ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА
дигитална ,write ,приложение ,хартия

Перфектният лист дигитална хартия, на който да сътворите шедьовъра си!

Запази за после

Пишете супер продуктивно и изключително спокойно с Write

Работата ми е свързана с писане, а добрите практики изискват да се съобразявам с няколко неща. Разбира се, имам на разположение чудесния редактор на WordPress, мулти функционалния MS Word и все по често използвания от мен Google Drive. Но често имам нужда и от нещо наистина простичко – малко бяло дигитално листче, което да не ми е в браузъра, а десктоп софтуер, оборудван само с най-важните неща.

Причината за написването на тази статия е, че открих точно такава безплатна програма за създаване на текст, която не само ми осигурява много бързо писане, но най-вече елегантно доставя нужното ми когнитивно спокойствие.

Пишете супер продуктивно и изключително спокойно с Write

Тези от вас, които пишат всеки ден, добре разбират какво имам предвид, тъй като подобно интензивно творчество създава нервно напрежение и психологически дискомфорт. Точно с това успя да се пребори при мен въпросното приложение.

Повечето пишещи инструменти са направени за създаването на сложни документи като доклади, форми, блогърски статии и т.н. Рядко ще се намери инструмент, предназначен за хора, които пишат книги например, и имат нужда от нещо много по-изчистено.

Write е точно това! Освен минималистичния си дизайн, софтуерът разполага със сериозна производителност, която ще ви позволи да зададете минимален брой написани думи/символи за ден. Това обаче не е всичко! В т.нар. оборудване за писане имате и няколко режима, чрез които а следите за какво е подходяща дължината на текста ви. Те са: статия, история, разказ, книга, статус за twitter, статус за социалните мрежи и т.н.

Всъщност, когато седнете да пишете с Write, може да поглеждате от време на време в дъното на приложението за какво е подходяща дължината на текста.

Ще разполагате и с основните възможности за форматиране, проверка на правописа, довършване на думи (може и на български), възможност за автоматично прехвърляне към онлайн преводача на Google, както и чудесен синонимен речни на английски – просто маркирате думата и с дясно копче я изпращате към речника, за да ви предложи синоним. По подразбиране програмата ще се стартира в режим за статия.

Външния вид определено е супер изчистен – просто бял лист дигитална хартия с изключително приятно място за писане, без никакво отклонение на вниманието и разсейване. В долната част има меню, което трябва да активирате с мишката, за да видите няколкото чудесни възможности, за които вече споменах.

Може да следите времето, за което материалът ви ще бъде прочетен от потребителите (особено ценно ако сте копирайтър и пишете статии за списания), както и броя думи и символи (ако ще давате на преводач също е доста ценно) и изобщо всичко свързано с това как се движите с писането през деня, за да установите продуктивността си.

А споменах ли, че може да експортирате текста си в PDF? И не само…

Вижте възможностите на Write

как да пиша бързо

Може да работите по няколко проекта в един прозорец, тъй като Write поддържа табове. А за да се покажат инструментите, кликнете с десния бутон на мишката, където си поискате. Менюто е разделено на 5: редактиране на текст, форматиране на документа, цвят, опциите свързани с езика и тези с Google, Wikipedia, и синонимния речник Thesaurus.

Най-хубавото на този софтуер е, че предоставя страхотен начин за едно спокойно, продуктивно писане, без никакво разсейване с излишни опции и инструменти и точно затова горещо ви го препоръчвам!

[su_button url=“https://wri.tt/“ target=“blank“ style=“flat“ background=“#008ced“ color=“#ffffff“ size=“7″ wide=“yes“ center=“yes“ radius=“3″ icon=“icon: edit“ icon_color=“#ffffff“]Пишете супер продуктивно с Write – DOWNLOAD[/su_button]


[su_box title=“Вижте и тези инструменти за писане на текст:“ style=“soft“ box_color=“#ffffff“ title_color=“#8b8b8b“ radius=“2″]

През годините попаднахме на най-добрите инструменти за създаване на текстово съдържание и в някои от тях наистина може да се влюбите:

  1. ZenPen: минималистичен, безплатен онлайн текстов редактор
  2. Quip: удивително красив и адски полезен!
  3. Draft: за писатели, блогъри, копирайтъри – за всеки, който пише!
  4. Readlang ще ви помогне да превеждате и учите езици
  5. Майната му на Разсейването. Остани Фокусиран!
[/su_box]
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Бюлетинът, който чете българския бизнес:
Ноу-хау + креативни идеи
Полезни WEB инструменти
Тактики, непознати за останалите
Абонирай се и вземи най-полезната безплатна е-книга:
Над 15 000 човека всяка седмица го чакат с нетърпение
"Всеки път, когато отворя този бюлетин, умът ми се взривява от идеи." - Станислав Стоянов
“Бюлетинът ви е чакан миг на яснота насред гъстата мъгла в пощенската ми кутия!”  Мариана Трифонова
Научи как да постигаш повече 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак