mask-top

instagram

separator-arroddw1

Instagram: пълно ръководство за web базираните профили

Какво може да правите и какво не в уеб профилите в Instagram? Ще научите как да го използвате, запознавайки се с най-добрите практики. А накрая ще ви покажем и как го използват най-големите брандове с нагледни практически примери!

Кликнете тук, за да го разгледате!


Instagram маркетинг: вземете максимума – 1 част

Тук ще разберете как чрез социалната мрежа Instagram да имате повече фенове, повече харесвания, споделяния и изобщо повече възможности за онлайн бизнес.

Също така ще научите кои са най-популярните и важни хаш-тагове и филтри, които задължително трябва да използвате, за да популяризирате профила си.

Няма да пропуснем и да ви споменем кое е най-правилното време за споделяне на снимки в Instagram, както и да ви запознаем с един страхотен безплатен софтуер, предлагащ фантастични ефекти, които да приложите в тази социална мрежа.

Кликнете тук, за да научите всичко това!


Instagram Видео Маркетинг – пълно ръководство

Тук надълго и на широко ще поговорим за всичко, което касае начина на работа с видео в Instagram, опциите, настройките, споделянето в други социални мрежи на клипа, визуализирането там и т.н.

Ще разгледаме също и реални видео примери направени лично от нас + 5 креативни идеи как да използвате видеото, за да промотирате дейността си в тази социална мрежа.

Вижте как вашия бизнес може да се възползва от тази страхотна промо опция, чрез която също като ТВ рекламите, може да си създадете страхотен промо видео клип.

Кликнете тук, за да разберете всичко за видеото в Instagram

[su_button url=”https://instagram.com/lifehackbg” rel=”nofollow” target=”blank” size=”8″ center=”yes” radius=”2″]Instagram профил на Христо Стоянов[/su_button]

[su_spacer size=”5″]

separator

linkedin

separator-arroddw1

LinkedIn – адското ни ръководство за успешен профил!

В тази статия обясняваме доста подробно почти всеки аспект и възможности на личния профил в LinkedIn. Как да си го настроите, кое поле какво означава и т.н.

Тук има всичко необходимо, за да изградите вашата успешна, лична марка в тази бизнес социална мрежа.

Може да го прочетете като кликнете тук


Анатомия на перфектния LinkedIn профил!

Тук ще намерите една страхотна инфографика, в която съвсем нагледно е обяснено, кои са основните части на един успешен linkedin профил – елементите, на които трябва да наблегнете.

Инфографиката е на английски, но ние подробно сме обяснили всяка точка на български.

Кликнете тук, за да видите тези бързи, практични съвети!

[su_button url=”https://bg.linkedin.com/in/lifehackbg” rel=”nofollow” target=”blank” size=”8″ center=”yes” radius=”2″]LinkedIn профил на Христо Стоянов[/su_button]

[su_spacer size=”5″]

separator

pinterest

separator-arroddw1

Pinterest – тоталното, пълно, размазващо ръководство!

Заглавието на този ресурс в никакъв случай не е пресилено, напротив.

В рамките на тази сериозна статия сме се опитали да покажем почти всичко, което трябва да имате в предвид, когато настройвате вашия Pinterest профил – дори много, много повече!

Кликнете тук, за да разгледате!


Бизнес профилите в Pinterest – всичко, което трябва да знаете за тях!

В тази статия-упътване ще намерите пълно описание на това как да превърнете личния си профил в Pinterest в бизнес такъв или пък ако още нямате изобщо акаунт там ще видите как да свършите тази работа от нулата.

Освен това ще ви покажем и всички възможности, които дават тези нови бизнес възможности – джаджи, опции, функции и т.н., както и примери на световни брандове използващи Pinterest в своя онлайн и офлайн бизнес.

Остава да кликнете тук и да разгледате как става!


Най-добрите практики в Pinterest

Това са 10 страхотни съвета под формата на инфографика, които ще ви покажат най-добрите практики, чрез които да подобрите и вашия профил – естествено с описание на български.

Възползвайте се, кликнете тук!

[su_button url=”https://pinterest.com/lifehackerbg/” rel=”nofollow” target=”blank” size=”8″ center=”yes” radius=”2″]Следвайте lifehack.bg и в Pinterest[/su_button]

[su_spacer size=”5″]

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак