WordPress – 15 висококачествени, професионални теми и дизайн

wordpress,теми
Wordpress - колекция от 15 високо качествени, професионални теми и дизайн

Подбрана колекция с едни от най-добрите и нови, професионални wordpress теми и дизайни, които може да намерите в интернет

[sws_divider_line]

Вече няколко дена разглеждам моите източници на най-новите wordpress теми, които са излезли напоследък и през това време успях да направя една селекция на едни от най-добрите и качествени такива – по мое мнение разбира се.

Именно тези красиви и професионални wordpress дизайни ще откриете в следващите редове.

Така че ако искате да си направите сайт и ако желаете това да е сравнително лесно или с по-малко четене, платформата wordpress е страхотен избор.

А и след този пост ще разполагате със страхотен набор от ресурси, които струват не малко пари, професионално направени са и ще удовлетворят по-голяма част от различните ви вкусове.

Важно: всички шаблони, които следват по-долу са активирани лично от мен на тестовия ми wordpress, за да се уверя, че работят. Това е традиция в наши статии от подобен вид, за да намалим до минимум вероятността за неработещи файлове. Освен това ви предоставям и няколко алтернативни линка за теглене, ако основният се счупи!

Разбира се всички настройки по всяка от темите си остава ваша работа да разучите и да се научите да работите с тях, точно затова съм и затворил коментарите на тази статия….., а и не само заради това!

И въпреки, че ще разполагате със изключително висококачествено направени безплатни теми за wordpress, които ще имате възможност да си изтеглите след малко, отделете време да се запознаете със спецификите на всяка една тема.

Особено като се има предвид, че в повечето пакети за теглене има и документация, в която е описано основното за това как точно да работите с конкретната тема.

Освен това в повечето от архивите тук има и освен версия за FTP инсталиране на темата, но и такава за директно качване през админ панела на платформата, което мен лично приятно ме изненада – правят ги все по качествени!

Ако Ви мързи, не ви се чете и не можете да оцените ресурса, с който имате възможност да разполагате в този пост, а и в следващите поредици от него…

…ако просто изтеглите тема и чакате сама да се настрои точно така, както се вижда в нейната демо версия без грам да се потрудите, не винете никого за неуспеха си, освен себе си разбира се.

За да изградите добър сайт базиран на всяка една от wordpress темите тук се изисква доста четене и работа с платформата…..да не забравя и нерви.

Чудеса стават само след усилен труд…Така че разглеждайте, теглете и се заредете с търпение…дано да имате и идея, да не забравяме и мотивация….! Да започваме:

1. Harmony 1.2

[sws_divider_line]

wordpress,теми

Започвам тази статия изключително силно с едно от най-добрите предложения за wordpress, което ще намерите в следващите редове, а и в интернет като цяло.

Уникална тема – красива, функционална и лесна за употреба!

Harmony WordPress притежава наистина много функции и има вградени shortcodes, които са лесни за използване и които ще ви позволят лесно да използвате възможностите и ефектите на шаблона.

Тази wordpress тема притежава доста подробен и интуитивен панел за управление, от който може да настройвате темата и да я нагласяте точно както ви харесва.

Този изключително красив и разнообразен wordpress дизайн идва с цели 15 възможности за цветова гама, което ще ви даде възможност да изберете точно този цвят, който отива на бизнеса ви и идеята ви.

wordpress,теми

Естествено ако искате нещо още по индивидуално може да използвате PSD файла в пакета на темата, от където да правите още промени.

В архива, който ще може да изтеглите също има и документация за работа с нея!

Най-добре е да видите абсолютно всички възможности на Harmony от официалната и страница, но все пак най-важните от тях накратко са:

супер ефектни слайдери, от които има няколко вида да избирате, създаване на красиви галерии, видео портфолио, възможност за широк и стеснен дизайн, страхотни ефекти при оформлението на текст с табове, линии, боксове, бутони и още адски много функции…

Може би трябваше да направя отделна статия само за тази тема…Пробвайте я!

Изтегли | Алтернативен линк 1

2. Retro Portfolio – One Page Vintage WordPress Theme

[sws_divider_line]

wordpress,теми

Retro Portfolio е wordpress тема в много красив ретро стил. Тя представлява много креативно, завършено портфолио, чрез което може да представите своята работа по един уникален,  vintage стил.

Освен това може да закачите към този дизайн и блог, в който да публикувате статии относно дейността си. Има вградена и ajax контактна форма за лесно комуникиране с евентуални клиенти.

Много оригинална ретро wordpress тема!

Официална страница |  Демо | ИзтеглиАлтернативен линк 1 | Алтернативен линк 2 

2. JobJockey – ColorlabsProject

[sws_divider_line]

wordpress,теми

JobJockey e wordpress тема, която ще ви помогне да създадете ваша собствена дъска с обяви за работа с практически никакво усилие.

Дали ще искате да се опитате да спечелите някой лев от вашия wordpress сайт, или по скоро да използвате този дизайн за публикуване на работни места /което е доста по-реално приложимо/ свързани с вашия бизнес, тази тема има всичко, от което се нуждаете.

Лично аз смятам, че по практично ще е ако ползвате темата само за създаването на блог, тъй като тя има тази възможност, а и дизайна и, за вас не знам, но на мен доста ми допада.

JobJockey има изобилие от функции, позволяващи ви да правите с нея доста неща. Също така е и доста добре SEO оптимизирана.

Има и безпроблемна интеграция с PayPal, която ще ви осигури и метод за разплащане ако ви е нужен.

Официална страница |  Демо | ИзтеглиАлтернативен линк 1 | Алтернативен линк 2

3. Bonfire – WordPress eCommerce

[sws_divider_line]

wordpress,теми

Bonfire е нещо много красиво! Това е една модерна eCommerce тема за wordpress, предназначена за онлайн търговия с вградени изключително много функции и уникален дизайн.

Така че ако имате желание да създадете красив онлайн магазин базиран на wordpress, този шаблон ще ви свърши страхотна работа.

wordpress,теми

Разбира се ще се наложи доста да си поиграете с настройките и да я разучите, но след като сега може да си я изтеглите безплатно, това усилие от ваша страна няма да е кой знае каква жертва, нали?

Наистина много приятен дизайн, придружен с доста възможности, списъкът на които може да видите от чрез линка за официалната страница на Bonfire, намиращ се отдолу.

Важно: Темата работи и поддържа плъгина WooCommerce, който е напълно безплатен!

ИзтеглиАлтернативен линк 1 | Алтернативен линк 2

4. Kiddo: A Powerful Kids Theme

[sws_divider_line]

wordpress,теми

 

Уникален дизайн за детски сайт! Пъстра и весела, KIDDO е всичко, от което се нуждаете за изграждането на сайт със съдържание предназначено за деца или родители.

Началната страница е с голямо, ефектно слайд шоу. Има възможност за представяне на продукти и дейности по най-подходящия начин и това е едно от най-големите и предимства.

Има и вграден блог разбира се, в който може да се публикуват полезни неща свързани с децата, както и за снимки, които искате да покажете в същата тематика.

Много красив дизайн, излъчващ мек, детски поглед. А галериите, които може да създадете чрез тази тема са важна част от нейните възможности.

wordpress,теми

А страничната лента е просто фантастична с ефектните си CSS бутони за социалните мрежи /може би ще си ги открадна за нашия сайт/

Има уиджети, които ще ви позволят да свържете детския ви сайт с цели 13 социални мрежи, което от своя страна ще ви спомогне да увеличите аудиторията си.

Много яка тема….., но ако я използвате за нещо друго, различно от детски сайт мисля, че само ще я похабите…., но вие си знаете!

Официална страница |  Демо Изтегли | Алтернативен линк

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак