Solayo – страхотен начин да слушате любимата си музика онлайн!

Гигантският архив на YouTube и Soundcloud вече е в ръцете Ви


Не минава и месец и се появява още една страхотна web услуга за слушане на музика онлайн. Вероятно вече си е проличало, имам огромен афинитет към подобни инструменти.

Доказателство за това са статиите, които направихме за страхотния Spotify, който с това ръководство ще може да слушате и в България, както и за супер музикални услуги като:

И докато си помисля, че съм открил най-добрата музикална услуга в интернет, веднага се появява нова, която претендира за това престижно място в арсенала на музикалния любител.

Такъв е и случаят със Solayo! Именно за него ще поговорим в тази статия:

Въпреки цялото това крещене по адрес на авторските права, ние все още обичаме да слушаме музика и разбира се изобщо не обичаме да си плащаме за нея.

В тази връзка, интернет отново отваря широко вратата си, предлагайки ни поредния страхотен вариант да направим това.

Новата безплатна музикална услуга Solayo добавя още една възможност за слушане на любимите ни тракове, обединяваща в себе си един наистина удобен, красив интерфейс плюс гигантския музикален архив на YouTube, Soundcloud и Dailymotion.

Solayo е музикален миш маш, направен единствено и само по ваша рецепта.

solayo

Тази безплатна онлайн услуга предоставя възможност за няколко страхотни неща:

  • да търсите и слушате абсолютно всякакъв вид музика
  • да създавате и съхранявате по ваш вкус плей листи – опция, с която се работи лесно
  • възможност за слушане на онлайн радио в различни стилове

Solayo ще извлече за вас огромни колекции от музика от виртуалните хранилища на най-популярните услуги в интернет: YouTube, Soundcloud и Dailymotion.

На външен вид страницата на Solayo прилича на простичък мултимедиен плеър с всички необходими елементи. Ще се ориентирате доста добре, тъй като няма излишни графични потребителски „извращения“.

Възможности и начин на работа!

В средата, точно пред погледа Ви ще видите търсачка, от където може да започнете откриването на любимата си музика. От там може да потърсите определена песен или всички песни на определен музикант или певец.

От резултатите от търсенето, които ще Ви се появят удобно отдолу, можете лесно да си създадете списък с песни, списък, който ще се появи панела от дясно.

Може да създавате произволен брой плей листи и да си ги запазвате за по-късно пускане.

A image

Как ще Ви помни списъците ли? Ами услугата изисква безплатна регистрация, която става за 5 секунди използвайки профила си във facebook!

Ако пък искате да чуете нещо ново, нещо, което е актуално в момента в музикалната сфера, но не сте запознати, обърнете внимание на раздела Радио.

Там ще откриете един безкраен набор от музика, разделени в няколко жанра.

A image

За разлика от многото онлайн станции, тук може да слушате музика от радиото и в същото време да гледате съответните видео клипове.

Ако пък не се сещате какво точно да потърсите, както ми се случи и на мен – стоях пред търсачката и не се сетих за нито една песен – може да отворите плейлистите на другите.

За тази цел има раздел, в който са събрани списъци с песни разделени като ТОП 100, избор на редактора, последвани от най-различни списъци от отделни музикални жанрове.

A image

Solayo е съвсем нов инструмент и по настоящем е в бета версия, което означава, че неговите възможности ще продължават да се разширяват.

Въпреки, че е в бета версия, държа да отбележа, че работата с него докато го тествах премина изключително гладко – без засичане, без забавяне и т.н.

С две думи, доста приятно приложение за ползване!

Може би това, което бих искал да включат в него е възможност за търсене по албум и година, но да се надяваме, че и това ще бъде включено по нататък.


Е, аз продължавам да зареждам списъците ми в Solayo с любимата ми музика, а Вас оставям възможността да го изпробвате от линка отдолу!

Слушайте и колекционирайте любимата си музика със  Solayo

Сподели 😍

18
Остави коментар

avatar
10 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
tonkataКоцеThe JokerStefan Mihaylovlifehackerbg.com Recent comment authors
нови стари харесвани
tonkata
Гост
tonkata

Вдясно има линк на Солайо и на Канва. Обаче линкът на Канва сочи към Солайо. Та….ако може, нали? 🙂

Коце
Гост
Коце

Интересува ме ако си запазя плейлист с песни и част от тези песни с времето бъдат изтрити в youtube какво ще стане с тях в плейлиста ми. Ще остане ли като неработеща връзка или ще се изтрие? И другото което ме интересува има ли ограничения за броя на плейлистите и песните запаметени в тях? Между другото опитах се да вляза с фейсбука си няколко пъти, но не стана.

The Joker
Гост
The Joker

Имам много линкове към песни от YouTube… Дали има някакъв начин да ги добавя наведнъж или трябва да се добавят една по една..?

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

оправих го ,бях забранил на chrome .да пуска направо клиповете без да цъкна .извинявай ,прложението е супер ,лека вечер

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

от chrome e на IE си върви ,какъв може да е проблема ,имаш ли представа

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

Не искак да тръгва плеъра ,не мога да разбера каква е причината

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

ще взема да ресетна ,може и там да е проблема

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

аз съм с chrome ,с него пробвам ,но не искак да тръгва самия плеър

Stefan Mihaylov
Гост
Stefan Mihaylov

здравей Христо ,регистрирах се ,но плеъра не иска да ми стартира никаква музика ,къде може да е проблема

Boris Loukanov
Гост
Boris Loukanov

Пак ме разби с откритие:-)!

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top