Songdrop превръща браузъра ви в страхотен web джубокс за любимата ви онлайн музика

онлайн музика

Какво ще намерите в тази статия: безплатен онлайн инструмент, който ще ви осигури фантастично място за намиране, колекциониране и слушане на музика – красив, бърз при работа, удобен за използване, директно през браузъра.

По-редовните читатели, може би вече са забелязали, че имам афинитет към онлайн музикалните услуги. Доказателство за това са няколкото статии с може би най-добрите инструменти с подобно приложение /линковете към тях ще намерите в края на статията/. Тук случаят е същия, просто онлайн услугата е друга, но също толкова страхотна.

Songdrop е страхотен сайт за всички музикални фенове!

За радост или съжаление, почти всички ние вече консумираме музиката по цифров, дигитален път. И точно затова понастоящем в интернет могат да се намерят доста добри музикални местенца – стрийминг източници на звук.

По същество: Songdrop е безплатна услуга, която дава достъп до музиката от ваши любими стрийминг сайтове – и всичко това на едно доста ефектно място, без повече да се налага да отскачате от сайт в сайт.

Нека да го разгледаме малко по-подробно и да видим как това безплатно приложение може да опрости слушането на любимите ви музикални парчета…

Всичко, което харесвате на едно място!


Докато от една страна наличието на толкова много стрийминг източници на музика на наше разположение – YouTube, Vevo, Soundcloud и т.н. е страхотно,

……от друга страна прескачането от сайт на сайт, за да намерите това, което обичате може да бъде досадна задача.

songdrop_1

Това, което Songdrop ви позволява да направите е да разглеждате и слушате музика от няколко различни източника, като всичко това се осъществява на едно единствено удобно място.

В него ще може да създавате плейлисти, включващи парчета от YouTube и няколко други места и всичко това само с натискането на няколко бутона.

Услугата е достъпна безплатно и разполага с голям набор от опции и лекота на използване, която съперничи дори с много десктоп приложения.

Но не и на това → Hokrain е най-добрия аудио плеър, за който някога сте чували

Регистрацията отнема няколко секунди, дори по-малко ако имате възможност да влезете чрез вашия Фейсбук профил.

Търси, намери, пусни, запази, а ако искаш добави си и ти!


Untitled-2

Има различни начини, чрез които може да ползвате Songdrop – като се започне от добавяне на вашите любими песни в профила ви, за да може да ги слушате по-късно и да ги споделяте с други хора,

…до търсенето сред хилядите вече добавени парчета от потребителите ползващи различни музикални стрийминг услуги в интернет.

И вашите песни и тези на другите, които слушате може да колекционирате в профила си като ще може да създавате от тях различни миксове.

Както казах, ще може да слушате всичко, което са добавили другите потребители, както и да го обозначавате като харесано от вас чрез иконката сърце или да ги добавяте в профила си чрез иконката с формата на дъждовна капчица.

songdrop_2

Супер оформените като грамофонна плоча песни се пускат супер бързо, без забавяне от страна на приложението, което се държи изключително стабилно има потенциал да се превърне в любимо място за музика на много хора.

Добре е да знаете, че ще можете още да разглеждате и по категория “най-популярни”, да се абонирате за канали на ваши любими потребители и изпълнители, така че да видите последната им песен абсолютно веднага щом я пуснат в youtube.

songdrop_3

Има и още една хубава черта това музикално съкровище, а именно възможността да свържете профила си в Songdrop с този във Фейсбук като по този начин всички изпълнители, които “харесвате” в мрежата на Зукърбърк, автоматично ще може да следвате и в музикалния джубокс.

А ако сте изпълнител или имате група, това музикално приложение е страхотен начин да промотирате вашата работа и да я споделяте с феновете си.

Моля, моля, моля дай ми каквото искам…


Това не са единствените начини да намерите това, което търсите.  Има също така и стандартна търсачка, която може да използвате, за да намерите нещо по-специфично. Не е перфектна, но може и да ви свърши работа…

songdrop_4

Макар че и да не намерите това, за което се оглеждате чрез търсачката, все още може да попаднете на страхотни музикални парчета и денс миксове, които да ви съживят.

Ако пък сърфирате в нета с браузъра Chrome, може да се възползвате от разширението за Songdrop, което ще направи възможно за вас “дропването” на любимата ви музика от YouTube, Soundcloud, Vevo, и Pitchfork, докато си сърфирате в мрежата.

songdrop_5

Потребителите на Chrome определено ще се зарадват на наличието на подобно разширение.

Но дори и да използвате друг браузър може да използвате специалния бутон, чрез който ще може да добавяте песните, които слушате в профила си в приложението /показан е с червените стрелки на снимката по-горе и се поставя в лентата с отметките на браузъра/.

Защо да използвате Songdrop, когато слушате онлайн музика?


Една от най-силните страни на това безплатно, онлайн музикално приложение е, че е изключително лесно за използване, ясно е коя опция за какво служи, навигира се интуитивно, а работата с миксовете е истински приятна.

А забелязахте ли, че може и да си пуснете и видеото към всяка песен….?

Да, Songdrop не предлага нещо революционно или иновативно, но предлага нещо познато, нещо, което е направено наистина добре що се отнася до колекционирането и слушането на добра музика.

Все повече хора се отварят към възможността да слушат директно онлайн и напълно безплатно любимите си тракове, директно през браузъра си, а това определено е инструмент точно за това, без да има нужда да се плаща някакъв месечен абонамент или каквото и да е друго.

→ Е, защо не пробвате Songdrop?


Вижте още и следните музикални ресурси:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: