3 изключително мощни wordpress ресурса – FREE!

wordpress

В тази кратка статия ще откриете 3 наистина добри wordpress инструмента, които определено имат силата да изстрелят сайта/блога ви до едно ново, по-високо ниво.

Следващите редове съдържат описание на два полезни плъгина, които са приложими почти навсякъде плюс изключително професионална wordpress тема, подходяща за изграждане на онлайн присъствие за всякакъв тип дейност или сайт.

Добрата новина: освен че се работи много лесно с тези безплатни ресурси, освен че са напълно професионални и тествани от мен, за да съм сигурен, че работят – ще можете да си ги изтеглите и да ги тествате веднага без никакви допълнителни условия!

Така че какво чакате – продължете да четете и вижте само след 5 минути с каква мощ ще може да разполага вашият wordpress сайт:

Gravity Forms – може би най-всеобхватният плъгин за wordpress

Перфектни форми за контакт, анкети, ценови листи, пост формати и какво ли още не!

gravityforms-home-screenshots

Gravity Forms неслучайно е определян като най-добрия плъгин за контактни форми или изобщо за всякакви форми в wordpress, които може да поставяте, където си поискате.

И това не го казват просто неговите разработчици, а доста популярни публицисти използващи тази платформа за управление на съдържание.

Чрез този плъгин за броени минути ще си изградите наистина всякакви форми в сайта. Изберете необходимите ви полета, напълнете ги с опции и супер лесно вградете резултата във вашия wordpress сайт.

Наистина изключително удобен и всеобхватен плъгин, чиято цена никак не е ниска, но има защо да е така.

Може също така лесно да интегрирате различни външни услуги като например PayPal, както и доста други форми, от които може да има нужда проекта ви.

И ако си мислите, че след малко от lifehack.bg ще може да изтеглите само пълната версия на Gravity Forms – жестоко се лъжете.

Освен нея, в архива ще намерите и безплатни шаблони за вграждане на PayPal, Mailchimp, Aweber, шаблон за анкети, шаблон за подпис, шаблон за мнение на потребителите и още няколко други благини.

За да ги интегрирате, първо инсталирайте плъгина /версията е 1.7.2/, след което от опциите му изберете Import и качете желания от вас шаблон.

Може би е добре да знаете, че Gravity Forms се използва не от кой да е, а от световно известния разработчик за wordpress Yoast и още по-известният блог за онлайн маркетинг на съдържанието Copyblogger.com

Официална страница | Изтегли Gravity Form 1.7.2 | Алтернативен линк за сваляне


Maestro – напълно функционален бизнес инструмент за WordPress

Напълнена до горе с инструменти за магазин, форум, портфолио и блог!

01_Mainpreview.__large_preview

Уморени ли сте от безличните, непрофесионално изглеждащи шаблони?

Щом видях тази тема, веднага ми се прииска да я анонсирам в lifehack.bg, тъй като това определено е много мощна система за развитие на онлайн бизнес, портфолио, форум, онлайн списание и блог – и всичко това на едно единствено място, по адски ефектен начин и по най-новите стандарти.

Дизайна за wordpress – Maestro въплъщава в себе си най-доброто от съществуващите шаблони, най-новите тенденции в дизайна, ефектите и възможностите на модерния wordpress сайт плюс едни от най-ефектните плъгини.

С помощта на Maestro ще може да създадете наистина лесно без програмиране строго корпоративен сайт, ярък портфолио блог, малък онлайн магазин – абе изобщо каквото ви дойде на ум.

promo-3

Темата включва в себе си всички необходими плъгини, нужни за комфортна и добра работа на целия дизайн, инструмент за изграждане на страници и доста възможности и опции.

С тази тема за wordpress определено ще изпъкнете пред своите конкуренти.

Също така шаблона е с отзивчив дизайн, което означава, че е напълно пригоден за различни видове мобилни устройства, а това ще позволи на потребителите ви да виждат цялото съдържание, независимо от къде отварят сайта ви – като се започне от смартфон, таблет и се стигне до десктоп.

Голямо предимство тук е и новата функция Mega Menu, която премахва грубата навигация и създава доста впечатляваща такава.

Тази функция доставя възможност за достъп до важните характеристики на съдържанието на сайта – може да се постави банер или изобщо каквото съдържание желаете.

promo-6

Темата върви с два варианта на заглавна header част, така че може да избирате, този, който е подходящ за вашия бизнес и сайт. Смяната става лесно от удобния панел за управление и настройка.

Вграденият bbPress форум позволява лесно да създадете дискусионен форум в wordpress сайта си, като е помислено за лекотата на работа, лесното му използване, администриране, с включени най-новите уеб стандарти.

Освен това ще разполагате и с ефектни слайдери и други яки плъгини включени в пакета, а SEO оптимизацията на темата ще ви помогне да се позиционирате по-добре в търсачките.

Ще разполагате и с 3 различни варианта на оформление на сайта, което ще отговори на

promo-4

вашите нужди от начин на разположение на съдържанието, а също и ще може да изградите свой собствен стил на представяне в зависимост от целите ви.

Може лесно да конфигурирате почти всеки елемент от оформлението, цветовете, миниатюрите, бутоните и иконите. Има и тъмна версия на дизайна, който може да зададете само с едно кликване на мишката от контролния панел.

Важно е да отбележим, че в архива се съдържа и цялата документация и лицензи. А ако включим и плъгините, които също са вървят с темата – статията става не с 3, а с цели 8-9 wordpress ресурса, който ще може да свалите безплатно.

promo-5

Някои от опциите на темата включват:  3 различни слоя + тъмна версия, 555 Google шрифта, bbPress форум за поддръжка, оформление на сайта в стил box или разширен вариант, 2 варианта на заглавната част, промяна на цветовата схема, ефектни слайдери, мега меню, инструмент за създаване на различни страници, ценови листи, отзивчив дизайн, плъгина за онлайн магазин WooCommerce и много други функции.

Untitled-3

Официална страница | Демо | Изтегли Maestro | Алтернативен линк


 Special Recent Posts PRO – plugin/widget за WordPress

Безброй функции за промотиране на съдържание в страничната лента на блога ви

envato-srp-banner

Special Recent Posts PRO е изключително мощен wordpress плъгин предназначен за страничната лента на вашият блог, който ще покаже по най-добрия начин вашето съдържание там.

Честно казано, когато го пробвах дали всичко е наред с него и дали работи коректно доста се изненадах от супер многото му опции за настройка.

Той е идеалното решение за онлайн списания, новинарски и лични блогове, като пак да ви повторя има наистина много възможности – над 60 такива за персонализиране!

Може да си настройвате желания размер на картинката на статията, броя на знаците и думите в заглавията и описанията, какво съдържание да показва, може да използвате PHP код, за да вмъкнете джаджата във всяка част на вашата тема и още наистина доста неща.

Официална страница | Изтегли Special Recent Posts PRO | Алтернативен линк за сваляне


Важно: линковете в тази статия са публични и достъпни за всеки разполагащ с интернет. Нито един от файловете не е разположен на сървъра на lifehack.bg Плъгините и темата са тествани и работят без никакъв проблем, нямат вируси.

Вижте още и →

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Повиши фокуса и резултатите в живота, работата и бизнеса си с удивителните 20% за по-малко от 6 месеца...
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Пролетна оферта
Специална пролетна оферта
Последен шанс
0
дни
0
часа
0
минути
0
секунди
Специална пролетна оферта