Как да постигнете свръх продуктивност – личен опит, най-добри методики и инструменти

  • 827
  • 235
  • 152

В този материал ще ти споделя реални практики, които да приложиш - неща, които ще ти покажат как да извлечеш максимума от всеки момент от деня си.

Разбира се, ако поискаш...

В първа част на темата ти разказах за най-ефективните методики за лична продуктивност, споделих ти и ТОП инструментите, чрез които да ги приложиш. Разказах ти за моите любими приложения, които ми помагат да съм супер продуктивен!

В тази втора част ще ти разкажа за мои лични доказани практики и научно обосновани методи и примери, които ще ти покажат как да постигаш повече!

Без стрес и неудобства.

Можеш да избереш между правилното трудно или грешното лесно!

Повечето хора проектират амбициите си според живота, вместо да проектират живота си според амбициите си!
- masterhack

Често ме питат:

"Как успявш да произвеждаш толкова много и качествено съдържание - по колко часа на ден работиш Христо, какво ползваш за споделяне в социалните мрежи, какви инструменти и приложения за организиране прилагаш. Кога ти остава време да правиш и маркетинг?"

Как успявам да бъда толкова продуктивен наистина?

Всъщност, често не успявам, но ако искам да постигна каквото съм си наумил постоянно се опитвам и понякога дори успявам...

Истината е, че не мисля толкова за това колко много неща произвеждам, нито колко съм продуктивен. Повече ме интересува това какво въздействие и влияние създавам с нещата, които правя, защото те може и да са много, но на никого да не му пука.

Ако се вслушаш в хората, когато говорят за работата си, ще чуеш нещо подобно:

  • “Трябва да се скъсам от бачкане, за да стане това.”
  • “Трябва да намеря моето "Защо"! Тогава всичко ще ми се нареди."
  • “Изобщо нямам мотивация да правя това.”

Ще ти кажа нещо много важно. Запомни го!

Продуктивността няма нищо общо с мотивацията. Точка! Ако мислиш, че има - вече си загубил битката с отлагането и неефективната работа!

Продуктивността няма и нищо общо с якото бачкане - тъпо е да се хвалиш колко много работиш (по-добре използвай това само за оправдание да разкараш някой)!

Да си продуктивен НЕ означава в пощата ти да няма нито едно непрочетено писмо, на кого му пука за това... Да си продуктивен означава, когато вършиш нещо да си способен да даваш най-доброто от себе си (да си в потока) - за максимално кратко време.

Точно така ще създадеш влиянието в света, към което се стремиш!

Защото, когато ресурсите са малко, влиянието е ключът!

Да, ще имаш и лоши дни!

Понякога ще отлагаш или няма да се чувстваш добре. Това е нормално.

В следващите редове ще получиш инструменти, доказани стратегии и трикове, които ще ти осигурят свободата и гъвкавостта в тези моменти. Така те няма да ти пречат, защото в останалите 90% от времето ще си движиш нещата перфектно.

🔥 Какво следва:

Ще ти разкажа за трите основни нива на ефективната (не на здравата) работа, за да разбереш къде и какво може да подобриш.

Ще ти подаря специален екселски шаблон, чрез който лесно ще изчислиш най-продуктивните си часове през деня. Ще ги видиш и графично.

Ще ти подаря и най-новите приложения и инструменти, които открих, за да улесниш работата си многократно.

Информацията, която следва е специално подбрана! От най-авторитетни източници в света, от истински практици и разбира се от моя личен опит.

Ако искаш да постигаш повече от вчера, прочети ръководството до края още днес!


  • 827
  • 235
  • 152
2 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg