки потребител може да използвате пълната функционалност на тази страхотна услуга. Пробвай Skore

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: