Nostrabet – Как да ползвате автоматичен Cash Out и Notify Cash Out в Bwin

Днешните онлайн букмейкъри влагат огромни усилия, за да задоволят клиентите си. Те им предлагат всякакви интересни функции за залагане.

В това число прибавяме и сайта за залози на Bwin, където операторът е дал възможност за използване на Cash out. Как да затворите залога си и какво представлява тази опция, отговарят от Nostrabet в настоящата публикация.

За какво се използва функцията Cash out?


Букмейкърът Bwin предлага на играчите да затворят залога си предварително. По този начин те няма да изгубят всичките си пари, а може и да излязат на печалба. Ако избраната от вас селекция върви към загуба, използването на кеш аут ще ви помогне да запазите част от залога си.

В случай, че мачът печели, но затворите залога си преди края, ще вземете по-голяма сума от заложената. Има обаче някои разновидности на Cash out, с които ще ви запознаем по-долу.

Автоматичен cash out от Bwin

Преди да обясним, какво представлява автоматичният cash out в сайта на Bwin, е препоръчително да прочетете ревюто за букмейкъра на www.nostrabet.com/bwin, в което се пише за спортните залози, бонусите и всичко за компанията. Що се касае до опцията да затворите залога си автоматично, тя представлява огромно удобство за потребителите.

Функцията „Auto Cash Out” позволява на играча да настрои сумата за затварянето на залога си. Така например, ако сте нагласили стойност от 10 лева и букмейкърът ви ги предложи, то тогава кеш аут ще се задейства автоматично, и ще начисли парите в игралната ви сметка.

Това е по-удобно, отколкото стандартния вид кеш аут, за който се налага постоянно да следите предложените пари за преждевременното прекратяване на направения от вас залог.

Какво е Bwin Notify Cash Out?


Това още едно иновативно хрумване на Bwin, с което ще може да затворите залога си, когато бъде предложено изплащане.

Опцията важи за мобилното приложение за спорт  и отново ви позволява да направите настройка за желаната сума, при която да се изпълни кеш аут.

В случай, че настроената стойност бъде достигната или надвишена, ще получите известие, с което може да се съгласите със затварянето на залога, а също и да го отхвърлите. За целта просто влезте в настройките и посочете за каква сума желаете да ви изпратят нотификация.

И, за да бъдем още по-ясни, даваме следния пример. Настроили сте, че искате да прекратите залога си, ако ви предложат 10 лева или повече.

Когато това стане вие ще видите известие на телефона или таблета, в което ви информират, че имате наличен кеш аут на тази стойност. В този момент избирате, дали желаете парите да се начислят в сметката ви или да откажете.

В заключение


Това се двете нововъведения за затваряне на залог от Bwin. С тях ще ви бъде много по-лесно, и ще спестите немалко време.

Компанията е вкарала редица полезни функции в онлайн платформата си и мобилното приложение, за да спечели нови клиенти.

Вярваме, че тази статия е била полезна и ви съветваме да залагате разумно, за да се предпазите от големи загуби. В края ви желаем много поводи за радост и нека късметът работи на ваша страна.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: