ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Отново ли превиши процесорното време?

Запази за после

Вземи бърз хостинг с неограничени процесорни минути!

Ако сте собственик на онлайн магазин или тежък уебсайт, то най-вероятно сте се сблъсквали с проблема за изразходване на процесорните минути, предоставени от хостинг плана Ви. Ние от HOSTTOX намерихме решение на този проблем с нашите нови хибридни споделени хостинг планове.

customer-service-1Пак ли получихте имейл или обаждане, че сте изразходили процесорните си минути? Пак ли ви казват да си вземете по-скъп план? Стига толкова!

Технологията, която използваме за услугата споделен хостинг е доста по-различна от тази на останалите български хостинг доставчици и именно това ни позволява да не лимитираме сайта Ви от към процесорни минути, а от към процесорна мощ.  Да, точно така.

Край на проблемите с изразходваното процесорно време!

При нас, всеки сайт, използващ споделен хостинг, разполага със собствени ресурси (процесор, оперативна памет, дисково пространство, скорост на писане и четене и др.). Затова и нарекохме плановете хибридни – мощни като VPS и с всички удобства на споделен хостинг.

Не са Ви необходими знания по управление на сървъри. Това е изцяло наша грижа!

Всеки иска сайтът му да е възможно най-защитен.


browser-2И за това сме помислили! Друго наше предимство е, че сайта ви никога повече няма да бъде ощетен от друг сайт, който има някакъв технически проблем. Т. нар. ефект “лош съсед” тук не е валиден.

Като заговорихме за сигурност и защита, то трябва да Ви кажем нещо, с което се гордеем в тази сфера. Една от малкото български компании сме, която предоставя DDoS защита и то, без да наказва портфейла Ви. DDoS защитата може да предпази Вашето приложение или сайт от атаки с капацитет до 500Gbps. Всичко работи напълно автоматично, не е необходима никаква намеса от Ваша страна.

Може би знаете, че при услугата Виртуален сървър (VPS), всяка една виртуална машина е напълно изолирана от останалите на сървъра-майка. При нашия хибриден споделен хостинг, нещата стоят по същия начин. Всеки един сайт е напълно изолиран в “клетка” от останалите.

Никой няма достъп до Вашия сайт, както и Вие нямате достъп до другите такива.

Скорост? Ооо, даа…

До сега не споменахме, че всички хибридни планове използват професионални SSD дискове със светкавична скорост на писане и четене. Всичко, относно Вашия сайт, е разположено на SSD – файлове, бази данни, имейли и всичко останало. Това е гарант, че времето за зареждане на Вашия сайт ще бъде драстично намалено. Освен светкавично бързите дискове, ние използваме само последно поколение  хардуер с доказано качество. За още по-голяма производителност, ние оптимизирахме много добре сървърите си и правим така че ресурсите да се използват по възможно най-добрия начин.

Постоянно се стремим към това да използваме най-иновативните технологии.

untitled-1Такава е и поддръжката на HTTP/2 за споделен хостинг услугата, която въведохме наскоро и вече можете да се възползвате от нейните ползи..

Тази иновация ще подобри още повече скоростта на зареждане на Вашия сайт или приложение, ще повиши Google Rank за Вашия сайт, ще използвате още по-оптимално ресурсите, с които разполагате и сайта ви ще бъде по-сигурен от всякога.

До тук всичко е супер… Но на каква цена?


price-tag

Хибридните ни хостинг планове не са по-скъпи от нормалните цени на хостинг услугите в България. Цените на месечна база започват от 6.60 лева и стигат до 35 лева с ДДС. При закупуване на услуга за 12 месеца, получавате отстъпка в размер на -10%, а ако поръчате хостинг план Персонален или Бизнес, то ние ще регистрираме или трансферираме домейн име за Вас напълно безплатно.

Още няколко важни въпроса:

  1. Кой план да поръчам за моя сайт? Кой е подходящият?
  2. Някой ще ми помогне ли с прехвърлянето на сайта при Вас?
  3. Ще има ли кой да ми съдейства за бъдещи проблеми/въпроси?

Ако не знаете кой хостинг план е подходящ за Вас, то препоръчваме да започнете с план Старт. Можете да наблюдавате използваните от сайта ви ресурси в реално време от контролния панел. Винаги можете да увеличите/намалите хостинг ресурсите си, като тези промени няма да прекъснат услугата.

customer-serviceРазбира се, ще Ви помогнем с прехвърлянето на сайта Ви при нас. За нас, това е удоволствие! Дори няма само да Ви помогнем, а ще го направим изцяло ние и напълно безплатно. Вашата работа ще бъде единствено да релаксирате или да инвестирате времето си в друго начинание. Просто е!

Ще ми върнете ли парите, ако услугата не ми хареса?


Ще възстановим всички заплатени от Вас суми, ако Вие не сте доволни от услугата ни и заявите недоволството си през първите 20 дни. Обещаваме, че няма да задаваме въпроси! Ние ценим Вашето време и знаем, че това да сменяте хостинг доставчици не е любимото Ви занимание.

Затова, ако Вие наистина не харесвате нашите услуги и имате основателна причина да искате да ни замените с друг хостинг доставчик – ние ще прехвърлим сайта Ви напълно безплатно, ако новият доставчик не предлага опция за безплатен трансфер.

Веднага щом поръчате услуга от нас, Вие се превръщате в наш приятел.

Целта на нашата компания е да Ви предоставим хостинг услуги и инструменти, чрез които да увеличите аудиторията си и респективно и да разширите бизнеса си.

Ще Ви помогнем с всичко необходимо за Вашето отлично присъствие в Интернет.

Готови сме да съдействаме дори и с нещата, които не сме задължени да правим – помощ в програмирането, конфигурация, отстраняване на грешки и други.

И всичко това е на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Разгледайте услугата ни отблизо и преценете сами!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Печели с УМА, не с времето си
БЕЗПЛАТЕН БЮЛЕТИН
"Бюлетинът, за който мечтаех..." - Цвети Тодорова
Инструменти, идеи и похвати, непознати за останалия свят
★★★★★
Постигай повече за 5 мин / седмица