WordPress – 15 висококачествени, професионални теми и дизайн

Запази за по-късно
 

8. Doover

Doover е просто една прекрасна тема за платформата wordpress. В целият този списък от шаблони имам няколко фаворита, а точно този дизайн ми е фаворит на фаворитите.

Изключително професионално направена и лесна за използване тема с доста опции и функции. Тя е създадена за хора, които искат да не губят своето време и пари за поръчването на страхотно изглеждащ дизайн за своя сайт.

Тук не се налага да знаете да програмирате, за да получите впечатляващ резултат.

Документацията и видео уроците ще ви помогнат да конфигурирате всичко по темата, което може да си представите….е, поне така казват създателите и.

Този wordpress шаблон може да се използва от всички: както от начинаещи, така и от напреднали потребители.

Освен това Doover е много добре SEO оптимизиран, а това както знаете в наши дни е от изключителна важност за един сайт.

Хората, които са създали тази тема казват, че освен подготвен за лесна употреба от потребителите, Doover е много добре подготвен и за търсачките.

Също така темата е разработена в HTML5 /CSS3, което гарантира, че същите тези търсачки ще се отнасят добре с вашия сайт базиран на нея.

А и можете да добавите и проследяващият код от google analytics само с една лесна стъпка.

Разбира се тези хвалби са нищо, тези възможности са нищо без доброто съдържание, което зависи изцяло от вас, не и от Doover… За всичко останало ще се погрижи той.

Забелязахте ли умопомрачително ефектния слайдер…..?

9.  BOO ORANGE

Това е wordpress тема със стандартна блог структура разработена от един от най-големите играчи сред wordpress темите – Magento.

Някои от функциите включват свързване на социалните ви профили, уиджети за рекламни банери, SEO оптимизирана и още много.

Magento Template & WordPress Theme - Boo Orange

Добър избор за един по нестандартно изглеждащ блог. Доста изчистен външен вид, при който значение и главна роля ще има отново съдържанието.

10. This Way WP Full Video/Image Background

This Way е професионален дизайн за wordpress платформата, проектиран на HTML5 и CSS3. Този шаблон е за по-смели интернет предприемачи с по нестандартния си външен вид.

На практика, отваряйки демото ще видите изображение или видео, което се помества на целия екран, включително с аудио поддръжка. Има страхотни JQuery анимирани ефекти.

Вградена интеграция със социални мрежи, лесно персонализиране. Подходящ е за портфолио плюс блог.

С две думи, с този wordpress темплейт със сигурност ще изпъкнете сред тълпата ако успеете добре да го напълните със качествено и най-вече подходящо за нея съдържание.

Официална страница |  Демо | Изтегли | Алтернативен линк 1 | Алтернативен линк 2

  • 2
  •  
  •  

1 2 3 4 5

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>