Facebook пусна функцията си за изтриване на нежелани съобщения. Ето как работи…

Faceboоk Messenger вече ни позволява да изтриваме съобщения веднага след първоначалното им изпращане.

Различното от настоящата опция delete, е че този път съобщението ще се изтрива и за двамата потребителя. Точно както е възможно във Viber (но не баш).

Функцията „Messenger unsend“ вече е налична и в България!

Чрез нея ще имаме възможност да изтрием грешно дадена информация или снимка,  минути след като вече сме изпратили съобщението.

Опцията „Remove for Everyone„, обаче още оставя следа за изтритото съобщение.

То пък ще се съхранява още известно време в архивите на Facebook, с цел избягване на възможността да се използва опцията с цел тормоз или заплахи. Изтритите съобщения ще могат да бъдат докладвани, ако съдържат неуместно съдържание.

Как работи Unsend функцията в Messenger?

  • Задържаме пръст върху съобщението, което искаме да премахнем (то трябва да е изпратено преди не повече от 10 минути).
  • На десктоп ще има опция в страни.
  • Отдолу ще се появят нови бутони за премахване на съобщения: „Remove for You“  и „Remove for everyone
  • Втората опция ще изтрие съобщението за всички негови получатели, но ще остави белег за премахнато съобщение, който ще е видим от всички.

  • 67
  •  
  •  

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>
 

🔥 До 29.12 даваме най-големите и полезни (реални) подаръци + огромна отстъпка научи повече →