Как да поставите снимка/скрийншот върху екрана на мобилно устройство за следващата ви презентация

мобилно устройство,презентация

При изготвянето на рекламни материали /брошури, презентации, рекламни клипове и уеб дизайн/, често е необходимо да се направи снимка на сайта,  приложението или продукта, който предлагате.

…снимка, която да се постави върху екрана на множество и различни мобилни устройства като телефони, таблети и други подобни.

Като се има предвид нарастващата мобилизация, изобразяването на уеб сайта ви или изобщо услугата или продукта, който предлагате върху смартфон или таблет е почти задължително.

Стандартния начин да се направи подобна снимка/скрийншот, която да се прикрепи към екрана на някоя мобилна джаджа и да изглежда все едно изобразява конкретния обект – директно върху екрана, е да създадете подходящо изображение, което да поставите върху PSD фотошопски файл изобразяващ подобно устройство.

Има разбира се и други варианти, които също не са чак толкова простички…за масовия потребител!

Но вие, читателите на lifehack.bg ще имате привилегията да си спестите този да кажем сложен процес, особено ако не сте майстори-виртуози на Фотошопа – четете нататък!

Какво ще направи за вас PlaceIt?

Untitled-2

Сега ще Ви демонстрираме уеб услуга, която ще свърши цялата тази работа само за около 10 секунди! Всичко, за което говорихме по-горе ще свърши за нас безплатното онлайн приложение Placeit.

То ще ви позволи да изберете едно от устройствата от неговия списък по ваш вкус: iPad, iPhone, iPad Мини и т.н. и само с 2 кликвания да прехвърлите вашата снимка върху екрана на тези мобилни джиджавки – без изобщо да напускате браузъра.

Процеса: Предварително изберете ваше подходящо изображение, което искате да добавите върху екрана на един от продуктите на Apple например.

След това изберете телефон, таблет или лаптоп според размерите на екрана, който ви трябва. Накрая кликнете върху бутона Upload Image и изчакайте! Вижте и резултата:

breezi_placeitsdsd

Накрая може да запазите снимката с десен бутон на мишката /няма отделен бутон за download/ или просто да я споделите!

Всяка една снимка ще се запази 5 минути ако не я изпратите по пощата или не я споделите в социалните мрежи – просто отворете фотоса си, сложете го на желаното устройство /доста голям избор от варианти/ и запазете получения файл, който ще е готов за вашата поредна страхотна презентация или рекламна брошура.

И всичко това директно в браузъра ви, без никакъв допълнителен софтуер!

Създайте си свой скрийншот върху мобилно устройство >>

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: