Как да си направиш удобна CRM система за бизнеса в WordPress сайт [безплатен плъгин]

Запази за после

Олег Петров е експерт в уеб разработката с WordPress, open source contributor и фен на уеб дизайна. Кариерата му започва в Мтел и преминава през компании като BTV и Publicis. Основател на SmartNews.bg и уеб агенцията TheWeb.bg, автор в lifehack.bg


В това видео ще ви разкажа за безплатен WordPress плъгин с името WP ERP, с който ще може да инсталирате в сайта си счетоводен модул, CRM система, както и HR модул за управление на персонала.

В случая ще наблегнем на CRM модула на безплатния плъгин, който ще интегрирам и за моя онлайн бизнес. Инструментът е много лесен за използване, а безплатните му функции ще ви позволят да правите изключително много неща, директно в сайта си.

Ако пък безплатните му възможности не ви стигнат може да си надградите системата с допълнителни, платени добавки, които ще я направят още по-мощна и полезна.

Какво е CRM система накратко:

CRM (customer relationship managment) е софтуер, който помага на бизнеси от всякакъв размер и вид да управляват информацията, свързана с техните клиентите. С други думи: CRM е система за управление на взаимоотношенията с клиентите.

Вижте видеото и научете как да управлявате клиентите си в WordPress сайта си!

? WordPress ERP плъгин

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак