WordPress – 15 висококачествени, професионални теми и дизайн

Запази за по-късно

14.  Alive – Creative Theme

Alive е също доста креативна и различно изглеждаща wordpress тема, подобно на предходната, освен това е доста гъвкава и динамична.

Тя е разработена с основната цел да предизвика ефекта WOW у вашите читатели ако изберете нея.

Придружена е с добра оптимизация за търсачки, както и с редица анимации, които правят този дизайн да изглежда все едно е наистина „жив„.

Alive има вградена опция за слайдер на цял екран, анимирано меню, лесен за използване админ панел, както и още многобройни ефекти, с които ще разполагате.

Исках да ви предложа нещо по различно от стандартните wordpress теми и с последните две, както и с This Way, мисля че ми се получи…., какво ще кажете?

Официална страница |  Демо | Изтегли | Алтернативен линк 1 | Алтернативен линк 2

15.  Confidence v1.2 – Responsive Blog / Magazine Theme

За финал искам да ви представя последната версия на една изключителна, разработена по последни стандарти, популярна wordpress тема.

Това е уникална тема, която върви с голям пакет от различни дизайни, функции, shortcode, уиджети и опции. Разработена е да бъде удачна за блог плюс портфолио с вашата работа например.

Тази тема е направена така, че да се визуализира по много добър начин на всяко едно устройство благодарение на своя отзивчив дизайн.

Притежава също и над 80 опции за самата тема, страхотни shortcodе-ове, цветови комбинации и още доста, доста неща…

Разбира се има и документация, така че не се притеснявайте, а я опитайте. Наистина в Confidence се крие огромна, огромна мощ от опции и функционалности ако сте решили да си правите блог или онлайн списание!

Изтегли | Алтернативен линк 1

В заключение

Това беше първа част от поредицата колекции от професионални wordpress теми, която съм замислил да направя. Казах ли ви, че подготвям такава и за wordpress плъгини….?

Разбира се не мога да ви обещая кога ще бъде следващата статия по темата, но бъдете сигурни, че вече разполагам с материалите за нея!

Искрено се надявам да се възползвате максимално от безплатните шаблони за wordpress, които ви предложих и на база на тях да изградите един наистина професионално изглеждащ и успешен сайт.

Имате един от основните ресурси, дайте някой лев и за хостинг и за има няма и 100лв може да изградите невероятен сайт.

Ако имате и добро, уникално съдържание може да сте сигурни, че сте тръгнали по правилния път.

А дали ще успеете…..вероятно НЕ….скоро, но поне ще сте сигурни, че сте поели в правилната посока!

Важно: нито една от горе изброените wordpress теми не се намира на територията на lifehack.bg Горещо ви съветвам и препоръчвам да използвате тези копия за лична употреба без комерсиална цел, само за тестване. Ако някоя тема ви харесва и решите в последствие да градите комерсиален сайт на нея – моля закупете си я от оригиналния източник!

Ако и това не ви стигне, ако и в тези теми не може да намерите тази, която най-добре ви пасва на идеята, може да посетите специалната ни категория за wordpress, където ще намерите още професионални ресурси за wordpress безплатно!

И не забравяй да се абонираш в полето отдолу, за да не пропуснеш следващата порция професионален дизайн за wordpress от поредицата…

  • 2
  •  
  •  

1 2 3 4 5

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg