Топ 5 Facebook страници, които ще ви уведомят за всяка новост в социалката

Фейсбук се променя по-често от всякога, независимо дали това ни харесва или не.

За тези от вас, които се занимават с Facebook маркетинг или просто се интересуват от него е едновременно много важно и доста трудно винаги да сте в крак с последните промени и успешни практики отнасящи се до Facebook фен страниците.

Като се започне от малко ощипване в алгоритъма EdgeRank на социалката и стигнем до реконструкция на фен страниците, преминавайки към незнайно защо толкова мразения от доста хора все още Timeline, промените не спират!

В тази връзка какъв по-добър списък от този, който ще ви помогне да сте винаги добре информирани и така да изпреварите всички в най-голямата социална мрежа!

Без значение дали сте голяма фирма със сериозно онлайн присъствие или подобно на мен новобранец, който иска просто да си популяризира сайта в социалните мрежи, фен страниците, които следва да Ви покажа ще са ви изключително полезни.

Е, без повече приказки, ето го и списъка:

1. Facebook for Business

[sws_divider_line]

Facebook for Business_2015-09-23_19-15-21

Името говори красноречиво!

Това разбира се е очевидния ни първи избор за този списък.

Фен страница, в която често ще намирате интересни съвети и информация за всички новости и функции, които са решили да внедрят от фейсбук.

Както пише и в представянето на самата фен страница, тя има за цел да помага, да образова и вдъхновява всички, които се интересуват от маркетинг в тази социална мрежа.

Страхотно място за всички които искат да правят успешен бизнес използвайки Facebook.

2. AllFacebook или вече SocialTimes Social

[sws_divider_line]

SocialTimes Social Network News_2015-09-23_19-17-11

Това на практика е фен страницата на най-популярния блог за последните новости свързани с Facebook. Безспорен ресурс №1 за всички извънредни новини.

В тази бизнес страница излизат статиите, които се публикуват в блога свързани с новостите и работата със социалката.

AllFacebook трябва да бъде мястото, което да посещавате ежедневно ако наистина се интересувате от нещата свързани с тази социална мрежа.

Кой е последния like на Марк Зукърбърг или най-новата промяна в платформата – AllFacebook веднага ще ви каже за това…

3. Mari Smith

[sws_divider_line]

Mari Smith_2015-09-23_19-18-17

На къде във Фейсбук маркетинга без Мари Смит?

Истината, е че благодарение на фен страницата на тази страхотна женица Mari Smith тази статия присъства тук, на страниците на lifehack.bg, точно защото съм и фен и я следя редовно. И ако се занимавате по някакъв начин с дейност целяща популяризирането на нещо във фейсбук и не сте чували за Mari Smith помислете колко голям късмет имате, че изобщо се занимавате с това… По мое скромно мнение /не съм професионалист в областта/ тази дама е №1 независим Facebook маркетингов експерт.

В редицата блогове, където се изявява кой от кой по известни, тя предоставя безброй полезни ресурси: видео клипове, уебинари, е-книги, конференции, интересни статии и още много, много неща. И разбира се всичко това тя споделя на своята фен страница! Дори повече: казват, че ако и зададете въпрос – тя действително ще ви отговори!

Не е сигурно…

4. Social Media Examiner

[sws_divider_line]

Това е като lifehack, но за социални мрежи!

Друг мой любим източник на информация относно социалните мрежи и то не само Facebook… Тази бизнес страница представлява мястото за фенове във фейса на най-голямото в света онлайн социално-медийно списание Social Media Examiner.

За разлика от другите участници в този супер списък от фен страници, в тази ще намерите страхотни, практични новини и съвети и за останалите големи социални мрежи като Twitter, Youtube, Foursquare, Pinterest, Google + и т.н.

Но мисля, че в това страхотно онлайн местенце се съсредоточават предимно върху facebook и точно затова те заслужават своето достойно място в този списък.

5. Последните новини от официалния блог на Facebook

[sws_divider_line]

News About Advertising on Facebook _ Facebook for Business_2015-09-23_19-20-40

От това по-официално просто няма! В официалния блог на Facebook може да следите за най, най-новите неща, които правят в социалката…и не само!

Там ще откриете още и страхотно интересни новини от света на дигиталния маркетинг, както и успешни истории на брандове, развили по страхотен начин фен страниците си.

Заслужава да се спомене…

[sws_divider_line]

Има още няколко невероятни места в интернет под формата на сайтове, които притежават фен страници, които си заслужава да следите. Facebook новостите и маркетинга свързан с него не са основната им част – притежават около 10-25% от цялото си съдържание на тази тема. И все пак са уникален ресурс що се отнася до социални мрежи, новости и иновативни методи за работа с тях. Те несъмнено заслужават своето място в тази статия и в този топ списък с източници, но просто не са изцяло в тази категория, за да им отделим място и специален пореден номер в класацията.

Става въпрос за следните сайтове с прилежащите към тях фен страници:

Вие сте наред…

[sws_divider_line]

Със сигурност тук могат да се изброят още поне 100+ други страници, които ще съдържат ценна, интересна информация за новостите свързани с facebook. Мисля обаче, че чрез този списък изброихме най-добрите, които задължително би трябвало да следвате ако искате да сте в час с новостите в най-голямата социална мрежа.

Споделете с нас в статуса към статията във Facebook кои са вашите любими източници, от които черпите последната информация за социалните мрежи или за поредния страхотен маркетингов похват, който може да се приложи в нея.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: