Ръководство за постигане на свръх ефективност – в бизнеса, работата и живота [методи + инструменти]

Има безброй неща, които можеш да правиш във всеки момент от живота си.

Но как да използваш времето си така, че когато поглеждаш назад да се гордееш?

В този материал ще ти споделя реални практики, доказани методи и инструменти, които да приложиш, за да извлечеш максимума от всеки един момент от живота си.

Разбира се, само ако поискаш...

Защото развиването на подобни навици в свят, в който вниманието е толкова често срещано, колкото често можеш да видиш бяла лястовица, е тегаво и бавно. Но цената да не можеш да контролираш времето и живота си е близка до астрономическа, защото как използваш своето определя: кой си, какъв ще станеш, какво ще постигнеш и колко дълбоки ще са взаимоотношенията ти с хората, на които държиш. Не е малко, нали?

Вече започнах темата - в първа част ти разказах за най-ефективните методики за лична продуктивност, споделих ти и ТОП инструментите, чрез които да ги приложиш. Разказах ти за моите любими приложения, които ми помагат да съм супер продуктивен!

Във втора част ще ти разкажа за мои лични доказани практики и научно обосновани съвети и примери, които ще ти покажат как да постигаш повече! Без стрес и неудобства.

Можеш да избереш между правилното трудно или грешното лесно!
Повечето хора проектират амбициите си според живота, вместо да проектират живота си според амбициите си!

Често ме питат как успявам да произвеждам толкова много и качествено съдържание - по колко часа работиш на ден Христо, какво ползваш за споделяне в социалните мрежи, какви инструменти и приложения за организиране прилагаш. Кога ти остава време да правиш и маркетинг и много други подобни въпроси свързани с ефективността ми.

Как успявам да бъда толкова продуктивен наистина?

Всъщност, често не успявам, но ако искам да постигна каквото съм си наумил постоянно се опитвам и понякога дори успявам...

Истината е, че не мисля толкова за това колко много неща произвеждам, нито колко съм продуктивен. Повече ме интересува това какво въздействие и влияние създавам с нещата, които правя, защото те може и да са много, но на никого да не му пука.

Ако се вслушаш в хората, когато говорят за работата си, ще чуеш нещо подобно:

 • “Трябва да се скъсам от бачкане, за да стане това.”
 • “Трябва да намеря моето "Защо"! Тогава всичко ще ми се нареди."
 • “Изобщо нямам мотивация да правя това.”

Ще ти кажа нещо много важно. Запомни го!

Продуктивността няма нищо общо с мотивацията. Точка! Ако мислиш, че има - вече си загубил битката с отлагането и неефективната работа!

Продуктивността няма и нищо общо с якото бачкане - тъпо е да се хвалиш колко много работиш (по-добре използвай това само за оправдание да разкараш някой)!

Да си продуктивен НЕ означава в пощата ти да няма нито едно непрочетено писмо, на кого му пука за това... Да си продуктивен означава, когато вършиш нещо да си способен да даваш най-доброто от себе си (да си в потока) - за максимално кратко време.

Точно така ще създадеш влиянието в света, към което се стремиш!

Да, ще имаш и лоши дни!

Понякога ще отлагаш или няма да се чувстваш добре. Това е нормално.

Точно тук истинската продуктивност ще ти даде свободата и гъвкавостта тези моменти да не ти пречат, защото в останалите 90% от времето ще си движиш нещата перфектно.

? Какво следва:

Ще ти разкажа за трите основни нива на ефективната (не на здравата) работа, за да разбереш къде и какво може да подобриш.

Ще ти подаря специален екселски шаблон, чрез който лесно ще изчислиш най-продуктивните си часове през деня. Ще ги видиш и графично.

Ще ти подаря и най-новите приложения и инструменти, които открих, за да улесниш работата си многократно.

🚨 Информацията, която следва е специално подбрана!

Включил съм и моя солиден личен опит + любимите ми методи и инструменти.

Ако ти се иска да постигаш повече от вчера, прочети следващите редове още днес...

 • 38
 •  
 •  
 • silvina каза:

  Потвърждавам всичко написано, работи. 🙂

  Това с протеина за закуска е последното, което пробвах наскоро и му обръщам специално внимание, защото е против общоприетата логика, че въглехидратите дават храна на мозъка, но наистина дава страхотни резултати. Важно е обаче на следващите хранения да има и по малко въглехидрат, че и пълното му спиране не е добре – тествала съм да спра напълно въглехидратите за няколко месеца и постоянно се чувствах уморена. След това двама лекари ми се караха, че съм прекалила и ми дадоха горния съвет. 🙂

  За магнезия също потвърждавам – пия същия. Само едно допълнение за хората, които го пробват за първи път:

  1. Ако пиете прекалено висока за вас доза, причинява стомашни проблеми. Те са временни, минават до 24 ч и не бива да ви плашат. Ако ви се случи, просто намалете дозата с една таблетка на следващия ден, ако продължи, с още една и така, докато намерите правилната за вас доза. Индивидуална е за всеки и с тестване се открива оптималната за вас.

  2. При някои хора причинява сънливост. Ако установите, че е така и при вас, пийте го само вечер в съответната доза (за повечето хора е 2 или 3 таблетки на един прием). Аз съм от тези хора, пия го само вечер и ми е достатъчно. Не се опитвайте обаче да наблъскате няколко дози вечер, че ще се получи ефектът от т. 1. 🙂

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >