Spotify – един истински музикален рай: безплатна музика без край!

музика,безплатно,Spotify

UPDATE: Spotify официално вече може да се ползва и в България! Абонирайте се от тук

С този трик ще можеш да слушаш най-новата и най-добра музика безплатно чрез Spotify, независимо че е ограничен за България!

[sws_divider_line]

Малко след като ви представих удобния десктоп софтуер за по-висока продуктивност и забавление Pokki, дойде ред и на още нещо доста приятно и полезно-нещо като безплатна музика директно на десктота ви например.

Напоследък доста често попадам на уеб услугата Spotify.

Постоянно се натъквам на приложения за нея, на социални джиджавки и на куп други неща свързани с този явно доста известен инструмент за слушане на музика /оказа се и страшно добър/.

Е, реших да видя какво е това толкова известно чудо. Освен че наистина е нещо като “чудо” що се отнася до безплатна музика, то се оказа и добро стрийминг приложение за любими песни.

От три дни е на компютъра ми, но още не съм го изключвал. Не знам дали ще се хареса на всички, но нищо не ви коства да го пробвате-напълно безплатно е.

Преди всичко останало, което ще ви кажа до края на статията, хвърлете един поглед върху видеото, което направих на моя личен Spotify, който инсталирах за целите на този урок, за да видите с какво може да разполагате и вие, ако четете до края:

Пропуснах да ви кажа обаче, че тази уеб услуга засега НЕ е достъпна за България и потребители от нашата страна официално не могат да се възползват от нея – вижте снимката отдолу, която излезе, когато отворих страницата за теглене.

Но не бързайте да затваряте страницата… това не важи за читателите на lifehack.bg!

На фотоса отдолу може да видите какво ще ви излезе, ако тръгнете да си изтеглите програмата от сайта на Spotify – просто няма да ви даде да го направите.

Но това вече е в миналото и след малко ще знаете точно как да го надхитрите. Четете нататък…

музика,безплатно,Spotify

Не знам защо Spotify реши, че съм от Унгария, след като в момента, когато пиша тази статия съм си с оригиналното ми БГ IP, но това не е болка за умиране.

Това, разбира се, оказа се не е пречка да си изтеглите програмата, да я инсталирате на компютъра си и да се възползвате от, повярвайте ми, наистина огромното богатство на музика, с което разполага.

Сега ще ви кажа и как да го направите, въпреки ограничението за нашата страна!

Продължавате да четете, нали….?

spotify

Натиснете върху снимката за по-голям размер

След като инсталирате тази огромна база от всякакъв вид музика, съвсем спокойно ще можете да си го ползвате от вашето си истинско, българско IP без да е нужно да го променяте.

Поне аз в момента съм с реалния си адрес, а музиката от Spotify не спира да звучи на компютъра ми. Та надявам се и при вас след като го инсталирате да е точно по същия начин…

Да не забравя да ви спомена, че начинът, който ви описвам по-надолу, съм го приложил при мен, а снимките в статията са от моя собствен компютър. Използвам почти 3 дни услугата безплатно и засега нямам никакъв проблем и дори в момента продължавам да слушам музика през Spotify.

И все пак какво представлява Spotify?

[sws_divider_line]

музика,безплатно,Spotify

Spotify е една много интелигентна стрийминг услуга. Вместо да излъчва музика от собствените си сървъри, голяма част от нея се излъчва от човек на човек.

Има библиотека, от която може да избирате музика и да слушате тази, която вече е на вашия компютър и това може да го правите изцяло с безплатния акаунт.

Тази услуга е отличен инструмент за слушане на музика директно от вашия десктоп, особено ако не сте фен на разни уеб приложения или нещо подобно през интернет.

И има голяма вероятност Spotify да замени вашия редовен до момента плейър, който използвате, за да слушате любимите си песни, тъй като през него не се налага първо да теглите музика, след това да я слушате.

Така че ако искате да разполагате с музика от всички краища, от всички жанрове, най-новата музика безплатно, този софтуер е едно добро решение.

Казват, че безплатният вариант е ограничен, но аз все още не съм намерил доказателство за това…

Да минем по същество най-накрая….

[sws_divider_line]

музика,безплатно,Spotify

Доста от вас, нашите читатели няма да намерят нищо сложно и нищо толкова невероятно в този малък трик и въпреки това съм сигурен, че има любители на качествената музика, които ще го оценят по достойнство след като се запознаят с тази музикална платформа, така недостъпна в момента за нашата малка страна.

Та, за да ви допусне сайтът на Spotify да изтеглите програмата, естествено е нужно да му покажете, че заявявате желанието си да го имате от някоя от малкото богопомазани страни, в които той е на разположение.

За да направите това изключително бързо и лесно препоръчвам ви да използвате една малка, удобна и бърза програма, която ви представих съвсем наскоро в статията Сърфирай анонимно в интернет! Виж как да го направиш безплатно със SecurityKiss.

музика,безплатно,Spotify

Това, което трябва да направите е да влезете в статията, която ви споменах по-горе, да си изтеглите въпросния софтуер и да го активирате, както е описано съвсем подробно там /много е лесно и не товари компютъра/.

След като активирате SecurityKiss, влизате ето в тази страница и ще видите, че вече ви е позволено да изтеглите музикалния софтуер, който до преди малко не ви беше разрешено да използвате.

Ще го имате след като натиснете вдясно бутона за безплатната версия наречен Get Spotify Free

музика,безплатно,Spotify

Това, което се случи е, че просто сменихте вашето IP с американско такова, което идеално ни устройва в случая. След като изтеглите FREE варианта на програмата, просто я инсталирайте на компютъра си.

След като направите това, целият този музикален рай ще е на ваше разположение, колкото и да не ни позволяват от тази страхотна услуга, колкото и да пренебрегват нашата страна.

Забележка: Ако след тази инструкция имате някакви затруднения, предлагам ви и втори вариант. Просто изтеглете моя личен Spotify, който аз си дръпнах по горе описания начин ето от този линк. След като вземете това малко файлче и го пуснете, то ще започне да тегли програмата от сървъра на Spotify, след което ще започне и инсталацията на вашия компютър. Почти съм сигурен, че няма да ви направи проблем във връзка с българския ви IP адрес, но ако и това се случи просто използвайте SecurityKis s !

Някои от многото възможности на Spotify

[sws_divider_line]

Няма да се спирам подробно на това, което може тази програма. Има наистина доста неща, които може да правите с нея, свързани с музиката. Но първо ви препоръчвам да се логнете в нея чрез вашия facebook профил /не е задължително/.

музика,безплатно,Spotify

Така ще имате възможност да споделяте любимите си песни с други ваши приятели от социалката, които обаче мисля, че трябва да имат също инсталиран този софтуер, в противен случай излиза само като линк в профила ви.

Но ако споделите песен от софтуера, тя ще се постне директно на вашата стена и ако ваш приятел има също програмата, натискайки линка от песента, тя директно ще се пусне през неговия Spotify /вижте снимката отдолу/

музика,безплатно,Spotify

Освен връзката със социала, програмата ще ви позволи да организирате списъци с любима музика, която слушате през нея в момента чрез малка звездичка, която да маркирате. След което в специална секция вдясно ще можете да разполагате с нея когато си поискате

Ще имате достъп до списък и с TOP песни, макар че не знам на какво се базира, но давате на него, натискате някоя песен и тя веднага тръгва-без засечка!

музика,безплатно,Spotify

Не е никак за подценяване и опцията за слушане на радио, която май ми стана любима с множеството варианти на музика, албуми и изобщо всичко, което се сетите.

Със сигурност има и още възможности, които изпускам /видях също и бутон за връзка с media player-а на windows-a ви/. Вероятно има и други неща, които си струват да се разучат, но няма да се спирам на тях, защото и аз самият го ползвам от много скоро.

От бързане щях да забравя нещо важно за мен: въпреки че музиката е онлайн, имаме възможност да превъртате песента без да чакате някакво буфериране или нещо подобно. Това е наистина доста удобна функция и изобщо не ме вълнува как става, важното е, че става!

За тези от вас, които ще се събират да пийнат с приятели по една ракия, може да разполагат и с поп-фолк музика през Spotify, като само трябва да напишат желания изпълнител в търсачката, а освен песните, ще излязат и албуми!

музика,безплатно,Spotify

Недостатъците…

[sws_divider_line]

Е, безплатната версия има доста ограничения, но лично на мен това, което ми дава в момента като слушане на безплатна музика от всякакъв вид, като ми предлага най-нови и разнообразни песни ме устройва напълно.

Появяват се и реклами, както и рекламни гласови съобщения между паузите на песните, които честно казано изобщо не ми се натрапват-пускам си желаната песен, затварям програмата и тя си работи скрита в системния трей, а рекламите даже и не ги отразявам.

Който иска повече, ще трябва да си плати-има абонаментен план. А на снимката отдолу може да видите какво дава и какво не безплатният вариант, за който говорим в тази статия!

музика,безплатно,Spotify

Признавам, че ползвам софтуера от малко над два дена, но бързах да ви го споделя!

И по този повод е вероятно да съм изпуснал някое ограничение на безплатната версия, но пък внимателно прегледах описанието ѝ и не намерих нищо допълнително като ограничения освен тези, които виждате на снимката отгоре.

Така че слушайте докато можете, а след това, ако стане нещо, просто опитайте да смените IP адреса от SecurityKiss и давайте наново…теглете и слушайте!

Важно: все някога ще ви се наложи да спрете Spotify-дали ще рестартирате компютъра си или по друга причина, все ще го спрете някога. А тогава няма да можете да се вържете към софтуера с БГ IP адрес. Но и за това си има лек…

Тогава, за да включите отново Spotify и той да работи и за да го използвате пълноценно ще трябва да направите следното-важи за всеки път, когато го спрете /всяко нещо си има цена… Няма как!/

  1. Включете SecurityKiss и от настройките му изберете да се вържете с английско IP от Лондон
  2. След това включете Spotify и се логнете с мейла и паролата си от Facebook, НЕ с нещо друго
  3. Това е, сега отново би трябвало да може да използвате този музикален рай

Много набързо с видеото отдолу ще ви илюстрирам как, след като го изключите, да го включите отново:

Заключителни думи

[sws_divider_line]

За финал искам да кажа, че нямам идея до кога ще мога да използвам този софтуер, за да си слушам страхотна музика безплатно.

Точно преди малко от една реклама, която чух между песните в плейъра ми, за Spotify се казваше, че можем да го вземем безплатно и да слушаме музика неограничено за 30 дни.

Но пък не намерих някаква друга информация за това ограничение – дори и на сайта им, макар че може и да съм пропуснал /ако вие знаете или имате впечатления за това ще се радвам да споделите/.

И въпреки това тази възможност за достъп до океан от безплатна музика не е за подценяване и е истинско удивление ако сте като мен, любители на добрите музикални изпълнения! Точно за това ви съветвам и да се възползвате максимално от него…

Ако този трик и музикалния подарък, който ви направих Ви хареса ще съм ви благодарен ако го споделите във вашите социални мрежи, за да можем повече хора да слушаме любимата си музика безплатно.

Благодаря ви, че отделихте от времето си, за да ни четете и този път.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: